QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 00:57)
o kai pirkai metalika vasko tau nesiule as ir kai baigiau darbeli tik tada suzinojau kad toks yra kitam darbeliui susilaikiau nepirkau nes zadu i Kauna palekt tai pirksiu kreinik isbandyt,o jai ir tas sunkiai slys tada reiks vaska i pagalba imt
zinok ta apsilankyma parduotuvej isvis buvau apakus.visada prekindavaus GEROSE AKYSE,o si karta nusprendziau nuvaziuot i KASIULIU parduotuve.aisku,gal as cia labai priekabi kliente,bet pasijutau nemaloniai,kai man vaikstant po parduotuve ir renkantis prekes pardaveja plepejo telefonu ir pokalbis tikrai nesusijes su aprduotuves asortimentu.as pati dirbau parduotuvej ir mums visad buvoma kalama,kad jokie asmeniniai pokalbiai negalimi kai yra klientai.o cia buvo elementarus padruskiu pasiplepejimas.na paplepejo jos,as pradejau klausti pardavejos apie kai kurias prekes tai ji nelabai ka man galejo pasakyti.ir buvau nusivylus tuo,kad kai ryte skambinaus i parduotuve ir teiravaus apie QSNAP'a man pasake kad jie yra vietoj ir tik atvaziuok ir pirk.o kai atvaziavus pasakiau kad ji pirksiu,tai ji akis ispletus man aiskina,kad ju parduotuvej nera,ir reikia uzsakineti ir siusti is JAV.zodziu,uzsisakiau QSNAP'a tik velniai zino kada jis bus,gal uz menesio,gal uz 2,o gal ir uz pusmecio.sake kai pririnks pakankama skaiciu uzsakymu tada ir uzsakines.o vasko man nesiule,tik pasake,kad kirpciaus trumpais gabaliukais siula ir nieks nesipesios,nesivels ir tt.