Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 05, 19:59)
ne tu viena  lotuliukas.gif aš ir šiaip, ir taip žiūrėjau, nu kur čia tie kryžiukai  doh.gif  :lotuliukas

gera girdet kad ne as viena ziopla lotuliukas.gif
Atsakyti
mano procesiukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 05, 21:27)
mano procesiukas  ax.gif

Puikiai sekasi procesuoti 4u.gif sekmes taip ir toliau judant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 02 02, 13:19)
Sios savaites pabaigtukas  smile.gif

QUOTE(Bianca @ 2013 02 04, 17:01)
Sveikos,

dvieju dienu kurinelis 'woodland folk' motyvais smile.gif

Bianca, kokios firmos cia dizainas? Matytas, bet nesu tikra - Bothy threads? Labai grazu!
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 05, 22:27)
mano procesiukas  ax.gif

Norėčiau ir aš taip sparčiai į priekį judėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 06, 07:50)
Norėčiau ir aš taip sparčiai į priekį judėti  ax.gif

kad kol kas to proceso didžioji dalis tik pusiniai kryžiukai, tai sparčiai einasi, va, lapeliai jau pilni kryžiukai, tai palėtėjo procesas smile.gif ir nelengva dabar prisėst ramiai pasiuvinėt, nes abu mažiai namie, tai kol ištaikau momentą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 06 vasario 2013 - 09:23
Sveikutės
Jūsų visų darbai tiesiog fantastiški-tikiuosi, kad ir mano kada nors bus tokie. Pakolkas siuvinėju tik smulkius darbelius-metrikus, atvirutes, magnetukus, skirtukus...Didžiausias siuvinėtas darbas-ūgio matuoklė, kuria labai didžiuojuosi ir pasirodau blush2.gif :
Ūgio matuoklė
Ūgio matuoklė
Bet va, merginos, as kadangi pradedancioji, tai gal mano klausimai jums bus keisti, bet vistiek paklausiu... g.gif
1. Ant kokio kartono jus reminat savo darbelius? Yra kazkoks specialus pirkti ar kaip? Mat tas spalvotas vaikiskas per plonas-faktas. Tas kur, dezes is jo daromos(prekybines) per minkstas. Nezinau kur jo ieskot man... doh.gif
2. Jus kai isskabiat darbeli, ar jis jums graziai-lygiai issilygina? Man vistiek lieka toks vaizdelis-lyg traukta medziaga butu. Skalbdama netrinu-tik svelniai praskalauju su skystu muilu, Paskui isdziovinu ranksluostyje.O lyginu su garu ir irgi per ranksluosti, kad kryzeliai nesuiplotu. Ir nesuprantu kur klaida darau-lyginime ar reminime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2013 02 06, 13:09)
Didžiausias siuvinėtas darbas-ūgio matuoklė, kuria labai didžiuojuosi ir pasirodau blush2.gif :

Labai grazi wub.gif
Averita 4u.gif grazus darbeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreis: 06 vasario 2013 - 12:19
QUOTE(ausramor @ 2013 02 06, 13:09)
2. Jus kai isskabiat darbeli, ar jis jums graziai-lygiai issilygina?

kaip pradedanciajai tai ugio matuokle manau buvo tikras issukis tau lotuliukas.gif labai thumbup.gif atrodo
as pati lyginu dregna nusausinusi tik ranksluostyje,padejus ant audinio truputi istampau kiek galima kad vienodesnis butu ir tada uzdejus plona ranksluostuka lyginu kol visiskai isdziuna ,o kaip kitos daro nezinau biggrin.gif

Alatejasaunuole puikai judi i prieki thumbup.gif

as vakar ir uzbaigiau pati lektuva ax.gif dabar kibau i debesis biggrin.gif
Atsakyti
ausramor, o gal bėda ne skalbime ir lyginime- o siuvinėjime ar medžiagose g.gif - jei naudoji minkštą aidą ji dažnai susibanguoja jei siuvinėjama be rėmo, arba būna, kad pertempi siūlą, arba kaip tik per laisvai leidi tada irgi piešinukas išpūstas arba medžiaga aplink jį būna. Mano kaimynė pradėjo siuvinėti, tai pirmasis buvo tiks visas susibangavęs. Dabar užsakėm normalią DMC aidą pakietintą, tai skylės pradėjo viest- matyt sutempia per smarkiai.
Jei siuvinėji be lankelio ar rėmelio- siūlyčiau pabandyt ir pažiūrėt ar nepalygėjo rezultatas. Aš kai ne visada naudoju lankelį, tai procese vis prasilyginu medžiagą, kad vėl sustandėtų ir kryželiai lygiau gultų.
O matuoklė- liuksinė 4u.gif
Atsakyti
Apipavidalintas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 06, 13:15)
Apipavidalintas  ax.gif

user posted image
Atsakyti