Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 23:50)
labas vakaras,
vis budavau pasyvi stebetoja,bet nusprendziau ir as pasirodyti  blush2.gif 

Nesikuklink, labai gražūs ir tvarkingi darbeliai wub.gif Šaunuolė smile.gif Rožių procesas puikus.

Merginos, patarkit dėl PM. Kaip pakeisti simbolį? Nes pasidarius nespalvotą schemą, gaunasi kai kurie simboliai vienodi ir net pastaba parašyta, kad reikia pasikeisti, bet kaip tą padaryti? Būsiu dėkinga už bet kokią užuominą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 00:11)
roziu pabaigtuviu deja,bet nebus.turiu "puikia" anyta,kuri pasistenge,kad pabaigtuviu nebutu.  verysad.gif

Ojei, kaip gaila unsure.gif Kas nutiko? Gal dar galima ištaisyti padėtį?
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 00:11)

roziu pabaigtuviu deja,bet nebus.turiu "puikia" anyta,kuri pasistenge,kad pabaigtuviu nebutu.  verysad.gif

o kas nutiko unsure.gif jai schemutės reikia ,galima suveikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 06, 23:19)
Ojei, kaip gaila  unsure.gif Kas nutiko? Gal dar galima ištaisyti padėtį?

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 06, 23:21)
o kas nutiko  unsure.gif jai schemutės reikia ,galima suveikti  ax.gif

anyta paeme nepabaigta darbeli ir issiunte i Sankt Peterburga savo draugei dovanu.o kai as isknisau puse namu nerasdama kur yra mano siuvinukas ji nusprende man pasakyti ka padare.jai atrode labai juokinga ir ji nesuprato ko as taip susinervinau.o man sirdyje buvo labai abydna,nes likes tik BS buvo.ir MB labai nusimine del paveikslo,nes norejom namie pakabinti.zodziu,senoji ziezula liudet neduoda,dziaugiuos,kad su manim negyvena,uzteko poros dienu sveciuose,o tai dabartiniam procesui irgi butu gresme.
gal kazkada,kai aprims aistros ir vel grisiu prie roziu ir gausis jas pakabint namie ant sienos.
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2013 02 06, 21:36)
O kokia kaina to kartono? Kitos kazkodel neisduoda paslapties ziurau del reminimo unsure.gif

as bent pati asmeniskai nereminu, tai neturiu ka atsakyti mirksiukas.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 21:50)

vis budavau pasyvi stebetoja,bet nusprendziau ir as pasirodyti 

labai smagu, kad pasirodei thumbup.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 22:30)
jai atrode labai juokinga ir ji nesuprato ko as taip susinervinau.

blink.gif
Atsakyti
dinana rozes puikios, o anytai su spygliais i sikna idurt doh.gif

o batukus perreminciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 00:30)
anyta paeme nepabaigta darbeli ir issiunte i Sankt Peterburga savo draugei dovanu.

doh.gif bet ir imk neatsiklausus doh.gif žmogus nežino kiek vargo į tokį darbą įdėta .žinau ką reiškia ,aš taipat ieškojau pradėto darbo kurį buvau nukišus,ir galvojau ,kad išmečiau.atradau,ir neužilgo baigiau smile.gif koks kartėlis netekt šitokio darbo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 vasario 2013 - 22:51
QUOTE(dinana @ 2013 02 06, 22:11)

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif as tai anytai susmoket liepciau blink.gif blink.gif nu cia dabar atvarau imu ka noriu ne mano bet siunciu kazkam blink.gif oj kaip uzviriaugaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
koks siaubas aggressive.gif uosvenes daugiau i namus neisileisciau,o tai dar viska po truputi draugem issius blink.gif blink.gif negaliu tokios grazios rozes buvo,o tas drieziukas koks fainulka wub.gif
Atsakyti
esu aisku ir pati kalta,zinau,kad esant musu babulencijai pas mus negalima palikti daiktu,kurie neprisukti,nepriklijuoti ir visaip kitaip nepritvirtinti be prieziuros.vat ir turiu pasekmes.del to,kad ji isivaizduotu kiek ten darbo ideta tai ji neisivaizduoja,nes mano,kad tik mezgimas tai rankdarbiai,o visokie siuvinejimai,nerimai ir tt tai cia jau ner kas veikt.ji aplamai nemegsta,kad as uzsiimu tokiais dalykais,kai gulejau ligoninej ir patarus gydytojai pradejau siuvinet tai ji labai putojos,kad as cia nesamonem visokiom uzsiimu.ji netiki gydytojos patarimu,kad man tai savotiska reabilitacija(sergu reumatoidiniu artritu stipriai pasireiskusiu rankose).butu jos valia pasodintu mane prie kibiro su ryziais ir grikiais ir lieptu perrinkt,o pati strakaliotu aplink mane kaip kokia indenu samane su padektom zoleliu sluotelem ir aiskintu,kad taip palengvins skausma.bet kartais ir linksma su ja-uztenka pasiklausyt jos blevyzgu ir nebereik nei jumoristiniu laidu.MB kai buna Lietuvoj tai su ja bendrauja taip-vaizda palieka,o garsa atjungia ir karts nuo karto tiesiog palinguoja galva lotuliukas.gif as irgi bandau pritaikyti sita bendravimo metoda,tik sunkiai sekas kolkas.labai atsiprasau uz off topic'a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 02 06, 23:42)
dinana rozes puikios, o anytai su spygliais i sikna idurt doh.gif

thumbup.gif man patiko
hihihi.gif tik kam paciai rankas badytis kol ten pataikisi,iskart ant eziuko sodint ir tegu sedi sau rami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 07, 00:37)
thumbup.gif man patiko
hihihi.gif tik kam paciai rankas badytis kol ten pataikisi,iskart ant eziuko sodint ir tegu sedi sau rami lotuliukas.gif

tai kad eziuko gaila.... lotuliukas.gif

ryt pasistengsiu pasirodyt savo naujaji procesiuka,siuvinejas visai sauniai,tik kad susiduriau su metaliku doh.gif ir svarbiausia skaiciaus kaip keikiat DMCmetalika,bet ziople paemiau ji ir nusipirkau.....na nuo zioplumo ner vaistu.
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 00:48)
,bet ziople paemiau ji ir nusipirkau.....na nuo zioplumo ner vaistu.

o kai pirkai metalika vasko tau nesiule g.gif as ir kai baigiau darbeli tik tada suzinojau kad toks yra ax.gif kitam darbeliui susilaikiau nepirkau nes zadu i Kauna palekt tai pirksiu kreinik isbandyt,o jai ir tas sunkiai slys tada reiks vaska i pagalba imt biggrin.gif
Atsakyti