Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis

QUOTE(kustuce @ 2013 03 08, 13:34)
Aišku, nes dabar kaina 470 Lt, jei pasiimi iš vietos
Draugas turi nusipirkęs kelias tonas, tai dabar bando, sakė, kol kas lyg nieko. Čiupinėjau jas, tai išvaizda nebloga, blizgios, sausos, potamsės, bet lengvai labai lūžta, nėra to tobulo traškesio. Iš visų išbandytų man kokybiškiausios pasirodė iš UAB "Granuul Invest" Alytuje firma, jos 6 mm, bet kokybė superinė, tik kaina didelė. Bet jas kaip pažeri, tai tokios kaip akmenukai, garsas kaip kieto medžio, tikrai labai geros, bet nepasakyčiau, kad kūrenasi ilgiau, nei tos 8 mm

Kadangi mano GKK lengviau perneša prastesnę kokybę, tai nematau reikalo mokėti daugiau. Kitas reikalas, jei nuo prastesnių granulių pridega degiklis, šlakuojasi ar pan. tai niekur nedingsi, reikia naudoti geresnes...
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2013 03 08, 13:47)
Kadangi mano GKK lengviau perneša prastesnę kokybę, tai nematau reikalo mokėti daugiau. Kitas reikalas, jei nuo prastesnių granulių pridega degiklis, šlakuojasi ar pan. tai niekur nedingsi, reikia naudoti geresnes...

Mūsiškis ir "neserga" nuo prastesnių granulių, priima visokias. Buvom iš Prienų jau tokia prastas nusipikrę, kad paėmus vos ne vanduo varvėjo, bet nieko, viskas gerai buvo, gal tik šlako buvo pasirodę šiek tiek ir sraigtas stragsėjo sukdamasis, bet nesikišo nė karto.
Aš tik galvojau, kad kuo jos kokybiškesnės, tuo kuro sąnaudos mažesnės bus g.gif , bet jei nuo to niekas nepriklauso, tai aišku, kam tada permokėti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 03 08, 15:52)
Mūsiškis ir "neserga" nuo prastesnių granulių, priima visokias. Buvom iš Prienų jau tokia prastas nusipikrę, kad paėmus vos ne vanduo varvėjo, bet nieko, viskas gerai buvo, gal tik šlako buvo pasirodę šiek tiek ir sraigtas stragsėjo sukdamasis, bet nesikišo nė karto.
Aš tik galvojau, kad kuo jos kokybiškesnės, tuo kuro sąnaudos mažesnės bus  g.gif , bet jei nuo to niekas nepriklauso, tai aišku, kam tada permokėti  mastau.gif

labas,gal galetumet nukreipt kur galeciau padiskutuot apie kieto kuro katilus,aciu labai
Atsakyti
QUOTE(naivuolė @ 2013 03 09, 01:40)
labas,gal galetumet nukreipt kur galeciau padiskutuot apie kieto kuro katilus,aciu labai

noreciau pakeist buderus20kw i duju generacijos katijos katila,namukas nedidelis,naujas siltas...ar sutaupyciau pinigeliu,noreciau kurt katila bent du kartus per para..aciu
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2013 03 08, 13:47)

Gal galite parašyti koks jūsų katilas ir kokį plotą juo šildote.
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 03 09, 13:36)

KLIMOSZ LING DUO 15kW , 200m2
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 03 09, 13:36)

Kostrzewa - FUZZY LOGIC 25kW. 160kv.m. Katilas per galingas.
Atsakyti
as asmeniskai nebepirksiu is anyksciu. jokio azuolo ten nera,ten grynas MDF,sanaudos skiriasi bent 30%,pirkau sia ziema is neturejimo iseities pora tona,tai atsikandau. slakas,slakas,ir dar karta slakas. plius sanaudos menesiui apie 1.3 tonos gavosi. atsigavo mano tiekejas,nusipirkau is jo granuliu-jokio slako,ilgumo kai kurios per degtuku dezute,kietos iki negaliu. nezinau,ar mano pecius labai inoringas,ar as,bet daugiau tu kruopu nebepirksiu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2013 03 12, 08:45)
as asmeniskai nebepirksiu is anyksciu. jokio azuolo ten nera,ten grynas MDF,sanaudos skiriasi bent 30%,pirkau sia ziema is neturejimo iseities pora tona,tai atsikandau. slakas,slakas,ir dar karta slakas. plius sanaudos menesiui apie 1.3 tonos gavosi. atsigavo mano tiekejas,nusipirkau is jo granuliu-jokio slako,ilgumo kai kurios per degtuku dezute,kietos iki negaliu. nezinau,ar mano pecius labai inoringas,ar as,bet daugiau tu kruopu nebepirksiu tikrai.

O iš kur jūs perkate, jei čia nenorit viešinti, tai gal galima į až?
Atsakyti
Rasykit cia, juk daug kam aktualu geros granules.
Atsakyti
salia panevezio pazagieniuose. telefono numeris-8602 47830
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2013 03 08, 13:48)
Aš pirkau iš ten praeitą vasarą.

QUOTE(martynotete @ 2013 03 12, 09:45)
as asmeniskai nebepirksiu is anyksciu.

apie kuriuos pardavėjus kalbate šalia Anykščių ?
Vieni yra šalia Viešintų, kiti tarp Juostininkų ir Mileikiškio
Papildyta:
QUOTE(Paliukas @ 2013 03 08, 14:39)
6mm padidinkit kuro padavima +30% ir gausit ta pati kieki kaip paduodant 8mm, kas liecia kaitra

ar teisingai supratau, kad gauti tą pačią kaitrą 8 mm granulių reikia 30% mažiau negu 6 mm%
Atsakyti