Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 07, 12:07)
Mezginį ar nertinį gali ant kupros užsimest, o siuvinėto paveikslo ne  biggrin.gif , tai ir švaistom va taip nenaudingai brangų laiką  biggrin.gif

ir pinigus bigsmile.gif mano anyta pvz mane kvaila laiko kad siuvinejimui perku tooooookius brangius siulus nes is ju anot jos jokios naudos nes isblunka.ji pati siuvineja mezgimo siulais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 02 07, 12:50)
Zodziai is schemos 'let's do coffe', bet as juos taikiau savo darbeliui, tad kai kur man pasirode, kad per daug sugrudau. Bet jei jau sakot, kad viskas gerai - teks siuvinetoju akimis ir pasikliaut smile.gif

nuostabus darbas, medalis tau už tokią kantrybę bigsmile.gif wub.gif

kas dėl anytų, pas mane ji neutrali. Didžiausia mano darbų gerbėja buvo mama, deja nebepamatysiu, kaip ji jais džiaugiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 07 vasario 2013 - 13:28
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 07, 14:21)
ir pinigus bigsmile.gif mano anyta pvz mane kvaila laiko kad siuvinejimui perku tooooookius brangius siulus nes is ju  anot jos jokios naudos nes isblunka.ji pati siuvineja mezgimo siulais ax.gif

o ant kokios medziagos siuvineja, ir ant kanvos?
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 07, 15:21)
ir pinigus bigsmile.gif mano anyta pvz mane kvaila laiko kad siuvinejimui perku tooooookius brangius siulus nes is ju  anot jos jokios naudos nes isblunka.ji pati siuvineja mezgimo siulais ax.gif

nu ,bet gėda turėtų būti doh.gif skaičiuot kitų pinigus doh.gif na mano anyta prisipirkus iš žurnalų ten porą daiktų ,kurių jai nereikia,bet nekišu nosies g.gif šiaip su vyru pasikalbam.bet pagalvojus ,mano pinigų ji neskaičiuoja ,ir aš jos taipat ax.gif jai ir akys išsprogtų ant kaktos,jai žinotų ,kiek išleidžiu ant siuvinėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 vasario 2013 - 13:32
blink.gif tai kaip su tokiais reik pasiuvinet,juk jie storesni g.gif ir kaip vaizdelis atrodo baigus darba mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 02 07, 13:28)
o ant kokios medziagos siuvineja, ir ant kanvos?

tiesa pasakius dorai nezinau.kazkada vasara maciau pas ja tos skystos 14 ar net 11 nr aidos .bet esu macius ir siuvinejant ant paprastos medziagos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 13:31)
blink.gif tai kaip su tokiais reik pasiuvinet,juk jie storesni g.gif ir kaip vaizdelis atrodo baigus darba mastau.gif

nu zinok graziai ax.gif ryskiai ax.gif bent man grazu ax.gif ikelsiu i savo fotki parodysiu turiu nufotkinus kai buvom per kaledas ax.gif

SVECIUOSE PAS ANYTA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 07 vasario 2013 - 13:56
Dziuljeta- nu niek negali sakyt- visai neblogos pagalvėlės smile.gif , tokios tikrai vaikystės kaimą primenančios wub.gif , nors mano babytė rankdarbiais neužsiiminėdavo- nebuvo kada- ji prie siuvamosios sėdėdavo- reikėdavo 5 dukras apsiūti, o dar 4 sūnams kelnes sulopyti, dar ir mane papuošdavo suknelėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 00:30)
anyta paeme nepabaigta darbeli ir issiunte i Sankt Peterburga savo draugei dovanu.

blink.gif Nu ir anyta doh.gif Aš saviškei net nerodau, vistiek nesupranta biggrin.gif

QUOTE(Bianca @ 2013 02 07, 13:13)
'Soda' ir 'Let's do coffee' duetas. Klausimas, ar tik kai kur ne per daug suspaudziau zodzius?  g.gif

Labai gražu wub.gif , niekas čia nesuspausta smile.gif Tokią kavamalę Uodegytė, berods, yra siuvinėjusi g.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 15:13)
rodaus savo procesiuka,padaryta dar labai mazai,tik puse vieno arbatinuko,o ju isvis bus 5 

Įsivaizduoju, kad bus labai gražu 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 07, 15:26)
kas dėl anytų, pas mane ji neutrali. Didžiausia mano darbų gerbėja buvo mama, deja nebepamatysiu, kaip ji jais džiaugiasi...

Paukščiuk 4u.gif Mano mama irgi buvo mano darbelių gerbėja unsure.gif

Atsakyti
siaip visai graziai ziurisi g.gif bet ar ten visi darbai kryzeliu,ar pilnu dyksniavimo budu ? man labai primena vaikyste pas mociute kaime lotuliukas.gif ,pas save namie tokiu darbu nenoreciau matyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 07, 14:35)

nu zinok graziai ax.gif ryskiai ax.gif bent man grazu ax.gif

Man irgi gražu wub.gif

Mano močiutė siuvinėja su mezgimo siūlais, išsiardo senus megztinius ir siuvinėja ir kas svarbiausia-kanva tai ji pati nusiaudusi, net langelius raudonais siūliukais imitavo, kad būt lengviau siuvinėt...va čia tai ohoho
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 14:07)
siaip visai graziai ziurisi g.gif bet ar ten visi darbai kryzeliu,ar pilnu dyksniavimo budu ? man labai primena vaikyste pas mociute kaime  lotuliukas.gif  ,pas save namie tokiu darbu nenoreciau matyt schmoll.gif

pagalveles kryziuku o kiti darbeliai pilnu dygsniu smile.gif
Atsakyti
Mano procesas:
http://www.part.lt/i...e37ed159482.JPG

Bus toks paveikslas, tik nzn ar spėsiu iki vaikelio gimimo balandžio viduryje, kadangi dar ir kitais rankdarbiais užsiimu.
http://www.part.lt/i...867e8c3e422.JPG
Atsakyti