Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sveikos, kokie nuostabus jusu darbeliai wub.gif ir kryziukai tiesus, nesusiturejau ir noriu ikelti savo darbo gabaliuka blush2.gif siuvineju antra savaite su pertraukomis, buvau apsirgusi tai kelias dienas net nepalieciau darbelio, o per ligas dar ir vieno siulo nenusipirkau doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 17:21)
  nesusiturejau ir noriu ikelti savo darbo gabaliuka  blush2.gif 

tai kad ir tavo kryzeliai dailus kiek galima isziuret
thumb_yello.gif o kas cia bus mastau.gif
Atsakyti
dekui, bet galetu buti ir dailesni blush2.gif bet cia reikia daug praktikos rolleyes.gif bus sitas paveiksliukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 17:38)
dekui, bet galetu buti ir dailesni  blush2.gif  bet cia reikia daug praktikos  rolleyes.gif  bus sitas paveiksliukas

bus grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 06, 17:39)
bus grazu  4u.gif

drinks_cheers.gif dabar jau ismatau berniuko petnesas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2013 02 06, 14:09)
Didžiausias siuvinėtas darbas-ūgio matuoklė, kuria labai didžiuojuosi ir pasirodau blush2.gif :

Labai graži matuolė thumbup.gif Bus vaikams prisiminimas ilgam.

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 06, 15:15)
Apipavidalintas  ax.gif

Labai miela, taškiukai gražiai dera wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 02 06, 16:25)
Kad ir keli kryžiukai, bet vistiek jie YRA  smile.gif

Gražiai suderėjo su dekupažu smile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 06, 16:26)
Išlindo saulutė, tai parodau savo procesą, liko BS ir karoliukai

Dabar jau labai gražu, o kai užsisiuvinės dar ir BS ir karoliukai, bus fantastika... wub.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 06, 17:10)
drinks_cheers.gif as ta pati pagalvojau

ech,  thumbup.gif  wub.gif visu darbeliai
o cia mano procesas smile.gif pradejau siuvinet penktadieni, pagal mano tempus, tai jau daaauuug  lotuliukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 18:21)
sveikos, kokie nuostabus jusu darbeliai  wub.gif ir kryziukai tiesus,  nesusiturejau ir noriu ikelti savo darbo gabaliuka  blush2.gif  siuvineju antra savaite su pertraukomis, buvau apsirgusi tai kelias dienas net nepalieciau darbelio, o per ligas dar ir vieno siulo nenusipirkau  doh.gif

Bus gražu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 06, 15:25)

Simpatiška dėžutė wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 06, 15:26)
Išlindo saulutė, tai parodau savo procesą, liko BS ir karoliukai

Na ir greitumas ohoho wub.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 06 vasario 2013 - 17:24
dekui labai,ir as tikiuosi kad bus grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 17:21)
sveikos, kokie nuostabus jusu darbeliai  wub.gif ir kryziukai tiesus,  nesusiturejau ir noriu ikelti savo darbo gabaliuka  blush2.gif  siuvineju antra savaite su pertraukomis, buvau apsirgusi tai kelias dienas net nepalieciau darbelio, o per ligas dar ir vieno siulo nenusipirkau  doh.gif

Dailus visai ir tavo kryželiai 4u.gif Puikiai judi sekmės startuojant toliau mirksiukas.gif
Gaila, kad aš negaliu pasirodyti, ka siuvinėju verysad.gif Vyras fotika išsivežė o su tel fotkinti nenoriu negražiai spalvos atrodo... Na ryt jau grįžta tai gal ryt paviks nufotkinti ir ikelti ir parodyti ka veikinėju kol mažylis miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Ddziuljeta,Elzeda nuoširdus aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 vasario 2013 - 17:40
QUOTE(zerutis @ 2013 02 06, 17:12)
RasuteK gandriukas labai fainas mirksiukas.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 02 06, 17:53)
Šaunuolė  thumbup.gif

aciuks.gif su jumis visomis tikrai daug smagiau siuvinejasi 4u.gif kai stebi, kaip kitu darbeliai sparciai grazeja, tai tikrai norisi ir savajame pokycius matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 06, 18:30)
aciuks.gif su jumis visomis tikrai daug smagiau siuvinejasi  4u.gif

drinks_cheers.gif kai prisijungiau ir pamaciau su kokiu uzsidegimu jus siuvinejat ,viena darbeli pabaigusios puolat prie kito,dalinates patirtimi ir atsakot i uzdoutus klausimus,pagiriat ir paskatinat naujokes 4u.gif taip ir norisi neatsilikt,judet i prieki aciuks.gif visom senbuvem ir visom kitom wub.gif
labai atsiprasau jei kartais ir nusisneku, nelabai moku virtualiai bendraut,kai nemetau zmogaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 06 vasario 2013 - 18:42