Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

tik naturalia
Atsakyti
Aš tik už natūralią thumbup.gif Vien kvapas namuose wub.gif
O po švenčių visada supjaustom, supakuojam ir niekur niekas nesimėto smile.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2008 11 20, 23:04)
Na as esu uz dirbtine eglute, vien tik del to, kad be galo gaila po svenciu matyti jas besivoliojancias prie konteiniaru dar apkibusias paskutiniais blizguciais...  verysad.gif

ir as uz dirbtine eglute.o kvapas man tai primena,tik prasau nesupykit mamos,laidotuvem.aisku gal naturali ir grazu yra,bet graziu reik paieskot.o ir dirbtinu tikrai super graziu yra thumbup.gif .
Atsakyti
O man gaila kertamų eglučių schmoll.gif Pagalvokit, kiek laiko jos auga, o nukertat kelioms savaitėms pasidžiaugt. Aš už dirbtinę.
Atsakyti
as uz naturalia.na jo pritariu kad kvapas primena liudnas akimirkas.bet apie tai stengiames negalvot o pasidziaugti svente ir laukiame tecio pareinancio is misko su puria mazyte eglute,net puosti stengiames naturaliai su saldainiais ivairiais.smagu po svenciu juos nuimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 11 21, 16:16)
O man gaila kertamų eglučių  schmoll.gif Pagalvokit, kiek laiko jos auga, o nukertat kelioms savaitėms pasidžiaugt. Aš už dirbtinę.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gyvename salia misko, galima sakyti paciam miske ax.gif Taigi pro langus per kaledas matom daugybe sniegu pasipuosusiu tikru egluciu wub.gif Taigi kambaryje stovi dirbtine, o del kvapo parsinesu egles ar pusies sakeliu pasimerkti wub.gif
Atsakyti
Aisku,man mieliau ir smagiau tas egles kvapas,bet man gaila egliu,tad renkuosi negyva.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 11 21, 15:16)
O man gaila kertamų eglučių  schmoll.gif Pagalvokit, kiek laiko jos auga, o nukertat kelioms savaitėms pasidžiaugt. Aš už dirbtinę.

Jos tam ir auginamos rolleyes.gif
Atsakyti
tik už natūralią
Atsakyti
Siais metais ir mes puosime tikra elgute wub.gif Kaip laukiu cool.gif

Vakai jau dideli, tai nebus baisu, jog sugalvos prisivalgyti eglutes spygliu biggrin.gif
Atsakyti
Naturali. biggrin.gif
Atsakyti