Musu seima tik uz gyva, naturaliai kvepiancia eglute
Jau laukiam kaledu!!!!
Dirbtine, dirbtine ir dar karta dirbtine
Labai jau sudetinga su gyva, pirmiausiai kasmet ieskot ja pirkt, maniskis aplamai bamba kai reikia ka eit pirkt o pati neparnesciau nes noriu dideles. O trecia aisku spygliukus isrinkt is kilimo po svenciu. Oi kaip nefaina
Labai jau sudetinga su gyva, pirmiausiai kasmet ieskot ja pirkt, maniskis aplamai bamba kai reikia ka eit pirkt o pati neparnesciau nes noriu dideles. O trecia aisku spygliukus isrinkt is kilimo po svenciu. Oi kaip nefaina
Visuomet puosdavome dirbtine,bet dabar ji man pasidare tokia negrazi.Noreciau l.gyvos,bet del tu spygliuku,tai net nzn.Ko gero vel teks pirkt dirbtine.Kazin kaip tos eglutes,kur parsiduoda vazonuose,gal jos nelabai byra.Gal kuri buvot tokia nusipirkus?
O man Kaledos = tikra eglute. O jau kvapas Mano pazystami namuose dirbtine pasistato ir pripurskia tos chemijos 'ale eglutes kvapo' , labai nepatinka
Mes puosiam ir tik gyva,zalia misku kvepencia eglute
Mes siemet puosim pusele kaledoms . Tiesiog kieme stovi labai grazi nediduke pusele, tai kaip ir viena eglute issaugojom (tegul zaliuoja sau miske).
O dirbtines man nepatinka, bet kai gyvenom ankstam butelyje, tai tekdavo tenkintis ir plastmasine eglute . Svarbu, kad kaledu senelis rastu kur dovaneles padeti
O dirbtines man nepatinka, bet kai gyvenom ankstam butelyje, tai tekdavo tenkintis ir plastmasine eglute . Svarbu, kad kaledu senelis rastu kur dovaneles padeti
Visada buvo vieninga musu su vyru nuomone - naturali zaliaskare. O dar tradicija patapo - sidabrine (dekoratyvine). Tik jau ziauriai kasmet jos brangsta.
o del spygliuku - niekada neturejom bedos - kilimu ner , su sluotele brukst ir viskas. Vyras dar tam reikalui visad atsidaves, parveza, pastato, pataria, mum su vaikais belieka padabint.
o del spygliuku - niekada neturejom bedos - kilimu ner , su sluotele brukst ir viskas. Vyras dar tam reikalui visad atsidaves, parveza, pastato, pataria, mum su vaikais belieka padabint.
jau senokai dirbtinę puošiam.gaila medelių o ir su spygliais problemos.
bet kol name gyvenom tai be dirbtinės namie,dar tikrą i balkoną pirkdavom ir tiesiog lemputėm papuošdavom
bet kol name gyvenom tai be dirbtinės namie,dar tikrą i balkoną pirkdavom ir tiesiog lemputėm papuošdavom
QUOTE(maam @ 2008 11 18, 15:53)
Visada buvo vieninga musu su vyru nuomone - naturali zaliaskare. O dar tradicija patapo - sidabrine (dekoratyvine). Tik jau ziauriai kasmet jos brangsta.
Mes taip pat siemet noretume pasipuosti sidabrine tikra eglute .O gal jus kur nors netoli Kauno perkate,nes mes gyvename Kaune.Ir kiek jus praitamet mokejote uz si grozi?
Kas zino,kur Kaune arba aplink Kauna,butu galima nusipirkti gyva eglute,grazia ir nebrangia.Cia turbut reiketu i medelyna koki vaziuoti.Kas zinote tokiu vieteliu?
QUOTE(laiva @ 2003 11 24, 19:13)
Va dar įdomu ne Lietuvoj esančių mamų pasiklaust, kokios ten tradicijos?
kai gyvenau amerikoje, tai puosdavome dirbtine eglute, nes taip buvo kur kas praktiskiau, o be to ten priimtina puosti eglutes namuose taip kaip vos ne prekybos centruose papuosta, milijonas zaisliuku, dar visokiu kaspiniuku, ir t.t. tai manau naturali eglute to neatlaikytu. bet jau pastaraisiais metais norejosi gyvos eglutes, prisiminti ta vaikyste, kai spygliai padus badydavo namuose taigi as tik uz gyvas eglutes
QUOTE(Rykliuke @ 2008 11 18, 21:22)
Mes taip pat siemet noretume pasipuosti sidabrine tikra eglute .O gal jus kur nors netoli Kauno perkate,nes mes gyvename Kaune.Ir kiek jus praitamet mokejote uz si grozi?
Kas zino,kur Kaune arba aplink Kauna,butu galima nusipirkti gyva eglute,grazia ir nebrangia.Cia turbut reiketu i medelyna koki vaziuoti.Kas zinote tokiu vieteliu?
Ne , mes kitame Lietuvos gale. Deja nepadesiu. Mes pajuryje. Is uredijos visad perkam, preitais metais uz tokia tankia bet ne itin auksta (na galima sakyt tokia vidutine) gal 70 lt mokejom.
Natūrali eglutė turi ir pliusiukų ir minusiukų. bet esminis pliusas yra kvapas, tačiau jis būna tik įnešus eglutę į namus
Mes renkamės dirbtinę, tačiau vešlią ir didelę. bet mūsų pasirinkimas yra apridotas tuom, jog namuose mažas vaikas, dar šuo, dar katinas ( planuose nuolat būdavo), juolab mes mėgstame šiek tiek ansčiau pasipuošti eglutę ,o jei natūrali, tai dažniausia ilgai neišbūna, pradeda byrėti spygliukai, o tai jau man katastrofa nes šuo ir vaikas išnešioja po visur
Mes renkamės dirbtinę, tačiau vešlią ir didelę. bet mūsų pasirinkimas yra apridotas tuom, jog namuose mažas vaikas, dar šuo, dar katinas ( planuose nuolat būdavo), juolab mes mėgstame šiek tiek ansčiau pasipuošti eglutę ,o jei natūrali, tai dažniausia ilgai neišbūna, pradeda byrėti spygliukai, o tai jau man katastrofa nes šuo ir vaikas išnešioja po visur