Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Kol buvau pas tėvus - puošėm dirbtinę, dabar savo šeimoje puošiam tik gyvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile88 @ 2008 12 21, 20:46)
as tai tik uz gyva eglute man kazkaip graziausia newyear.gif nes man negyva nu negrazu atrodo kad ja gali bet kada papuost ir laikyt visus metus o va gyva pradeda byret spygliai kai jau sventes pasibaige ax.gif

drinks_cheers.gif Darbe kompiuteristai papuosta dirbtine eglute apdenge celofanu buvo padejo i sandeli, dziaugesi, kad kitais metais puosti nereikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2008 12 21, 22:20)
drinks_cheers.gif Darbe kompiuteristai papuosta dirbtine eglute apdenge celofanu buvo padejo i sandeli, dziaugesi, kad kitais metais puosti nereikes  lotuliukas.gif

tai cia jau tada is reikalo puosia... nes man puosti begalinis malonumas thumbup.gif
Atsakyti
Siais metais pasipuosem maza dirbtine eglute,nes nera galimybes puosti tikra,niekur neatrastume vietos jai.Bet as tik uz tikra eglute,kuri kvepia Kaledomis wub.gif
Atsakyti
As esu uz dirbtines eglutes, o kvapui galima kelias sakeles tikros egles papuosti blush2.gif Juk kelios nukapotos sakeles smarkiai eglutei nepakenks, gales toliau augti, o nukapok ja, neliks medelio, neataugs daugiau unsure.gif
Atsakyti
Man tai gyvos labai patinka, tik turiu dirbtinę lotuliukas.gif
Atsakyti
man kalėdoms gyva eglutė - šventas reikalas biggrin.gif jau geriau saugodama medelius mažiau wc popieraus naudosiu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
yra graziu ir dirbtiniu kurios atrodo labai naturaliai, bet mes puosiam gyva smile.gif su salyga, kad MB sluos spyglius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiemet kaip tik apie tai daug galvojau g.gif Man gražiau gyva eglutė, bet po visų švenčių taip širdį spaudžia, kai jos po kiemus voliojasi niekam nebereikalingos unsure.gif Mes patys šiemet pasitenkinsim nedidele dirbtine eglute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2008 12 23, 17:53)
jau geriau saugodama medelius mažiau wc popieraus naudosiu  ax.gif  lotuliukas.gif

ir seip popieriaus biggrin.gif is esmes saugom elgutes ,bet nepagalvojam kad popierius is medzio tongue.gif

QUOTE(Erbe @ 2008 12 23, 19:54)
Man gražiau gyva eglutė, bet po visų švenčių taip širdį spaudžia, kai jos po kiemus voliojasi niekam nebereikalingos unsure.gif

taip,suspaudzia isrduke sad.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka natūralios eglutės.Nes kaikurios dirbtinės net ištolo dirbtinės atrodo,o vat natūralios visai kitas reikalas.tik su jomis priežiūros daug-spygliai byra o dar gyvūnų turiu kurie taip mėgsta ropštis ir būti vietoj viršūnėlės ... bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus siemet dirbtine ax.gif ax.gif
Atsakyti