Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis

Na ka gi, prisijungiau ir as jau prie granuliu "kurentoju", pasirasydamas siandien "nuosprendi" smile.gif Tikekimes kad sitas apsisprendimas buvo teisingas ir ateityje tuo tik dziaugsiuos smile.gif
Dabar tik teks pasirupinti ka i ji ideti, nes kol kas dar nespejau biggrin.gif
P.S. didziausias dekui Paliukui uz visokeriopa pagalba ivairiais klausimais, lieku skolingas drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ThereIsAlwaysHope: 10 birželio 2013 - 15:52
turime pasiūlymą įsigyti šį katilą, vadybininkai gražiai kalba smile.gif ir automatinis valymas ir t.t. http://granuliniai-k...monoblokas.html
keista, kad italai gamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2013 06 14, 10:22)
turime pasiūlymą įsigyti šį katilą, vadybininkai gražiai kalba smile.gif ir automatinis valymas ir t.t. http://granuliniai-k...monoblokas.html

jeigu jau taip, tai ir mes turime su 470l bunkeriu ir pamaisymo mazgu stai toki katila 110lt brangiau iki siandien dienos
Stai si

Thereisalwayshope - turiu taisykle - alaus negeriu ir saslyku nevalgau pas klientus. Kitaip jau buciau uzsikodaves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 14 birželio 2013 - 09:36
Ieškome granulinio katilo su pilna automatika, minimalia priežiūra, didele kuro talpa (pvz. 2 savaitėms) ir gal net nuotolinio valdymo galimybe, pvz. ko nors panašaus į Lazar SmartFire, bet reikia 13-16kW, tai netinka nei SmartFire 11kW nei 21kW. Kokios yra alternatyvos žiūrint į tą pačią kainos grupę, į kokius gamintojus, produktus reiktų dairytis?
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2013 06 14, 10:22)

Tai nieko galima ir gatvej :DDD
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 06 07, 19:30)
Sveiki

gal kas jau perkate granules žiemai, kokios dabar kainos?

Irgi prisidėčiau prie pirkimo. ar senieji granulių vartotojai laukia dar geresnių kainų?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oriona @ 2013 06 28, 22:25)
Irgi prisidėčiau prie pirkimo. ar senieji granulių vartotojai laukia dar geresnių kainų?
smile.gif

Matau, Jūs iš Kauno smile.gif Man irgi aktualu granulės. Klausiau prieš kiek laiko temoje apie kainas ir tiekėjus, bet kol kas tyla....
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 06 28, 21:41)
Matau, Jūs iš Kauno  smile.gif Man irgi aktualu granulės. Klausiau prieš kiek laiko temoje apie kainas ir tiekėjus, bet kol kas tyla....

Žvejai gerų vietų neišduoda. Geriausia ką radau 8 ct/kw.
Atsakyti
QUOTE(Tomara @ 2013 06 29, 15:07)
Žvejai gerų vietų neišduoda. Geriausia ką radau 8 ct/kw.

o Jūs jaučiat konkurenciją ar tikitės jas visas supirkti, todėl bijot kad neliks? jei kauno termofikacinėj gyvenat, tuomet suprantama...
Be to, kas čia per matavimo vienetas 8 ct/kw?
aš radau 400 t. kiek kalbėjau su gamintojais, visi suinteresuoti parduoti dideliais kiekiais, todėl gal galima ir pasi-kooperuot?...
Atsakyti
QUOTE(EGO1st @ 2013 06 30, 23:50)
o Jūs jaučiat konkurenciją ar tikitės jas visas supirkti, todėl bijot kad neliks? jei kauno termofikacinėj gyvenat, tuomet suprantama...
Be to, kas čia per matavimo vienetas 8 ct/kw?
aš radau 400 t. kiek kalbėjau su gamintojais, visi suinteresuoti parduoti dideliais kiekiais, todėl gal galima ir pasi-kooperuot?...

asmeniskai man, tai dzin ar kiti ims is kur as imu, probelmos nematau. Bet pasimokes eksperimentu apsistojes esu ties "brangesniu" tiekeju ir nebesuku galvos (nebent labai sunervins).
kiti savo ruoztu stengias slepti is kur ima (velgi nesuprantamos priezastys)
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2013 07 01, 10:14)
kiti savo ruoztu stengias slepti is kur ima (velgi nesuprantamos priezastys)

aš irgi bandžiau laužyti galvą, kokios slėpimosi priežastys. matyt asmeninės.
jei niekas nesidalins, be abejo reikės patiems pirkti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(EGO1st @ 2013 07 01, 22:08)
aš irgi bandžiau laužyti galvą, kokios slėpimosi priežastys. matyt asmeninės.
jei niekas nesidalins, be abejo reikės patiems pirkti ir tiek.

Ne galvą laužyk o atsiversk skelbimus, čiupk telefoną į rankas ,skambink tiekėjams ir derėkis. O neverkšlenk jei tau niekas stebuklingo numeriuko neduoda.
P.S. Kai nupirksi už tikrai gerą kainą pasidalink info čia.
Atsakyti