Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ausramor @ 2013 02 06, 12:09)

Žaisminga ūgio matuoklė. Ir tikrai, kaip pradedančiosios didelis darbas padarytas smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 06, 13:15)

Grožis rolleyes.gif Pateikimas ne ką prastesnis nei siuvinukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 06, 14:15)
Apipavidalintas  ax.gif

thumbup.gif wub.gif kur naudojamas tas idekliukas bus g.gif

rasiux- as dar kartais pati siuvineju ant senovines aidos, senais laikais buvau prisipirkus ji minksta,nepastangrinta ir lankelio nenaudoju nes bedu per 2skylutes iskart ir jokio skirtumo nejauciu gaunasi taippat lotuliukas.gif
Atsakyti
Pritariu paukščiukui biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkoju merginos biggrin.gif ir tau paukščiuk biggrin.gif

įdėkliukas žirklutėms ax.gif
Atsakyti
Zeruti- Ui- per dvi skylutes blink.gif - neee tada visai baisybė gaunasi biggrin.gif
Vakar buvau svečiuose ir pažiūrėjau savo darbelį dovanotą ant tos senosios Aidos- tai fuuuiii biggrin.gif , nebepatiko man, nors kai siuvinėjau tada atrodė gerumėlis biggrin.gif
Uodegyte- kokių ten gražių medžiagėlių turi? Kas ten - lino grožybės, ar kitokios lens.gif
Paukščiuk- a ko tave nerviniai tikai suėmė lotuliukas.gif Negi iš manęs pavydo virusą pasigavai- prašom nekopijuoti- čia aš sugalvojau vis iš pavydo mirt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 06 vasario 2013 - 13:58
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 06, 13:58)

Paukščiuk- a ko tave nerviniai tikai suėmė  lotuliukas.gif Negi iš manęs pavydo virusą pasigavai- prašom nekopijuoti- čia aš sugalvojau vis iš pavydo mirt  lotuliukas.gif

liezuvis.gif aš ne iš pavydo, aš kūrybinių minčių semiuosi biggrin.gif
Atsakyti
rasiux- medvilnė ax.gif truputį pasukau link siuvimo ax.gif ir susirgau taškučių manija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 vasario 2013 - 14:09
aš šian pradedu naują darbą 4u.gif

pirmą kartą pamėginsiu siuvinėti be lankelio. nes jis sugadino mano šokėjas unsure.gif
net ir išskalbus ir išlyginus ant audinio vistiek liko žymes, kur buvo dedamas lankelis unsure.gif kiek kartų jį kėliau į kitą vietą, tiek pusrutulių ant aidos ir liko verysad.gif
nepadėjo net įtempimas ant kartono verysad.gif mano šokėjos jau kelios dienos kaip patupdytos ant kartono, bet dėl tų žymių net nenoriu jums jų rodyti verysad.gif
Atsakyti
Uodegyte, nugis gražuma wub.gif ...

Kad ir keli kryžiukai, bet vistiek jie YRA smile.gif

user posted image

Neįsivaizduoju, kaip gali lankelis neišsiplaut g.gif , keista tikrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 vasario 2013 - 14:26
Išlindo saulutė, tai parodau savo procesą, liko BS ir karoliukai
user posted image

sobieska wub.gif , kuom priklyjavai širdutę prie dėžutės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 06 vasario 2013 - 14:27
Labai ACIU merginos uz pagyras 4u.gif Ale, ji ir siuvinejau kokius metus, jei ne daugiau...Aisku, ne intensyviai, bet vis prisesdama-vyras juokdavosi, kad ir vaikai uzaugs, kol issiuvinesiu. lotuliukas.gif Bet uztat dabar savimi esu labai patenkinta tongue.gif
O kas del siuvinejimo medziagos, tai siuvineju ant aidos 14. Siuvineju ir su remeliu ir be jo. Ir tikrai nepertempiu, nes kol neisskalbiu viskas gerai-atrodo tiesiog puikiai. O kai isskalbiu negraziai paskui ji man issilygina.
Pasinaudosiu patarimu, darbeli lyginti dregna-gal as ji perdziovinu ir jis paskui man todel taip graziai ir neissilygina
O kaip del to kartono, kur klausiau-ant kokio tempiate medziaga? Kur ji perkate?
Atsakyti
Soboeska-jau čia turbūt kokia mergaitei bus wub.gif
Paukščiuk- bet tavo ir greitis bigsmile.gif
Atsakyti