Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

siaip as irgi uz gyva...nebutinai ji turi buti didele, uztenka ir simboliskos sakeles, kuri taip kvepia Kaledomis...Aisku liudnas tas egluciu likimas po svenciu. Geriausia tiems kas turi nuosava nama, galima tureti savo eglute, kasmet ja puosti kieme, stebeti kaip auga.
Atsakyti
As - uz gyva eglute. Sutinku - matyti jas po svenciu suverstas prie konteineriu nieko dailaus ir gero. Bet as radau iseiti. Visada perkame eglute vazone, o po Kaledu ja pasodiname sode arba miske. Jau dvi musu eglutes prigijo ir dziugina musu ir kitu akis mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi uz gyva eglute.. O sazine nuraminu, kad kai nusiperku nuo gatves pas mus jai gera ir silta.. O butu dar ant saligatvio numesta buvus.. O po svenciu vezam i kaima ir deginam krosnyje.. TOkia tradicija nuo seniausiu laiku pas mus seimoj.
Atsakyti
Pasisakau tik už gyvą eglutę 4u.gif
Atsakyti
nekenčiu tu žmonių kurie nusiperka gyvas eglutes o poto jas išmeta...kokie šlykštus žmonės schmoll.gif aš tikriausiai imsiu gyva eglę ir po kalėdų nuvešių pas močiutę tegul augina nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi tik uz gyva... rolleyes.gif jei nera galimybiu dideles, tai bet saka wub.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau gyvos, bet jau keturi metai tik dirbtiną statom, nes man gaila, kai gyvos metosi paskui verysad.gif
Atsakyti
Mes kasmet perkam gyva eglute. Grazu. Kvepia. Svenciu dvasia...
Tik labai gaila tu visu egluciu po svenciu...
Atsakyti
Pirksim gyva eglute vazone 4u.gif
Atsakyti
pasisakau tik uz gyva eglute 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
man ir labai patinka gyvos , bet jau 2m. kaip puosem netikra verysad.gif nes tu spygliu visur buna o mazoji lenda istysai tai buvom nusprende puost dirbtine gal siemet tikra pauosim jau rolleyes.gif
Atsakyti
Būdavo pas mus dirbtinė puošiama,bet jau trečius metus renkamės tik gyvą eglę wub.gif
Atsakyti