Mes irgi perkam tik tikras eglutes siais metais ji nedidele, nes pastatem ant stalo, kad mazylis nepasiektu o kitais metais tikiuosi jau galesim pirkti didesne
[COLOR=deeppink][SIZE=7][FONT=Times]Musu tai dirbtine, nes tikra tai buna labai daug '' siuksliu '' po to kol sutvarkai As tik uz dirbtines... gal ir grzu tikra bet man dirbtines kazkaip geriau
o mes visada puosiam gyva...dirbu medelyne,tai parsinesu su vazoneliu sidabrine ar kt...nors ji ir nedidele buna,bet uztenka..ir kvepia...
Šiemet dirbtinė, nes turime asmenį, kuriam ji labai rūpi Bet paprastai puošiame tikrą eglę ir lodžijoje, kad vaikai maži nepasiektų.
Mes puosiame dirbtine, jau zybsi labai smagu, jau kaledine nuotaika namuose
ir jau buvo pas mus atejes
QUOTE(gintreja @ 2007 12 13, 14:26)
Mes puosiame dirbtine, jau zybsi labai smagu, jau kaledine nuotaika namuose
[B]
Ankstokai, matyt geri labai.
p.s. ir man labai sunku iškęsti, tai neiškenčiau ir atidaviau vaikams dovanas anksčiau laiko
man labai patinka natūralios eglutės, eglutę perkame kučių išvakarėse ir tada puošiame,būna smagu kai visi susirinkę gražiname eglutę
Mes siemet dirbtine eglute puosim, nors gyva kur kas graziau
Sveikutes
Gal galit patarti kur Vilniuje nusipirkti sidabrine egle (na tos tokios pukuotos )
Gal galit patarti kur Vilniuje nusipirkti sidabrine egle (na tos tokios pukuotos )