Jau keli metai kai puošiam dirbtinę,bet pasiilgom natūralios tikros eglės nuo grindų iki lubų būtinai.
QUOTE(Oraia @ 2008 10 14, 15:04)
Mes irgi su vyru mėgdavom dirbtinę eglę, bet po to pabodo eglės sgiliukus dar keletą mėnesių vis siurbti iš kilimo, tai pernai nusipirkom dirbtinę. Šiais metais vėl puošim dirbtinę, nors man šiaip labiau prie širdies gyva. Dėl dribtinės gerai tik tiek, kad ją anksti galima papuošti, pernai jau gruodžio viduryje puošiau, šiemet irgi neplanuoju ilgiau laukti.
Ziurint kokia eglute,tos pirktos kur lauke prekiaujama,tikrai daug spygliuku pribyra,bet vat man praeitais metais viena forumiete atveze...superine,didele,grazi,kvepianti eglute,ir labai mazai birejo,net keista
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 10 14, 19:41)
Ziurint kokia eglute,tos pirktos kur lauke prekiaujama,tikrai daug spygliuku pribyra,bet vat man praeitais metais viena forumiete atveze...superine,didele,grazi,kvepianti eglute,ir labai mazai birejo,net keista
Tai va, tame ir problema, kad tos eglutės, kuriomis prekiauja aikštėse yra neaišku kada nukirstos ir jau ilgai nebestovi. O tau gal atvežė šviežiai iš miško, užtai ir laikė ilgai. Gerai turėti tokių draugų...
už naturalią, vazonėlį, kad vėliau būtų galima ją persodinti
hm.. kas gali būti nuostabiau už natūralų eglės kvapą namuose
hm.. kas gali būti nuostabiau už natūralų eglės kvapą namuose
tik naturali Pernai pirkom vazonelyje. stovejo ilgai ilgai. ir siemt planuojam tokia pirkti Man patinka egles kvapas namuose
as uz naturalia man jei tikros eglutes nera tai kaledos ne kaledos o kvapas toks mmm
realiai esu uz tikra ir seis metais noriu svajam kambary tikros ! tas kvapas ir aplamai man gyvos labai grazios o didziajam kabari pas mus dirbtine jau jai bus antri metukai
Dirbitnė labai patogu,bet su tikra efektas visai kitas O tas kvapas..mmm jau laukiu Kalėdų
QUOTE(Inevitable @ 2008 10 27, 02:50)
Dirbitnė labai patogu,bet su tikra efektas visai kitas O tas kvapas..mmm jau laukiu Kalėdų
Pritariu
o as kaip tik uz dirbtine, nes negaliu pakest to kvapo...jis asocijuojasi su laidotuvem
Aš už gyvą eglutę, vien nuo kvapo kalėdos priartėja