Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Musu seimyna renkasi naturalia eglute. wub.gif Nors su ja po svenciu yra nemazai vargo, bet...naturalumas yra naturalumas.
Atsakyti
Mes irgi tik uz naturalia eglute 4u.gif
Atsakyti
Juk kaledos - viena graziausiu metu svente, negi spygliukus neisrinkisme is to kilimo karta metuose... Is kart maloniau, kai tikras zaliuojantis medelis kvepia misku ir tom tikrom Kaledom. Aisku, suprantu, situacija situacijai nelygu, bet jei tik menkutis sansas yra pastatyt naturalia - tai ir naudokim ta sansa.. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maam: 19 lapkričio 2008 - 18:42
Mes taip pat kiekvienais metais puošiame natutalią eglutę ir visai nesvarbu, kad vaikai buvo mažiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2008 11 19, 21:03)
Mes taip pat kiekvienais metais puošiame natutalią eglutę ir visai nesvarbu, kad vaikai buvo mažiukai  wub.gif

"Natutalia" biggrin.gif mirksiukas.gif Viskas ok. Tik nuosirdzia sypsena sukele....
O mes puosdavom naturalia net kai dar vaiku neturejom.
Atsakyti
Merginos,tai kas zinote,kur Kaune butu galima rasti kokia girininkija,kur butu galima nusipirkti graziu sidabriniu egluciu ? 000059.gif 000059.gif 000059.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 11 19, 23:22)
Merginos,tai kas zinote,kur Kaune butu galima rasti kokia girininkija,kur butu galima nusipirkti graziu sidabriniu egluciu ? 000059.gif  000059.gif  000059.gif  smile.gif

Musu seima kiekvienais metais perka sidabrine eglute. Labai ilgai laikosi spygliai ir man asmeniskai jos labai grazios bigsmile.gif
O perkame Kaune Vyduno al. esanciame Magnus centre (priesais studentu bendrabucius), dabar gal jau ir nebe Magnus vadinasi, bet ten buna visa laika pries Kaledas egluciu didelis pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Gaila man žiūrėti į išmestas arba tiesiog prie laiptinių padėtas eglutes po švenčių sad.gif Kai buvau mažytė, o dirbtinių eglių tada arba nebuvo?arba buvo labai didelė prabanga? tai visad tėveliai gyvą pirkdavo. Viena kart pamenu, niekaip gražios vešlios eglutės neradom, tai tėvas dvi nupirko, kažkaip surišo ir tai buvo labai graži, vešli eglė biggrin.gif
O dabar tėvų namuose jau kelinti metai puošiam dirbtinę, ir vargo mažiau, ir išmest po viso to nereikia, be to, urėdijose man lankytis neteko, o tai, ką parduoda turgeliuose tai neverta dėmesio, tokios eglaitės mažytės ir plonytės, kad net gaila į jas žiūrėti, o kur ten tokias puoši. O va pas vaikino tėvus, tai spėju gyva eglutė bus, o mes kadangi pas juos gyvenam, tai turėsim dvi egles - viena gyvą svetainėj, o kitą mažytę dirbtinę savo kambary ant stalo.
Atsakyti
Mes puošiame dirbtine eglute,man asmeniškai gražiau atrodo smile.gif aišku tik kad kvapoto nėra blush2.gif bet ir vargo mažiau ir ankščiau pasipuošt galima thumbup.gif
Atsakyti
Musu tevu namuose,nuo pat mazens,buvo puosiama gyva eglute iki pat lubu.Tetis visuomet isrinkdavo nerealiai grazias eglutes,veslias,graziai sakotas.Kai tevai persikele i nuosava nama,mama pradejo puosti dirbtina eglute,nes jau ir mes uzaugome,bet praitais metais mes pamateme,kad musu karta keicia musu paciu vaikuciai ir jiems reikia gyvos eglutes.Todel siemet as noriu savo namuose pasipuosti gyva,sidabrine,kvepancia eglute.Ech,kokia nostalgija wub.gif .
Atsakyti
Na as esu uz dirbtine eglute, vien tik del to, kad be galo gaila po svenciu matyti jas besivoliojancias prie konteiniaru dar apkibusias paskutiniais blizguciais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2008 11 20, 20:04)
Na as esu uz dirbtine eglute, vien tik del to, kad be galo gaila po svenciu matyti jas besivoliojancias prie konteiniaru dar apkibusias paskutiniais blizguciais...  verysad.gif

Pilnai drinks_cheers.gif Mes irgi puosiam dirbtine eglute wub.gif
Atsakyti