Na iš tiesų, tas kur legaliai pardavinėja, tai jas specialiai ir augina. pati mačiau laidą, kur miškininkai (girininkai ar medelyno darbuotojai nu nepamenu) kalbėjo. Dargi jie sakė, kad eglučių labai nebrangins šiais metais, nes jos sodintos prieš keletą metų ir auginimo kaštai dėl krizės nepakito .
Manau dargi ir ekologiškiau ta gyva (net ir nukirsta) nei tos visos sintetinės.
As renkuosi dirbtine, nes ilgiau galiu ja pasidziaugti, o del kvapo saka pasimerkiu ar vainika pasidarau
NUKIRSTA eglutė nėra GYVA eglutė!!!
o pas mane namuose dirbtinė... galvojau šiemet apie nedidelę tikrą, bet kai pasižiūriu kokias pardavinėja.... kol vaikų neturime bus gerai ir netikra:) bet per kalėdas važiuosiu pas tėvus, kur nuo pat mano vaikystės statoma tikra eglė
na va kaiptik siandien pasipuosem naturalia eglute tai vaikam buvo dziaugsmo maziukas ir tas padejo puost zaisliukus padavinejo,o po to nukabinet pradejo
QUOTE(asera @ 2008 12 19, 00:13)
As puosiu tik gyva eglute tai nors jauciasi tikros, stebuklingos, eglute kvepiancios kaledos, o dirbtine manau po keliu metu tik dulkem kvepia Ir dar negailekit kertamu egluciu, nes tas kur parduoda legaliai kerta ne siaip is misko, o retina miska kur ju per daug, ar nukerta jei auga po kokiais elektros laidais
na tada visai gerai
QUOTE(odriana @ 2008 12 19, 19:17)
jo nes nukirsta jau nera gyva,gyva nebent su saknim
QUOTE(odriana @ 2008 12 19, 17:17)
Vadinasi pas mane tikrai gyva, nes vazone Ir siaip dirbtiniu nepripazystu, tada geriau is viso be eglutes
As renkuosi dirbtine eglute, ir ilgiau stovi, ir nenukrenta spygliai, o del kvapo saka papuosiu
mes preitais metais pirkom gyva eglute, dabar graziai sau sode zaliuoja o siemet pirksim nukirsta eglute man eglutes kvapas privalomas per kaledas
antri metai-puosiam dirbtine ir lb ilgiuos naturalios
QUOTE(Uksnė @ 2008 12 19, 22:04)
Vadinasi pas mane tikrai gyva, nes vazone
taip,saunuoliai
QUOTE(dadaida @ 2008 12 20, 02:39)
mes preitais metais pirkom gyva eglute, dabar graziai sau sode zaliuoja
taip,ir taip galit kasmet vos ne ta pacia eglute naudoti,aisku po keliu kartu ji jau nebe taip auga
Na, nuskinta gele, taip pat negyva, aciui Dievui "populiarioji" ekologija dar nedraudzia ju skint .
Mergautes pamatytumet jus kiek egluciu valant paprasciausius misko griovius juose lieka gulet ir trunyt.... puse miesto aprupintu graziausiomis eglutemis naturaliomis. Kodel niekas nekalba apie pramoninkus, kurie negryztamai iskirto misko masyvus
O ar problema surinkt nubyrejusias eglutes i kokia miesto katiline r kita kura naudojancia istaiga ir problemos ner.
Todel kasmet drasiai kertam is savo griovio eglute ir puosiam namus, o paskui sukurenam.
Mergautes pamatytumet jus kiek egluciu valant paprasciausius misko griovius juose lieka gulet ir trunyt.... puse miesto aprupintu graziausiomis eglutemis naturaliomis. Kodel niekas nekalba apie pramoninkus, kurie negryztamai iskirto misko masyvus
O ar problema surinkt nubyrejusias eglutes i kokia miesto katiline r kita kura naudojancia istaiga ir problemos ner.
Todel kasmet drasiai kertam is savo griovio eglute ir puosiam namus, o paskui sukurenam.