Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 00:57)
o kai pirkai metalika vasko tau nesiule g.gif as ir kai baigiau darbeli tik tada suzinojau kad toks yra ax.gif kitam darbeliui susilaikiau nepirkau nes zadu i Kauna palekt tai pirksiu kreinik isbandyt,o jai ir tas sunkiai slys tada reiks vaska i pagalba imt biggrin.gif

zinok ta apsilankyma parduotuvej isvis buvau apakus.visada prekindavaus GEROSE AKYSE,o si karta nusprendziau nuvaziuot i KASIULIU parduotuve.aisku,gal as cia labai priekabi kliente,bet pasijutau nemaloniai,kai man vaikstant po parduotuve ir renkantis prekes pardaveja plepejo telefonu ir pokalbis tikrai nesusijes su aprduotuves asortimentu.as pati dirbau parduotuvej ir mums visad buvoma kalama,kad jokie asmeniniai pokalbiai negalimi kai yra klientai.o cia buvo elementarus padruskiu pasiplepejimas.na paplepejo jos,as pradejau klausti pardavejos apie kai kurias prekes tai ji nelabai ka man galejo pasakyti.ir buvau nusivylus tuo,kad kai ryte skambinaus i parduotuve ir teiravaus apie QSNAP'a man pasake kad jie yra vietoj ir tik atvaziuok ir pirk.o kai atvaziavus pasakiau kad ji pirksiu,tai ji akis ispletus man aiskina,kad ju parduotuvej nera,ir reikia uzsakineti ir siusti is JAV.zodziu,uzsisakiau QSNAP'a tik velniai zino kada jis bus,gal uz menesio,gal uz 2,o gal ir uz pusmecio.sake kai pririnks pakankama skaiciu uzsakymu tada ir uzsakines.o vasko man nesiule,tik pasake,kad kirpciaus trumpais gabaliukais siula ir nieks nesipesios,nesivels ir tt.
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 01:10)
kirpciaus trumpais gabaliukais siula ir nieks nesipesios,nesivels ir tt.

jo, kai siulas neilgas dar galima pasiuvinet, bet kai ilgas, siaubeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2013 02 06, 21:36)
O kokia kaina to kartono?

apie 16 Lt, 41x51 cm lapas
dabar 50% nuolaida

dinana, driežiukas labai fainas thumbup.gif
dėl rožių gaila, bet kai jos pražys iš naujo ir papuoš tavo namus - jos bus dar vertingesnės 4u.gif
Atsakyti
as zadu vaziuot Kaune i kasiulus tai gal ir Kreinika reik uzsisakyt nematei ar parduotuveje buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 01:20)
as zadu vaziuot Kaune i kasiulus tai gal ir Kreinika reik uzsisakyt nematei ar parduotuveje buvo g.gif

ar yra tikrai nezinau,bet manau turetu buti.GEROSE AKYSE maciau kreinika,manau KASIULIUOSE irgi turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 01:20)

ju internetinej parduotuvej tikrai maciau, kad yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Dinana nu ir uošvienė pas tave doh.gif Džiaugiuos, kad mano uošvienė supranta mano rankdarbius. Kaip tik savo mamai siuvineju didelį paveikslą. Mama vis sako ir kaip tu tiek kantrybės turi smile.gif
Vėliau pasirodysiu savo procesą ax.gif
Atsakyti
'Soda' ir 'Let's do coffee' duetas. Klausimas, ar tik kai kur ne per daug suspaudziau zodzius? g.gif
user posted image
Atsakyti
na ir sugalvok tu man,su adata dailyrascio mokytis lotuliukas.gif labai thumbup.gif ir taip originaliai atrodo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 07 vasario 2013 - 11:19
žinokis mano anyta ,taipat mano hobį laikė beee.gif kai atvažiuodavau į svečius ir ten siuvinėdavau,pasirodydavau ką siuvinėju,tai nė pusės žodžio ,kad gražu ,ar šaunuolė, taip gražiai siuvinėji,tik sakydavo ,kad pati kantrybės neturėtų,o kai kartą pykomės išvis prikišo,kad tai nesamonės,ir iš jų naudos nėra.padovanojau jai paveikslą su našlaitėmis,apsidžiaugė ir dabar nieko nesako,kaip tik kai atažiuoju ,klausia ką dabar siuvinėju,ir ar tą ,ar ną jau užbaigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 vasario 2013 - 11:23
QUOTE(Bianca @ 2013 02 07, 11:13)
'Soda' ir 'Let's do coffee' duetas. Klausimas, ar tik kai kur ne per daug suspaudziau zodzius?  g.gif

man tai labai grazu wub.gif thumbup.gif priekaistu neturiu ax.gif

as apie savo anyta tyliu isvis....pasakojau man atrodo kaip ji ivertino dovana MB giminaitei vestuviu proga i kurias net nebuvom kviesti doh.gif pasake sss ne dovana pinigu reikejo duot(ka beje ji ir padare pasakydama kad nuo musu.skaudziausia kad ji pati siuvineja ir taip neivertint doh.gif kai isgirdau net verkiau..nu bet ka dabar yra kaip yra doh.gif
Atsakyti
Žinokit mano anyta tai irgi sako jog čia tik akių gadinimas, sako geriau nert arba megzt išmokčiau verysad.gif
Atsakyti