QUOTE(ThereIsAlwaysHope @ 2013 10 03, 17:52)
as jau nebezinau ka ir galvot, buvau netgi prisimines ir paties mineta atveji, galvojau gal is tikruju nesumaise ir viskas gerai su jais buvo, bet visgi atmetu ta varianta, nes kai katilineje paduodamas vamzdis pradeda silti, iskart ir kolektoriuje paduodamas syla.
Dabar jau tokia stadija pasiekem: po puse dienos kurenimo ir 55C padavimo i grindini virsutinis kolektorius jau susiles iki ~35C, gryztamas rodo ~30C. Konturuose atrodo irgi vanduo cirkuliuoja.
Atrodo lyg ir viskas ok, tik: 1) kodel nesusyla iki tokios temperaturos greiciau? 2) kodel nesyla iki tokios temp, kokia uzduota?
Del abieju dalyku vienas is variantu kad kaltas siurblys. Bet jis ir siuo metu irodo kad jis dirba ir veikia. Nebent jis pusiau mires jau yra.
P.S. buvau diena isardes siurbli, sparnuote minejau tiesi, bet korpusas viduje surudijes. Ar gali taip buti po 3sav darbo?
Dabar jau tokia stadija pasiekem: po puse dienos kurenimo ir 55C padavimo i grindini virsutinis kolektorius jau susiles iki ~35C, gryztamas rodo ~30C. Konturuose atrodo irgi vanduo cirkuliuoja.
Atrodo lyg ir viskas ok, tik: 1) kodel nesusyla iki tokios temperaturos greiciau? 2) kodel nesyla iki tokios temp, kokia uzduota?
Del abieju dalyku vienas is variantu kad kaltas siurblys. Bet jis ir siuo metu irodo kad jis dirba ir veikia. Nebent jis pusiau mires jau yra.
P.S. buvau diena isardes siurbli, sparnuote minejau tiesi, bet korpusas viduje surudijes. Ar gali taip buti po 3sav darbo?
Perrink pamaišymo mazgą į normalų ir bus tvarkoje, apie šitą radau veikimo scemą ir labai ja nusivyliau, su ja negalima paduoti tokios temperatūros į kontūrus kokia ir padavime iš katilo. Čia nuolat maišomas gryžtamas su paduodamu. Papildoma sklendė dalinai išspręstų sušildymo greitumą ir galimybę nuorinti.
O per balansinį vamzdį vanduo cirkuliuoja?