Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(dowilee @ 2007 12 09, 16:55)
sveikos merginos ir as noriu pasisakyti biggrin.gif as tik uz tikras misko eglutes ,kvepenciom misku ir sakais thumbup.gif bet va siais metais teks puosti netikra dirptine 000059.gif  bet nieko gal jau kitais metais turesim tikra eglute mirksiukas.gif  o mergaites kur jus po to dedate tikras eglutes?ismetate ant gatves?ar laukte kaip i kiemus atvaziuoja masinyte jas surinkti?

Mes jas sudeginam, niekad nemetam ant gatvės rolleyes.gif
Aš dar kai šunį vedu tai eidama pro gatvę surenku kas išmėto, parsinešu į kiemą ir sudeginu ax.gif
Atsakyti
As irgi tik uz gyvas eglutes... Siandien jau pasipuosem ax.gif
Atsakyti
Mes puosiam didele dirbtine egle. clap.gif clap.gif clap.gif ......ir labai ja dziaugiames!
Atsakyti
Gyva. Man ji taip kvepia...
Iskart jauciasi, kad kaledos
Atsakyti
man irgi labai patinka tikros eglute, bet saugoju miska biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai puosiu dirbtine eglute, o del kvapo atsinesu egles saku ir pasimerkiu i vaza 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(giorni_ @ 2007 12 10, 13:06)
man irgi labai patinka tikros eglute, bet saugoju miska biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tai puosiu dirbtine eglute, o del kvapo atsinesu egles saku ir pasimerkiu i vaza 4u.gif  tongue.gif

pardavimui,sventems eglutes yra specialiai auginamos....tad miskas tikrai nenukencia.
mes siais metais pasipuoseme didziule gyva egle...senai jau tokios dideles,gyvos ir grazios neturejom...jausmas ir vaizdas pasakiskas....visiskai nepalyginsi su dirbtine,kad ir kokio grozio ji butu blush2.gif
Atsakyti
as uz dirbtines egles nes:
1. labai gaila nukirstu egluciu, jos man atrodo nuskriaustos, negaliu ziuret.
2. byra spygliai, o pas mus kilimine danga ilgo plauko.
3. tikros eglutes, kad ir kokia gera butu ju rusis, niekada nebuna tokios dailios, kaip dirbtines, su daug saku ir vesliais spygliais.
Atsakyti
sveikos mamytes, parduodu gyvas eglutes ( mazas) .jei kam reikia kreipkites i AZ
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 12 11, 12:18)
3. tikros eglutes, kad ir kokia gera butu ju rusis, niekada nebuna tokios dailios, kaip dirbtines, su daug saku ir vesliais spygliais.

Būna smile.gif Tos daniškos eglutės, kur būna į tokį tinklelį įdėtos smile.gif Pirmą kartą pamačius išpakuotą ėjau čiupinėti, uostyti, nes nesupratau, ar ji gyva, ar dirbtinė smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,

Kadangi as katik susiradau savo supermama (tiesa ji dar ne mama, bet kai bus tai tikrai bus super biggrin.gif ) tai mes nusprendem, kad kursim savo tradicijas. As buvau iprates puosti tirka eglute, bet siemet nusprendem nusipirkti dirbtine. Na ir ka tikrai graziai ji atrodasitokios teisyklingos naturalios egles tikrai nerasi smile.gif Bet norisi ir to eglites kvapo.. taigi manau, kad teks papuosti keleta naturaliu saku.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilee @ 2007 12 09, 17:55)
sveikos merginos ir as noriu pasisakyti biggrin.gif as tik uz tikras misko eglutes ,kvepenciom misku ir sakais thumbup.gif bet va siais metais teks puosti netikra dirptine 000059.gif  bet nieko gal jau kitais metais turesim tikra eglute mirksiukas.gif  o mergaites kur jus po to dedate tikras eglutes?ismetate ant gatves?ar laukte kaip i kiemus atvaziuoja masinyte jas surinkti?

Labai teisingai pasakyta as irgi uz tikras eglutes.Aisku buna,kad prikrenta jos daug spygliu bet vistiek taip malonu namuose ziureti i kvepencia tikra elgute dar labai graziai papuosta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš mėgstu ir tikras, dėl jų skleidžiamos dvasios, ir dirbtines - gamtosaugos sumetimais. Šiais metais bus tikra, pavasarį savo sodyboje pasodinom gal 50 eglučių, tai galiu leisti papuošti žaliaskarę. Puiki išeitis eglutės vazonuose, po to jas galima persodinti kieme biggrin.gif
Atsakyti