Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Uodegyte, ir kaip tu visgi jai padovanojai darbelį? Man vis atrodo, kad žmonės, kurie nevertina kryžiavojimo, padovanotą paveikslą tiesiog numes į tamsų kampą dulkėti ax.gif
Atsakyti
Mezginį ar nertinį gali ant kupros užsimest, o siuvinėto paveikslo ne biggrin.gif , tai ir švaistom va taip nenaudingai brangų laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 06, 12:15)
Apipavidalintas  ax.gif

nuostabu wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 06, 12:22)

pritariu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 02 06, 13:25)
Kad ir keli kryžiukai, bet vistiek jie YRA  smile.gif

labai gražu bigsmile.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 20:50)
nusprendziau ir as pasirodyti 

gražūs darbeliai, tik batukai nelygiai įrėminti rolleyes.gif perrėminčiau, nebent neįmanoma lygiau dėl to, kad medžiaga skysta 4u.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 21:30)
anyta paeme nepabaigta darbeli ir issiunte i Sankt Peterburga savo draugei dovanu

blink.gif blink.gif doh.gif net neturiu žodžių...

QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 22:19)
butu jos valia pasodintu mane prie kibiro su ryziais ir grikiais ir lieptu perrinkt,o pati strakaliotu aplink mane kaip kokia indenu samane su padektom zoleliu sluotelem ir aiskintu,kad taip palengvins skausma

dinana, brangioji, su tavo humoro jausmu jokios anytos nebaisios thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 22:48)
tai kad eziuko gaila....  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(Bianca @ 2013 02 07, 10:13)
'Soda' ir 'Let's do coffee' duetas. Klausimas, ar tik kai kur ne per daug suspaudziau zodzius?

labai gražu, žodžiai tikrai neatrodo per daug suspausti bigsmile.gif o kodėl toks klausimas kilo? ar čia tokia schema buvo, ar pati tuos žodžius sugalvojai siuvinėt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 02 07, 14:05)
Uodegyte, ir kaip tu visgi jai padovanojai darbelį? Man vis atrodo, kad žmonės, kurie nevertina kryžiavojimo, padovanotą paveikslą tiesiog numes į tamsų kampą dulkėti  ax.gif

kai išsiuvinėjau tas našlaites ,jai labai patiko,sakau galiu padovanoti ,bet rėmelio neturiu,tai sako aš pat įrėminsiu,nu aš įsivaizdavau kaip ji įrėmins ...darbelis smulkus,bet būčiau šoką gavus,kai būčiau pamačius unsure.gif tai kai tinkamą rėmelį radau,ir padovanojau,ir padėjo matomoj vietoj ax.gif ją ir vyrą teturiu ,kurie mato mano darbelius ax.gif

aišku buvo gaila ,žinant kokia ji ,ir galvojau tu jam ką nors padaryk mad.gif kartą kieme radusi mano schemą,o aš ieškojau,tos schemos ,ir po kažkiek laiko ,pusės metų gal ,radau įkištą į žemę,tiesiog sėdėjau ant žolės,pamačiau suglamžytą popiergalį ,ištraukiau,o ten mano ilgai ieškota schema ,žinoma ,kad ji rado ir įkišo ,o aš jai dar skambinau ,jai rasit pasakykit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 vasario 2013 - 12:31
man tai labai pasisekė su MB mama ir močiute, jos labai vertina mano darbelius, kiekvienais metais per Kalėdas laukia mano siuvinėtų dovanėlių, o paskui visus metus liaupsina tas smulkmenėles, kad man net nesmagu kartais, tikrai jos tiek pagyrų nevertos blush2.gif

visoms, kurioms nepasisekė su anytomis 4u.gif 4u.gif suprantu, kad žmogui siuvinėjimas gali nepatikti ar atrodyti laiko gaišimas, bet reikėtų turėti pakankamai kultūros ir takto, prieš drebiant tokius žodžius, kokių jūs čia visos pripasakojot doh.gif unsure.gif
Atsakyti
jau turbut visos anytos zaksuliu apimtos nuo tokiu apkalbu hihihi.gif o dinanos tai isvis nuo vakar vakaro turbut tebesitampo ir sustot negali lotuliukas.gif
Atsakyti
na, paklausus jūsų, tai mano anyta tiesiog stebuklas biggrin.gif
ji tikrai vertina mano darbą, nes ir pati mėgėja pasėdėti prie rankdarbių.
tas šokėjas siuvinėjau kaip tik jos gimtadieniui ax.gif

