Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Jau keli metai kai puošiam dirbtinę,bet pasiilgom natūralios tikros eglės nuo grindų iki lubų būtinai.
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2008 10 14, 15:04)
Mes irgi su vyru mėgdavom dirbtinę eglę, bet po to pabodo eglės sgiliukus dar keletą mėnesių vis siurbti iš kilimo, tai pernai  nusipirkom dirbtinę. Šiais metais vėl puošim dirbtinę, nors man šiaip labiau prie širdies gyva. Dėl dribtinės gerai tik tiek, kad ją anksti galima papuošti, pernai jau gruodžio viduryje puošiau, šiemet irgi neplanuoju ilgiau laukti.

Ziurint kokia eglute,tos pirktos kur lauke prekiaujama,tikrai daug spygliuku pribyra,bet vat man praeitais metais viena forumiete atveze...superine,didele,grazi,kvepianti eglute,ir labai mazai birejo,net keista thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 10 14, 19:41)
Ziurint kokia eglute,tos pirktos kur lauke prekiaujama,tikrai daug spygliuku pribyra,bet vat man praeitais metais viena forumiete atveze...superine,didele,grazi,kvepianti eglute,ir labai mazai birejo,net keista thumbup.gif

Tai va, tame ir problema, kad tos eglutės, kuriomis prekiauja aikštėse yra neaišku kada nukirstos ir jau ilgai nebestovi. O tau gal atvežė šviežiai iš miško, užtai ir laikė ilgai. Gerai turėti tokių draugų...
Atsakyti
už naturalią, vazonėlį, kad vėliau būtų galima ją persodinti smile.gif
hm.. rolleyes.gif kas gali būti nuostabiau už natūralų eglės kvapą namuose smile.gif
Atsakyti
tik naturali smile.gif Pernai pirkom vazonelyje. stovejo ilgai ilgai. ir siemt planuojam tokia pirkti wub.gif Man patinka egles kvapas namuose wub.gif
Atsakyti
as uz naturalia thumbup.gif man jei tikros eglutes nera tai kaledos ne kaledos g.gif o kvapas toks mmm rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
realiai esu uz tikra ir seis metais noriu svajam kambary tikros ! ax.gif tas kvapas ir aplamai man gyvos labai grazios thumbup.gif o didziajam kabari pas mus dirbtine jau jai bus antri metukai wub.gif
Atsakyti
Dirbitnė labai patogu,bet su tikra efektas visai kitas drinks_cheers.gif O tas kvapas..mmm jau laukiu Kalėdų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2008 10 27, 02:50)
Dirbitnė labai patogu,bet su tikra efektas visai kitas  drinks_cheers.gif O tas kvapas..mmm jau laukiu Kalėdų  blush2.gif

Pritariu drinks_cheers.gif newyear.gif 000054.gif santa2.gif biggrin.gif
Atsakyti
As uz tikra eglute! bigsmile.gif Kvapas jos suteikia tokio jaukumo namams. wub.gif
Atsakyti
o as kaip tik uz dirbtine, nes negaliu pakest to kvapo...jis asocijuojasi su laidotuvem verysad.gif
Atsakyti
Aš už gyvą eglutę, vien nuo kvapo kalėdos priartėja wub.gif
Atsakyti