Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(Kagnella @ 2007 12 03, 12:50)
Neįsivaizduoju Kalėdų be kvepiančios "gyvos" eglės kvapo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , mes visada puosiam tik gyva eglute mirksiukas.gif o dirbtine manes ne kiek netraukia schmoll.gif
Atsakyti
Man gyva eglut irgi turi buti!!!
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2007 11 26, 15:02)
Aivute, ar ne aplinkosaugininke busi, kad taip gaila egluciu? smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne kaip tik netgi sakyčiau priešingai, esu statybininkė lotuliukas.gif , na jei tiksliau tai statybos (na ir šildymo vėdinimo) inžinierė 4u.gif
Atsakyti
Žinoma, gyvos eglutės vien kvapas kiek priduoda wub.gif Bet kažkaip vis mums nesisekdavo gražios eglutės rast: tai per vieną vietą kreiva, tai kažkur šakų trūksta... blush2.gif Nusipirkom tada dirbtinę. Dar kažkuriais metais dariau kalėdinį medį. Tokią nulaužtą didelę šaką baltai dažiau, pagrindą senelis padarė, kad stovėtų, ir raudonais bumbuliukais apkabinau. Tai ir eglė, ir medis kelis metus kartu stovėjo wub.gif . Bet jau atgyveno tas medis savo laiką, išmečiau verysad.gif
Atsakyti
Kvepia eglutė žalioju mišku .... nai nai nai... Tik tikra ax.gif
Atsakyti
Juk pasaulis keičiasi, dabar nereikia kirsti eglių, užtenka nusipirkti vazone įsodinta, ir pavasarį dar ir gamtai padovanosit 4u.gif va mūsų šių metų gražuolė newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(Lieputaite @ 2007 12 04, 17:59)
Juk pasaulis keičiasi, dabar nereikia kirsti eglių, užtenka nusipirkti vazone įsodinta, ir pavasarį dar ir gamtai padovanosit  4u.gif  va mūsų šių metų gražuolė  newyear.gif

Nepavyko ikelti blush2.gif
Atsakyti
Mes tai puošiam dirbtinę dažniausiai, bet vienąkart per 5 metus gyvą. Tai man primena vaikystę, Tuomet buvo tik gyva eglutė
Atsakyti
o kur ieskoti graziu gyvu egluciu pirkti? 4u.gif kaune
Atsakyti
Mačiau, prie "Savo" tam palapines medelyne smile.gif
Atsakyti
kai buvau vaikas puosdavom gyva, didele, bet kai paaugau man labai gaila pasidare tu egluciu,kad jos tokios be spygliu ismetamos, niekam nereikalingos. tada tete nupirko dirbtine-seimos bendru sutarimu. ir jau nebezinau maziausiai 10metu tik dirbtine puosiam. as labai myliu gamta, medzius ir eglutes is vaikystes liko tas jausmas ir vaizdas,kai aplink namus visi primeto nebereikalingu egluciu-nu nepatinka man taip. skaudu, pikta, bet namuose visada dar puosiam ir gyvos eglutes saka, del kvapo ir tikru Kaledu kaip sakoma thumbup.gif mirksiukas.gif tad visi labai patenkinti esam
Atsakyti
mes visada perkam tik gyvą eglutę smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos ir as noriu pasisakyti biggrin.gif as tik uz tikras misko eglutes ,kvepenciom misku ir sakais thumbup.gif bet va siais metais teks puosti netikra dirptine 000059.gif bet nieko gal jau kitais metais turesim tikra eglute mirksiukas.gif o mergaites kur jus po to dedate tikras eglutes?ismetate ant gatves?ar laukte kaip i kiemus atvaziuoja masinyte jas surinkti?
Atsakyti