Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Mes irgi perkam tik tikras eglutes smile.gif siais metais ji nedidele, nes pastatem ant stalo, kad mazylis nepasiektu smile.gif o kitais metais tikiuosi jau galesim pirkti didesne ax.gif
Atsakyti
[COLOR=deeppink][SIZE=7][FONT=Times]Musu tai dirbtine, nes tikra tai buna labai daug '' siuksliu '' po to kol sutvarkai doh.gif As tik uz dirbtines... gal ir grzu tikra bet man dirbtines kazkaip geriau wub.gif ax.gif
Atsakyti
o mes visada puosiam gyva...dirbu medelyne,tai parsinesu su vazoneliu sidabrine ar kt...nors ji ir nedidele buna,bet uztenka..ir kvepia... biggrin.gif
Atsakyti
Šiemet dirbtinė, nes turime asmenį, kuriam ji labai rūpi rolleyes.gif Bet paprastai puošiame tikrą eglę ir lodžijoje, kad vaikai maži nepasiektų. rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu patarti,kaip ilgai tikrą eglutę išlaikyti.Į indą pilną akmenų pridėti,įstatyti eglutę,pripilti šalto vandens.Per laiką vanduo smarkiai nugaruoja,tai vis laiku papildyti.Mėnesį laiko visai spygliai nebyra thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas žinote kur Klaipėdoje būtų galima nusipirkti gyvų mažų eglučių? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mes puosiame dirbtine, jau zybsi smile.gif labai smagu, jau kaledine nuotaika namuose thumbup.gif
newyear.gif
ir santa2.gif jau buvo pas mus atejes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 12 13, 14:26)
Mes puosiame dirbtine, jau zybsi  smile.gif labai smagu, jau kaledine nuotaika namuose  thumbup.gif
newyear.gif 
ir santa2.gif jau buvo pas mus atejes  biggrin.gif

[B]

Ankstokai, matyt geri labai. biggrin.gif
p.s. ir man labai sunku iškęsti, tai neiškenčiau ir atidaviau vaikams dovanas anksčiau laiko blush2.gif
Atsakyti
Na mes eglute perkame ir puosiame tik gyva user posted image, aisku jos pas mus dar nera,kiekvienais metais eglute pasipuosiam apie gruodzio 22diena o tada jau laukiame su kaledinem nuotaikom svenciu ir dovanu
user posted image
Atsakyti
man labai patinka natūralios eglutės, eglutę perkame kučių išvakarėse ir tada puošiame,būna smagu kai visi susirinkę gražiname eglutę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutkate: 13 gruodžio 2007 - 15:48
Mes siemet dirbtine eglute puosim, nors gyva kur kas graziau
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal galit patarti kur Vilniuje nusipirkti sidabrine egle (na tos tokios pukuotos ) blush2.gif
Atsakyti