Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Mes jau pasopuosem si savaitgali gyva eglute, vazone isodinta, sidabrine, man ji mielesne nei dirbtine wub.gif
Atsakyti
as uz gyva eglute!!!!

dazniausiai papuosiu likus keliom dienom iki kaledu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristille: 01 gruodžio 2008 - 14:40
Pirmosios Kaledos kai naturali, per visa auksti namo hole rolleyes.gif cool.gif wub.gif 4u.gif blush2.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Namie puošime dirbtinę, o kieme - gyvą thumbup.gif
Atsakyti
as uz gyva eglute thumbup.gif ,tas kvapas...
Atsakyti
Man irgi gyva labiau, nors puošiame dirbtine (gyva pas mus trumpai stovi unsure.gif )
o kaime visada gyva wub.gif
Atsakyti
tik natūrali ir iki lubų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 12 01, 11:16)
Mes jau pasopuosem si savaitgali gyva eglute, vazone isodinta, sidabrine, man ji mielesne nei dirbtine  wub.gif

Mes taip pat jau nusipirkome sidabrine eglute ax.gif ,tik dar nespejome siandiena pasipuosti.Tik ji ne vazone,nes didoka ir be galo grazi,bet va kas man nepatinka,tai ,kad ji kazkoki nemalonu kvapa turi,kaip kaciu slapimo rolleyes.gif .Is pradziu kvepejo sakais,o dabar jau man smirda tuo nemaloniu kvapeliu,tai vedinu vis kambari.Sakau gal nusikveps,nes butu gaila,kad tas kvapas viska sugadintu.Pirkome is medelyno uz juokinga kaina 32,50Lt.,o yra apie 2m.aukscio,gal net daugiau buvo,nes trumpinome ir dar liko puikiu saku pasipuosimui.Kai vaikysteje,puosdavome gyvas eglutes namie,niekuomet nepamenu,kad butu toks kvapas buves schmoll.gif .Sakau gal cia sidabrines toki specifini kvapa turi ar kas cia yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 12 06, 01:43)
Mes taip pat jau nusipirkome sidabrine eglute ax.gif ,tik dar nespejome siandiena pasipuosti.Tik ji ne vazone,nes didoka ir be galo grazi,bet va kas man nepatinka,tai ,kad ji kazkoki nemalonu kvapa turi,kaip kaciu slapimo rolleyes.gif .Is pradziu kvepejo sakais,o dabar jau man smirda tuo nemaloniu kvapeliu,tai vedinu vis kambari.Sakau gal nusikveps,nes butu gaila,kad tas kvapas viska sugadintu.Pirkome is medelyno uz juokinga kaina 32,50Lt.,o yra apie 2m.aukscio,gal net daugiau buvo,nes trumpinome ir dar liko puikiu saku pasipuosimui.Kai vaikysteje,puosdavome gyvas eglutes namie,niekuomet nepamenu,kad butu toks kvapas buves  schmoll.gif .Sakau gal cia sidabrines toki specifini kvapa turi ar kas cia yra? blink.gif

Matau kad is jus is Kauno. Kur yra tas medelynas, kuriame pirkot sidabrine eglute? 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat gyva eglute puosiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tik už gyvą eglutę thumbup.gif Tas miško, sakų kvapas neatstos jokios dirbtinės...
Atsakyti
dirbtine. pavyko susirasti labai naturaliai atrodancia. gaila, kad tik kvapo to nuostabaus nera verysad.gif
Atsakyti