Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

ansciau irgi visada puosdavom tik tikra eglute...o dabar jau dirbtine..
Atsakyti
4u.gif tik uz tikra thumbup.gif ,bet siemet turbut teks apsieit su dirbtine verysad.gif
Atsakyti
As puosciau tik tikra eglute, bet iki siol puosiam tik dirbtine... Ir visad del tu paciu dalyku, kad ilgiau laikytusi, kad nepribyretu spygliuku ir pan. Tik labai pasiilgstu eglutes kvapo... blush2.gif
Atsakyti
Tikriausiai ir man šįmet vėl teks puošti dirbtinę doh.gif MB labai patinka jos, sako mažiau spyglių ir taip toliau, nežinau gražu nieko nesakau, bet mėgstu tik tikras bigsmile.gif
Atsakyti
Niekas negali prilygti natūraliai eglutei 4u.gif wub.gif , ir visuomet puošdavome tik "gyvą" (kai gyvenom su tėvais, nors jie ir dabar dar puošia "gyvą"), tačiau dabar... tikrai ne dėl spyglių ir ne dėl jų kainos, tačiau man laaaabai pradėjo darytis gaila "gyvų" eglučių blush2.gif , kai pagalvoju kiek kas met jų iškerta verysad.gif , todėl būtent dėl šios priežasries mes su MB nusipirkome dirbtinę, na ir tenkinamė ja ax.gif.
Atsakyti
Aivute, ar ne aplinkosaugininke busi, kad taip gaila egluciu? smile.gif

Atsakyti
Mes tai jau treti metai puošiam tik dirbtinę, o dėl kvapo prisiskinam šakų miške.Nežinau kiek turėjom tas tikras eglutes,kažkaip gaila poto ją išmesti ax.gif ir beto pribyra tų spyglių..
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2007 11 26, 12:26)
Niekas negali prilygti natūraliai eglutei 4u.gif  wub.gif , ir visuomet puošdavome tik "gyvą" (kai gyvenom su tėvais, nors jie ir dabar dar puošia "gyvą"), tačiau dabar... tikrai ne dėl spyglių ir ne dėl jų kainos, tačiau man laaaabai pradėjo darytis gaila "gyvų" eglučių  blush2.gif , kai pagalvoju kiek kas met jų iškerta verysad.gif , todėl būtent dėl šios priežasries mes su MB nusipirkome dirbtinę, na ir tenkinamė ja ax.gif.

eglutės, kertamos mūsų šventėms, yra tos, kurios auga netinkamose vietose. T.y. tokios, kurias vėliau išstums, nugrūs į šešėlį kiti medžiai, užgoš. Gi girininkai pasakoja. galima pirkti eglutę su žemėm ir po to persodinti.

pas mus tik gyva. Tegu spygliai byra, tegu trumpiau stovi, bet tas kvapas, ta atmosfera - dirbtinėm sakau ne ir visada sakysiu.

va, pernai pyplys ant grindų šmirinėjo - ir nieko, susitvarkėm, neprisivalgė spyglių.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 11 30, 12:58)
eglutės, kertamos mūsų šventėms, yra tos, kurios auga netinkamose vietose. T.y. tokios, kurias vėliau išstums, nugrūs į šešėlį kiti medžiai, užgoš. Gi girininkai pasakoja.  galima pirkti eglutę su žemėm ir po to persodinti.

pas mus tik gyva. Tegu spygliai byra, tegu trumpiau stovi, bet tas kvapas, ta atmosfera - dirbtinėm sakau ne ir visada sakysiu.

va, pernai pyplys ant grindų šmirinėjo - ir nieko, susitvarkėm, neprisivalgė spyglių.

ir dar buna specialiai augina eglutes,sventems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2007 11 26, 12:26)
tačiau man laaaabai pradėjo darytis gaila "gyvų" eglučių  blush2.gif , kai pagalvoju kiek kas met jų iškerta verysad.gif

Bet nepriklausomai nuo to ar jūs pirksit eglutes ar ne, jas vitiek kirs, o jei jos dar ir nenupirktos bus tai sudegins ar išmes jas. Geriau jau pasipuošt namus su eglute ir pasidžiaugti ja newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 11 30, 13:58)
Pas mus tik gyva. Tegu spygliai byra, tegu trumpiau stovi, bet tas kvapas, ta atmosfera - dirbtinėm sakau ne ir visada sakysiu.

Mes irgi tik už tikrą.
Turim šunį tai ne gartą yra nugrioves, bet nieko, nieks nenumirė biggrin.gif Ir tas kvapas rolleyes.gif .
Atsakyti
Aš tik už tikrą, kad ir miniatiūrinę.. vien kvapas ką reiškia wub.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju Kalėdų be kvepiančios "gyvos" eglės kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti