Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

GYVA GYVA GYVA ir dar karta GYVA!!!!!!!! juk ir kaledu esme yra - gimimas - taip kaip cia dirbtina??? g.gif nuo mazu dienu namuose budavo egles iki lubu, kvepedavo kaledomis... wub.gif todel nezadu statyti plastmasiu... ir kaip Chilli sako - jos tam ir auginamos.. todel tokios kudos... va todel man labai patinka Olandiskos eglutes tongue.gif clap_1.gif
Atsakyti
As irgi tik uz GYVA tongue.gif Nuo mazens kitokios niekada ir nebuvo ir dabar Kaledos man nebutu Kaledos, jei nebutu gyvos kvepiancios eglutes rolleyes.gif Ech... kaip laukiu, kada ja puosime ir visi namai prisipildys Kaledines dvasios wub.gif
Atsakyti
GYVA< GYVA IR TIK GYVA!!!
Tiesiog nekenciu plastmasiniu egliu mad.gif Is ju nei kvapo, nei didelio grozio, na nebent tai kad spygliai nebyra. Neisizeiskit, kam jos patinka wub.gif

Man Kaledos ir prasidedanuo egles kvapo namuose. rolleyes.gif
Atsakyti
Jau 8 metai kaip puošiam dirbtinę Kalėdų Eglutę biggrin.gif Kaip jau daug kas rašė nereikia nei spyglių šluoti, kurie labai įsikabina į kilimus ir jos yra gražios, taisyklingos formos smile.gif Taip pat labai gaila gyvas eglutes kirsti ir po to šventėms praėjus išmesti cry.gif O dėl dirbtinos eglutės nereikia kiekvienais metais naujos ieškoti ir pirkti thumbup.gif Man tai labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti

Mes jau 6 metai turim dirbtine, man tinka, ypac, kai yra vaikai. Bet pritariu 100 % del kvapo ir naturalumo, pas savo tevus to naturalumo gaunu thumbup.gif
Atsakyti
Dirbtinė. ax.gif Kai tik dukružės bus didesnės, būtinai bus tikra, gyva, žalia ir kvepianti elgutė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 20 lapkričio 2005 - 22:02
Man tai dėl kvapo labai patinka gyva, bet patogiau dirbtinė. ax.gif
Atsakyti
Šiaip labai miela jausti namuose natūralų eglės kvapą, bet kol vaikai maži ir dėl bereikalingo medelių naikinimo trumpalaikiam džiaugsmui namie puošiam dirbtinę eglutę. Vakar "prisikepėm" sūrios tešlos žaisliukų, nuspalvinom juos visaip, tai vaikai nebeištvėrė ir parsitempė į savo kambarį eglutę, ji jau papuošta laukia Kalėdų, o netoliese kabo kojinė, kur naktimis kartais prabėgantys nykštukai palieka po mažą dovanėlę thumbup.gif . Kaip norėtųsi būti vaiku...
Atsakyti

Mes puosiam tik dirbtine eglute. Zinoma, grazu ir gyvos, bet kai pradeda byreti spygliukai, tai nieko gero g.gif
Atsakyti
na pas mus šeimoje būdavo tik tikra eglutė wub.gif pastaruosius 4metus su draugu puošėm dirbtinę.... dabar kai jau esame šeima su vaikiuku bus TIK tikra eglutė wub.gif spiglių nebijau, nes pagal visas tradicijas mes ją puošim kūčių vakarą prieš kūčių vakarienę, o nupuošim per 3karalius..... taigi 2sav... o dabartinės eglutės taip greit nenubyra mirksiukas.gif tas pasakymas kad gaila jog nukerta o paskui išmeta man atrodo absurdiškas... tai tada reik nevalgyt mėsos duonos ir tt... nes tai yra skerdžiama pjaunama... dabar eglutes ir augina KALĖDOMS newyear.gif taip kad aš tik už tikrą eglutę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 11 24, 22:16)
na pas mus šeimoje būdavo tik tikra eglutė wub.gif  pastaruosius 4metus su draugu puošėm dirbtinę.... dabar kai jau esame šeima su vaikiuku bus TIK tikra eglutė wub.gif  spiglių nebijau, nes pagal visas tradicijas mes ją puošim kūčių vakarą prieš kūčių vakarienę, o nupuošim per 3karalius..... taigi 2sav... o dabartinės eglutės taip greit nenubyra mirksiukas.gif  tas pasakymas kad gaila jog nukerta o paskui išmeta man atrodo absurdiškas... tai tada reik nevalgyt mėsos duonos ir tt... nes tai yra skerdžiama pjaunama... dabar eglutes ir augina KALĖDOMS newyear.gif taip kad aš tik už tikrą eglutę thumbup.gif

Visiskai tau pritariu akvilyte thumbup.gif
Atsakyti
o man vis tiek jų gaila tų eglučuų, nors jos tam ir auginamos. tačiau per teliką šiuo periodu apstu pranešimų apie neleidžiamus tų eglių kirtimus, tai kaip čia??? g.gif pas mus jau ilgai puošiama dirbtinė eglutė. ir jos tikrai užtenka smile.gif
Atsakyti