esu aisku ir pati kalta,zinau,kad esant musu babulencijai pas mus negalima palikti daiktu,kurie neprisukti,nepriklijuoti ir visaip kitaip nepritvirtinti be prieziuros.vat ir turiu pasekmes.del to,kad ji isivaizduotu kiek ten darbo ideta tai ji neisivaizduoja,nes mano,kad tik mezgimas tai rankdarbiai,o visokie siuvinejimai,nerimai ir tt tai cia jau ner kas veikt.ji aplamai nemegsta,kad as uzsiimu tokiais dalykais,kai gulejau ligoninej ir patarus gydytojai pradejau siuvinet tai ji labai putojos,kad as cia nesamonem visokiom uzsiimu.ji netiki gydytojos patarimu,kad man tai savotiska reabilitacija(sergu reumatoidiniu artritu stipriai pasireiskusiu rankose).butu jos valia pasodintu mane prie kibiro su ryziais ir grikiais ir lieptu perrinkt,o pati strakaliotu aplink mane kaip kokia indenu samane su padektom zoleliu sluotelem ir aiskintu,kad taip palengvins skausma.bet kartais ir linksma su ja-uztenka pasiklausyt jos blevyzgu ir nebereik nei jumoristiniu laidu.MB kai buna Lietuvoj tai su ja bendrauja taip-vaizda palieka,o garsa atjungia ir karts nuo karto tiesiog palinguoja galva
as irgi bandau pritaikyti sita bendravimo metoda,tik sunkiai sekas kolkas.labai atsiprasau uz off topic'a