Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

As turejau parsivezusi is kaimo ir tokios senos juodos austines medziagos. Mano pirmieji kryziukai (dar mokykloj) ir buvo ant jos biggrin.gif
user posted image
siuo metu jos uzkistos, bet nusprendziau, kad vasara isvesiu i soda, ten jos tiks biggrin.gif
Atsakyti
sitoki grozi tikrai turi pabaigt biggrin.gif
Atsakyti
Paukščiuk 4u.gif
Atsakyti
Dinana,Misisipe, tikrai saunus darbeliai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2013 02 07, 15:20)
Mano procesas:

Bus toks paveikslas, tik nzn ar spėsiu iki vaikelio gimimo balandžio viduryje, kadangi dar ir kitais rankdarbiais užsiimu.

Gražus procesiukas wub.gif Na linkiu suspėti ji pabaigti, iki kol mažylis nepasibeldė į šį pasaulį mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 07, 15:05)

Paukščiuk  4u.gif Mano mama irgi buvo mano darbelių gerbėja  unsure.gif

mano Mama irgi dziauges...bet dabar turbut tik is dangaus mato verysad.gif ...
turbut siuvinejimas kas ir mane ramina ir guodzia, nes kitaip isdurneciau...paimi adata ir uzsimirsti verysad.gif

Ddziuljeta fainos man tos pagalveles wub.gif

mano anyta tai dziauges dovanotu paveikslu, su 55 metu jubilijum dovanojau ax.gif vien pusiniai kryziukai blush2.gif siuvineta vilnoniais siulais rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 07, 12:19)
ją ir vyrą teturiu ,kurie mato mano darbelius

pamiršai paminėti kelis forumus, kurių narės grožisi ir gėrisi tavo darbais wub.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 13:13)
rodaus savo procesiuka,padaryta dar labai mazai,tik puse vieno arbatinuko,o ju isvis bus 5   

dygsniuoji raudonu siūlu? blink.gif nebijai, kad nudažys? g.gif

QUOTE(Misisipe10 @ 2013 02 07, 14:20)
Mano procesas:

oho, rimtas darbas bigsmile.gif
aš per tiek trumpai tikrai nespėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 02 07, 16:49)

ir geles pusiniais kryzeliais? kai iremintas labai graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 17:55)
pamiršai paminėti kelis forumus, kurių narės grožisi ir gėrisi tavo darbais  wub.gif

ai ,taip tikrai biggrin.gif blush2.gif

Averita kaip toks darbas,įrėmintas tikrai thumb_yello.gif ir anytos namuose iškart šiluma padvelkė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 vasario 2013 - 16:03
QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 16:57)
ir geles pusiniais kryzeliais? kai iremintas labai graziai ziurisi thumbup.gif

viskas pusiniai, nes siulai stori, atrodo kaip koks austas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 16:55)
dygsniuoji raudonu siūlu?  blink.gif nebijai, kad nudažys?  g.gif

na visi darbai dygsniuoti butent siuo siulu ir dar ne karto neteko nusivilti,kitas dalykas tik nukryziavus iki zymes iskart traukiu siula.zinau,kad nesu apsaugota nuo to,bet kolkas (tfu tfu tfu) neteko nusivilti.tikiuos su laiku galesiu ir nebedygsniuoti.vat to zymeklio kazkaip niekad nepirkau nors buvo kilus pagunda,bet atsilaikiau,man toks jausmas kad gali ar zymes likt ar dar koks velnias.
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 16:04)
vat to zymeklio kazkaip niekad nepirkau nors buvo kilus pagunda,bet atsilaikiau,man toks jausmas kad gali ar zymes likt ar dar koks velnias.

aš žymeklį nusipirkau, kai dygsniuot pabodo hihihi.gif
be to, nesusiprotėjau laiku šalinti dygsnio, tai paskui turėjau vargelio, kol visus siūlus iš po X traukiau wacko.gif
Atsakyti