Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Mes visada puošiam tik tikrą ir kūčių dieną. Vaikams būna toooooks džiaugsmas bigsmile.gif
Atsakyti
Šiais metais pirmą kartą puošim natūralią eglutę 4u.gif Kadangi tai bus pirmosios Kalėdos name, ne bute, tai norisi kažko gražesnio, tikresnio , jaukesnio... Nes ta dirbtinė man schmoll.gif
Atsakyti
Šiais metais pirmąkart pasvajojau apie tikrą, bet jaučiu tai ir liks svajone, nes su tikra daug darbo, priežiūros, ypač kai vaikas nenuorama... blush2.gif
Atsakyti
Dirbtine puošim. wub.gif
Atsakyti
mes ir puosim dar dirbtine, nors taip noretusi gyvos visai kita dvasia ,teks palaukt kelis metus kol paaugs dukryte
Atsakyti
Tik gyva smile.gif Ir su vaikais jokių problemų dėl to nekyla tongue.gif
Atsakyti
siaip isada posem gyva bet va pernai nsipirkom dirbtine ir tikrai liks..joki spyliuku namie 4u.gif
Atsakyti
na, antri metai puošime dirbtinę...Aišku, trūksta to spyglių kvapo, kuris nuo vaikystės neatsiejama kalėdų stebuklo laukimo dalis, bet... atsibodo spygliukus iki sekančių metų vasaros iš pakampių, kilimų rankioti... ax.gif
Atsakyti
mes namie turim tokia grazia dirbtine, o kieme auga didele grazi tikra (dirbtine ir negaletu augti ax.gif ), tai namie turbut pasipuosim ta dirbtine (nors, is tiesu, dar svarstome ir del tikros), o kieme ta tikra augancia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dei: 28 lapkričio 2008 - 10:29
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 11 28, 00:04)
Tik gyva smile.gif Ir su vaikais jokių problemų dėl to nekyla tongue.gif

man išbis nesuprantama kas per prpblemos kitom gali kilti rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane siemet pirma karta bus dirbtine.. verysad.gif
Atsakyti
O mes visada puosiam tik gyva eglute 4u.gif
Atsakyti