Kol buvau pas tėvus - puošėm dirbtinę, dabar savo šeimoje puošiam tik gyvą
QUOTE(Dovile88 @ 2008 12 21, 20:46)
as tai tik uz gyva eglute man kazkaip graziausia nes man negyva nu negrazu atrodo kad ja gali bet kada papuost ir laikyt visus metus o va gyva pradeda byret spygliai kai jau sventes pasibaige
Darbe kompiuteristai papuosta dirbtine eglute apdenge celofanu buvo padejo i sandeli, dziaugesi, kad kitais metais puosti nereikes
QUOTE(ruta_zalia @ 2008 12 21, 22:20)
Darbe kompiuteristai papuosta dirbtine eglute apdenge celofanu buvo padejo i sandeli, dziaugesi, kad kitais metais puosti nereikes
tai cia jau tada is reikalo puosia... nes man puosti begalinis malonumas
Siais metais pasipuosem maza dirbtine eglute,nes nera galimybes puosti tikra,niekur neatrastume vietos jai.Bet as tik uz tikra eglute,kuri kvepia Kaledomis
As esu uz dirbtines eglutes, o kvapui galima kelias sakeles tikros egles papuosti Juk kelios nukapotos sakeles smarkiai eglutei nepakenks, gales toliau augti, o nukapok ja, neliks medelio, neataugs daugiau
man kalėdoms gyva eglutė - šventas reikalas jau geriau saugodama medelius mažiau wc popieraus naudosiu
yra graziu ir dirbtiniu kurios atrodo labai naturaliai, bet mes puosiam gyva su salyga, kad MB sluos spyglius
Šiemet kaip tik apie tai daug galvojau Man gražiau gyva eglutė, bet po visų švenčių taip širdį spaudžia, kai jos po kiemus voliojasi niekam nebereikalingos Mes patys šiemet pasitenkinsim nedidele dirbtine eglute
QUOTE(mooney @ 2008 12 23, 17:53)
jau geriau saugodama medelius mažiau wc popieraus naudosiu
ir seip popieriaus is esmes saugom elgutes ,bet nepagalvojam kad popierius is medzio
QUOTE(Erbe @ 2008 12 23, 19:54)
Man gražiau gyva eglutė, bet po visų švenčių taip širdį spaudžia, kai jos po kiemus voliojasi niekam nebereikalingos
taip,suspaudzia isrduke
Man labiausiai patinka natūralios eglutės.Nes kaikurios dirbtinės net ištolo dirbtinės atrodo,o vat natūralios visai kitas reikalas.tik su jomis priežiūros daug-spygliai byra o dar gyvūnų turiu kurie taip mėgsta ropštis ir būti vietoj viršūnėlės ...
Pas mus siemet dirbtine