Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 17:10)
aš žymeklį nusipirkau, kai dygsniuot pabodo hihihi.gif
be to, nesusiprotėjau laiku šalinti dygsnio, tai paskui turėjau vargelio, kol visus siūlus iš po X traukiau wacko.gif

pries pradedama siuvinet skaitinejaus internete informacija,ir ten radau kad dygsniuoja ir vienos siuvinetojos patarimas buvo siulus traukt,kad po to nereiktu kankintis per x traukioti.vat ir pasinaudojau jos patarimu,nors karta apsizioplinau ir pamirsau istraukt,po to keikiaus kaip batsiuvys,nes siulai sunkiai traukes biggrin.gif
Atsakyti
na, gal visgi pasirodysiu su savo šokėjomis blush2.gif
jei jau pradžią rodžiau, tai ir pabaigą reik viešint blush2.gif

(sorry už vaizdą, fotkinta felefonu naktį pasidėjus ant grindų doh.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 17:10)
, tai paskui turėjau vargelio, kol visus siūlus iš po X traukiau wacko.gif

nuo to siulo traukimo sitaip akis vartaliotis pradeda ?
hihihi.gif tai gerai kad nesiemiau dyksniuot o nulekiau markeri nusipirkt,pasaka paslapini ir neber lotuliukas.gif

sokejos labai grakscios thumbup.gif tai kur tas tavo lankelis g.gif niekur jo nematau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 07 vasario 2013 - 16:22
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 07, 17:00)
Averita kaip toks darbas,įrėmintas tikrai  thumb_yello.gif ir anytos namuose iškart šiluma padvelkė  ax.gif

na reminimas, tai jau ne mano nuopelnas, tik pasirenki, ka ir uz kiek mirksiukas.gif
jo, anytos namuose jam ten labai gerai smile.gif

ir tuos tris paveikslus pigiai man iremino sakyciau kur i Skiotija isiunciau uz -77 lt, vienas kazkur po 25 lt gavos, mano galva labai normaliai ir sykart be jokiu priekaistu smile.gif
Papildyta:
Katusik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 17:17)
na, gal visgi pasirodysiu su savo šokėjomis  blush2.gif

labai puikiai atrodo sokejos.as kaip ir zerutis vis bandziau iziureti kur tos zymes nuo lankelio,ale niekaip neiziurejau....
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 16:19)
sokejos labai grakscios thumbup.gif  tai kur tas tavo lankelis g.gif niekur jo nematau schmoll.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 16:32)
labai puikiai atrodo sokejos.as kaip ir zerutis vis bandziau iziureti kur tos zymes nuo lankelio,ale niekaip neiziurejau....

nu aš gi nerodau siuvinio iš labai arti tongue.gif

bet ačiū labai už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(Averita @ 2013 02 07, 16:24)
Katusik  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū, kitąkart jas parodysiu jau įrėmintas 4u.gif
Atsakyti
Šokėjos iš tolo tai laaaabai mielai žiūrisi...kaip man norėtūsi joms kažko tokio raudono imest, gal tų brūkšnelių biggrin.gif
Atsakyti
kelnes prisisiot baigiu beziuredama i tas tavo akis,ale velnes susisuk tu man taip hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 16:17)
na, gal visgi pasirodysiu su savo šokėjomis  blush2.gif
jei jau pradžią rodžiau, tai ir pabaigą reik viešint  blush2.gif

(sorry už vaizdą, fotkinta felefonu naktį pasidėjus ant grindų  doh.gif )

thumbup.gif as ir norejau imtis jo bet tas bs isgasdino unsure.gif nors dabar ne ka maziau vargstu doh.gif bet be bs ner vaizdo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 07, 16:40)
Šokėjos iš tolo tai laaaabai mielai žiūrisi...kaip man norėtūsi joms kažko tokio raudono imest, gal tų brūkšnelių biggrin.gif

kai siuvinėsiu kitą kartą, gal tikrai tas bangas raudonai siuvinėsiu rolleyes.gif
bet pirmą kartą visada viską radau griežtai pagal schemą / receptą / instrukciją, kad žinočiau, koks turi būti originalas

QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 16:40)
kelnes prisisiot baigiu beziuredama i tas tavo akis,ale velnes susisuk tu man taip hihihi.gif  lotuliukas.gif

čia gi smailas iš duotų pasirinkt biggrin.gif
bet jis toks... kartais labai taiklus biggrin.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 07, 16:47)
thumbup.gif as ir norejau imtis jo bet tas bs isgasdino unsure.gif nors dabar ne ka maziau vargstu doh.gif bet be bs ner vaizdo schmoll.gif

kadangi iš pradžių dariau tinklą, tai BS buvo visai nebaisus. nieko skaičiuot nereikėjo, tik žiūrėk pagal kvadratukus, kur adatą durt ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti savo procesą. Tik nepykit,neskalbiau,nelyginau blush2.gif
user posted image

Šį tigrą labai norėjo vyras kad siuvinėčiau,bet labai man sunkiai einasi. Pasirinkau gan smulkią aidą,tai kryžiukai nėra labai gražūs,nes sunkiai net siūlas traukdavos,daug pavienių kryžiukų...ir kur spalvos tamsesnės persišviečia medžiaga. Vis norisi imtis kito darbelio,bet pasižadėjau sau,kad pirma šį baigsiu.

Dėl BS-kiek paskaitau,daug kam jis nepatinka-o man kaip tik faina siuvinėti,tada darbelis gražėja akyse wub.gif

Visų labai gražūs darbeliai. Išskirtinai giriu Uodegytę ir Sobieską-vis seilę tenka pavarvint į jūsų darbus bežiūrint. O dar ir apipavidalinti nuostabiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 17:58)
čia gi smailas iš duotų pasirinkt  biggrin.gif

nepyk cia siaip toks durnas juokas iki asaru sueme beziurint i tas taip graziai besisukancias akytes biggrin.gif

tigras labai zavus,tikrai verta pabaikti biggrin.gif
Atsakyti