ansciau irgi visada puosdavom tik tikra eglute...o dabar jau dirbtine..
tik uz tikra ,bet siemet turbut teks apsieit su dirbtine
As puosciau tik tikra eglute, bet iki siol puosiam tik dirbtine... Ir visad del tu paciu dalyku, kad ilgiau laikytusi, kad nepribyretu spygliuku ir pan. Tik labai pasiilgstu eglutes kvapo...
Tikriausiai ir man šįmet vėl teks puošti dirbtinę MB labai patinka jos, sako mažiau spyglių ir taip toliau, nežinau gražu nieko nesakau, bet mėgstu tik tikras
Niekas negali prilygti natūraliai eglutei , ir visuomet puošdavome tik "gyvą" (kai gyvenom su tėvais, nors jie ir dabar dar puošia "gyvą"), tačiau dabar... tikrai ne dėl spyglių ir ne dėl jų kainos, tačiau man laaaabai pradėjo darytis gaila "gyvų" eglučių , kai pagalvoju kiek kas met jų iškerta , todėl būtent dėl šios priežasries mes su MB nusipirkome dirbtinę, na ir tenkinamė ja .
Aivute, ar ne aplinkosaugininke busi, kad taip gaila egluciu?
Mes tai jau treti metai puošiam tik dirbtinę, o dėl kvapo prisiskinam šakų miške.Nežinau kiek turėjom tas tikras eglutes,kažkaip gaila poto ją išmesti ir beto pribyra tų spyglių..
QUOTE(Aivute @ 2007 11 26, 12:26)
Niekas negali prilygti natūraliai eglutei , ir visuomet puošdavome tik "gyvą" (kai gyvenom su tėvais, nors jie ir dabar dar puošia "gyvą"), tačiau dabar... tikrai ne dėl spyglių ir ne dėl jų kainos, tačiau man laaaabai pradėjo darytis gaila "gyvų" eglučių , kai pagalvoju kiek kas met jų iškerta , todėl būtent dėl šios priežasries mes su MB nusipirkome dirbtinę, na ir tenkinamė ja .
eglutės, kertamos mūsų šventėms, yra tos, kurios auga netinkamose vietose. T.y. tokios, kurias vėliau išstums, nugrūs į šešėlį kiti medžiai, užgoš. Gi girininkai pasakoja. galima pirkti eglutę su žemėm ir po to persodinti.
pas mus tik gyva. Tegu spygliai byra, tegu trumpiau stovi, bet tas kvapas, ta atmosfera - dirbtinėm sakau ne ir visada sakysiu.
va, pernai pyplys ant grindų šmirinėjo - ir nieko, susitvarkėm, neprisivalgė spyglių.
QUOTE(Isila @ 2007 11 30, 12:58)
eglutės, kertamos mūsų šventėms, yra tos, kurios auga netinkamose vietose. T.y. tokios, kurias vėliau išstums, nugrūs į šešėlį kiti medžiai, užgoš. Gi girininkai pasakoja. galima pirkti eglutę su žemėm ir po to persodinti.
pas mus tik gyva. Tegu spygliai byra, tegu trumpiau stovi, bet tas kvapas, ta atmosfera - dirbtinėm sakau ne ir visada sakysiu.
va, pernai pyplys ant grindų šmirinėjo - ir nieko, susitvarkėm, neprisivalgė spyglių.
ir dar buna specialiai augina eglutes,sventems
QUOTE(Aivute @ 2007 11 26, 12:26)
tačiau man laaaabai pradėjo darytis gaila "gyvų" eglučių , kai pagalvoju kiek kas met jų iškerta
Bet nepriklausomai nuo to ar jūs pirksit eglutes ar ne, jas vitiek kirs, o jei jos dar ir nenupirktos bus tai sudegins ar išmes jas. Geriau jau pasipuošt namus su eglute ir pasidžiaugti ja
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 11 30, 13:58)
Pas mus tik gyva. Tegu spygliai byra, tegu trumpiau stovi, bet tas kvapas, ta atmosfera - dirbtinėm sakau ne ir visada sakysiu.
Mes irgi tik už tikrą.
Turim šunį tai ne gartą yra nugrioves, bet nieko, nieks nenumirė Ir tas kvapas .
Aš tik už tikrą, kad ir miniatiūrinę.. vien kvapas ką reiškia
Neįsivaizduoju Kalėdų be kvepiančios "gyvos" eglės kvapo