Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Man ranka nekiltų kirsti medžio, neperku gyvos, kad bent vienu pirkėju būtų mažiau. Gal kas nors paseks mano pavyzdžiu... Dirbtinės juk tokios gražios dabar.
Atsakyti
Aš už natūralią, kurią po Kalėdų galima persodinti kieme, kaime ar miške bigsmile.gif
Atsakyti
Natūrali eglutė, tai žinoma įdomiau, bet visų pirma su ja labai daug darbo(byra spygliai, kiekvienais metais reikia vis naują eglutę temptis namo ir t.t.).
Taigi aš pasisakau už dirbtines eglutes. newyear.gif
Atsakyti
Nors dar aknsti kalbeti apie Kaledas, bet isties nuostbu prisiminti ta jauku laukima smile.gif bigsmile.gif

teikiu pirmenybe gyvoms Kaledinems eglutems smile.gif vien tas kvapas izengus i kambari tarsi svaigina tikra Kaledu dvasia smile.gif
Atsakyti
Aš už tikras eglutes, bet dažniausiai namuose puošiam dirbtinę 4u.gif
Atsakyti
Man tai gražu natūrali eglutė, "gyva", bet kai reikia rankioti spyglius, tai eina sau... ir šakos visokios kreivos šleivos natūralių būna... Todėl renkuosi dirbtinę. smile.gif
Atsakyti
Kalėdos-šeimos šventė,o per šią šventę galime gauti didžiausią dovaną-mažytį angelą,kuris išlys iš kaspinu perjuosto pilvuko-fantastika,na tiesiog sunku nusakyti jausmą.... smile.gif smile.gif smile.gif tongue.gif
Taip ir prisimenu vaikystę-šalia mano mokyklos buvo girininkijos namas ar pan.ten prieš kiekvienas kalėdas atveždavo daugybę eglučiu ir kai pasibaigdavo pamokos,su klasioku eidavom jos isirinkt ir 3km.ją nešdavom iki savo namų. smile.gif smile.gif
Tai aš taip pat UŽ GYVĄ EGLĘ ŽALIASKARĘ ,bet būtų smagiau,kad jos augtų vazone ar bent jau galima būtų isigyti taip ir pasibaigus šventei pasodinti sode ar pan.
Mano tėvų namuose jau 5m kaip puošiame dirbtinę eglę,bet nuėjus pas draugus ir radus gyvą eglę iš karto prisimenu vaikystę-kvapas,natūralūs spygliai ir šakos,tai viena trumpa,kita ilga,bet ji NATŪRALI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(----Ingute---- @ 2008 09 17, 22:33)
Kalėdos-šeimos šventė,o per šią šventę galime gauti didžiausią dovaną-mažytį angelą,kuris išlys iš kaspinu perjuosto pilvuko-fantastika,na tiesiog sunku nusakyti jausmą.... smile.gif  smile.gif  smile.gif  tongue.gif

Tai bus jums vienos iš nuostabiausių kalėdų 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
dirbtinė. Jau 4 metus tą pačią puošiam 4u.gif
Atsakyti
mes niekada nesam puose dirbtines, bet man jos pacios graziausios. Ypac dabar, kai matai graziai papuostas prekybos centruose ar kitur. Mono svajone - dirbtine egle. Deja, ji kainuoja didelius pinigus (bent man) ax.gif
Atsakyti
Pats mus kasmet eglutė naturali ax.gif Dar niekad neturėjome dirbtinės 000059.gif
Atsakyti
mes neturim dirbtinės, taigi šiemet pirksim didelę tikrą - ji pigesnė negu dirbtinė. o paskui per išpardavimą ir dirbtinę nusipirksim biggrin.gif
Atsakyti