o vat mano mama tikrai nesuprastų tokios dovanos. jai tai bereikalingas laiko (ir pinigų) leidimas vėjais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 02 07, 13:17)
nuostabu  wub.gif
labai gražu, žodžiai tikrai neatrodo per daug suspausti  bigsmile.gif o kodėl toks klausimas kilo? ar čia tokia schema buvo, ar pati tuos žodžius sugalvojai siuvinėt?  blink.gif

Zodziai is schemos 'let's do coffe', bet as juos taikiau savo darbeliui, tad kai kur man pasirode, kad per daug sugrudau. Bet jei jau sakot, kad viskas gerai - teks siuvinetoju akimis ir pasikliaut smile.gif
Atsakyti
Oho, nieko sau anyta pas tave, Uodegyte , blink.gif
Mano darbus tai šeima labai vertina, manau, bijotų net nagus prikišti, kaip vilkė saugau juos biggrin.gif
Atsakyti
nu visokiu anytu yra, man tikriausiai ir pasiseke su ja, nes kiek maciau tai vertina, visad paklausia ka darau ir pan. tik va nesu as jau ta kuri siuvineja, tik neuzmetykit mane blush2.gif siaip man prie sirdies mezgimas/nerimas, i siuvinejima sugryztu kai gyvenime sunku, kai nieko nesinori ir pan. labai man padejo per nestumus kai laukiausi blush2.gif o dabar tai va ranka susilauziau ir nei megzti nei nerti, o siuvineti pats kaifas thumbup.gif
tik nepagalvokit kad nevertinu, man labai patinka, tik va siuvineji siuvineji, o padeti nesumastau kur doh.gif vis dar sulaknstyta dezuteje guli dickio metrikai, reiktu bent istraukti ir nufotografuoti blush2.gif

del mamos tai jai is vis keista kaip as cia tokia viska daranti biggrin.gif o mano darbelius tai vertina, viena mano siuvineta paveiksleli, kuris ir gulejo dezutei, net primigtinai pareikalavo kad ireminciau ir pasikabino virtuvei biggrin.gif nuvaziavus pas ja, net sirdele paglosto kai matau blush2.gif
Atsakyti
laba diena,
B_March jei i viska ziureti per rimtumo prizme tai ,o vargeli,kaip bus sunku smile.gif o kai i viska pazvelgi su jumoru tai lengviau buna.

rodaus savo procesiuka,padaryta dar labai mazai,tik puse vieno arbatinuko,o ju isvis bus 5 http://www.part.lt/i...1cdd965c937.jpg
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 22:50)
labas vakaras,
vis budavau pasyvi stebetoja,bet nusprendziau ir as pasirodyti  blush2.gif  siuvineju palyginus neilgai,tuo uzsiimt pastumejo gydytoja,kaip "namine procedura" biggrin.gif man iki Jusu visu labai toli,bet tikiuos po truputeli isisiubuoti ir pasiekti aukstesni lygi smile.gif
Jums visoms uz darbu grozi,spartuma ir kruopstuma po  4u.gif 

Puikus darbeliai o ypač rožės wub.gif wub.gif Užjaučiu dėl darbelio 4u.gif Na tikiuosi kažkada rožės naujai pražys pas tave ir puoš kambario siena 4u.gif

Kas dėl uošvieniu tai paliginus nebloga turiu, nors ji neužsiima jokiais rankdarbiais ar pan. tik žiema mezgima paima į rankas, bet vertina mano darbelius 4u.gif Vis paklausia ka naujo siuvinėju, ar atėjusi į kambarį pamačiusi ka siuvinėju "numeta"nkeleta gražių žodelių apie darbelį mirksiukas.gif . Tik stipribės visoms kurios turite nekokias uošvėnes ir saugokite savo darbelius po 9 užraktais, jei tokios užvienes turite kaip dinana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 07 vasario 2013 - 13:35