sveikos, kokie nuostabus jusu darbeliai ir kryziukai tiesus, nesusiturejau ir noriu ikelti savo darbo gabaliuka siuvineju antra savaite su pertraukomis, buvau apsirgusi tai kelias dienas net nepalieciau darbelio, o per ligas dar ir vieno siulo nenusipirkau
QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 17:21)
nesusiturejau ir noriu ikelti savo darbo gabaliuka
tai kad ir tavo kryzeliai dailus kiek galima isziuret
o kas cia bus
dekui, bet galetu buti ir dailesni bet cia reikia daug praktikos bus sitas paveiksliukas
QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 17:38)
dekui, bet galetu buti ir dailesni bet cia reikia daug praktikos bus sitas paveiksliukas
bus grazu
QUOTE(ausramor @ 2013 02 06, 14:09)
Didžiausias siuvinėtas darbas-ūgio matuoklė, kuria labai didžiuojuosi ir pasirodau :
Labai graži matuolė Bus vaikams prisiminimas ilgam.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 06, 15:15)
Apipavidalintas
Labai miela, taškiukai gražiai dera
QUOTE(sobieska @ 2013 02 06, 16:25)
Kad ir keli kryžiukai, bet vistiek jie YRA
Gražiai suderėjo su dekupažu
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 06, 16:26)
Išlindo saulutė, tai parodau savo procesą, liko BS ir karoliukai
Dabar jau labai gražu, o kai užsisiuvinės dar ir BS ir karoliukai, bus fantastika...
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 06, 17:10)
as ta pati pagalvojau
ech, visu darbeliai
o cia mano procesas pradejau siuvinet penktadieni, pagal mano tempus, tai jau daaauuug
ech, visu darbeliai
o cia mano procesas pradejau siuvinet penktadieni, pagal mano tempus, tai jau daaauuug
Šaunuolė
QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 18:21)
sveikos, kokie nuostabus jusu darbeliai ir kryziukai tiesus, nesusiturejau ir noriu ikelti savo darbo gabaliuka siuvineju antra savaite su pertraukomis, buvau apsirgusi tai kelias dienas net nepalieciau darbelio, o per ligas dar ir vieno siulo nenusipirkau
Bus gražu...
QUOTE(sobieska @ 2013 02 06, 15:25)
Simpatiška dėžutė
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 06, 15:26)
Išlindo saulutė, tai parodau savo procesą, liko BS ir karoliukai
Na ir greitumas ohoho
dekui labai,ir as tikiuosi kad bus grazu
QUOTE(rnikole @ 2013 02 06, 17:21)
Dailus visai ir tavo kryželiai Puikiai judi sekmės startuojant toliau
Gaila, kad aš negaliu pasirodyti, ka siuvinėju Vyras fotika išsivežė o su tel fotkinti nenoriu negražiai spalvos atrodo... Na ryt jau grįžta tai gal ryt paviks nufotkinti ir ikelti ir parodyti ka veikinėju kol mažylis miega
Ddziuljeta,Elzeda nuoširdus
QUOTE(zerutis @ 2013 02 06, 17:12)
RasuteK gandriukas labai fainas
QUOTE(elzeda @ 2013 02 06, 17:53)
Šaunuolė
su jumis visomis tikrai daug smagiau siuvinejasi kai stebi, kaip kitu darbeliai sparciai grazeja, tai tikrai norisi ir savajame pokycius matyt
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 06, 18:30)
su jumis visomis tikrai daug smagiau siuvinejasi
kai prisijungiau ir pamaciau su kokiu uzsidegimu jus siuvinejat ,viena darbeli pabaigusios puolat prie kito,dalinates patirtimi ir atsakot i uzdoutus klausimus,pagiriat ir paskatinat naujokes taip ir norisi neatsilikt,judet i prieki visom senbuvem ir visom kitom
labai atsiprasau jei kartais ir nusisneku, nelabai moku virtualiai bendraut,kai nemetau zmogaus