na tevai mano ilga laika visuomet puosdavo tikras elgutes, taciau atsiradus dirbtinem - ja isigijo ir nuo to laiko puosiam tik dirbtine... aisku, gyva butu geriau, bet tie spygliai... o ir taip mazeja tu medziu...
kol dar buvau maza visada prasydavau puosti tik eglute, nors mama noredavo tik saka pasimerkti, atseit po to labai jau daug spygliu, bet as vistiek issizyzdavau nors mazute eglute po to kai tasirado sitos plastmasines, tai puosiam jas, bet vistiek nepalyginsi tikros su dribtine, naturali man labaiu patinka, ir kvapas ir vaizdas tooooks Kalediskas
musu dabar jau kaip ir tradicija kad dirbtine o gaila, nes man geriau patinka gyva (bet daug spygliuku tai irgi nelabai) tai mes dirbtine statom namie o tikra lauke ir grazhu ir visiems tinka
gyvas daiktas yra gyvas,bet vis del to man asmeniskai labai jau gaila tu gyvu zaliaskariu,kurias po svenciu matai numestas kaip siuksles,niekam nereikalingas,panaudotas...na taip,jos ir yra panaudotos,bet as tame matau kiek ilgai tas medis dar galejo zaliuot ir mums deguoni gamint ir kai 6milijardai zmoniu tomis paciomis dienomis savom ar "pirktom"rankom nupjauna po viena egle,pasauly isnyksta miskai :verysad:na,gal as cia labi jau suhiperbolizavau
man labai grazu ir dirbtines,ju gi dabar tokia ivairove!negrazios tik tos,kurias nudazo tiek,kad zalios spalvos nebelieka,kur labai jau daug pribumbasu,iskart su lempom prikabintom,tai paciam zmogui atima dali dziaugsmo puosti
man labai grazu ir dirbtines,ju gi dabar tokia ivairove!negrazios tik tos,kurias nudazo tiek,kad zalios spalvos nebelieka,kur labai jau daug pribumbasu,iskart su lempom prikabintom,tai paciam zmogui atima dali dziaugsmo puosti
Mes šiais metais puošim gyvą eglutę, pirmą kartą, labai noriu kad šiais metais artėjančios šventės kvepėtų mandarinais ir gyva eglute......
Tik gyva visada!
Mes taip pat anksčiau puošdavome gyva eglutė bet dabar dirbtine nes ji ilgiau stovi papuošta
Preita meta puosem gyva,siemet isigijom suni,tai manau ,kad teks puosti dirbtine,maziau problemu bus
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 11 21, 21:45)
gyvas daiktas yra gyvas,bet vis del to man asmeniskai labai jau gaila tu gyvu zaliaskariu,kurias po svenciu matai numestas kaip siuksles,niekam nereikalingas,panaudotas...na taip,jos ir yra panaudotos,bet as tame matau kiek ilgai tas medis dar galejo zaliuot ir mums deguoni gamint ir kai 6milijardai zmoniu tomis paciomis dienomis savom ar "pirktom"rankom nupjauna po viena egle,pasauly isnyksta miskai :verysad:na,gal as cia labi jau suhiperbolizavau
mes visada puosdavome didele ir tikra egle, bet man ju labai gaila visada. Todel siemet noriu mazutes , dirbtines ir kad jau butu su kokiais nors zaisliukais (ar tokiu buna tik, idomu ). Ir tai tik del vaiko.
O jei ne vaikas, man uztektu eglutes ir pas tevus namie.
Jei medeliu gaila galima isigyti tikra tik vazone pasodinta, Maximoj buna, apie 25Lt kainuoja, o pavasari miske pasodint, ir spygliu problema butu isspresta, as tai taip ir ruosiuos daryti. Namuose didelei eglei mazoka vietos, otaip visos bedos bus issprestos ir medis gyvens
O mano visa vaikystė prabėgo prie dirbtinės Kalėdų eglės.Mama tvarkos sumetimais ją su visaos žaisliukais į celofaninį maišą-ir į palėpę..Kitais metais ištraukia ir vėl pastato. Nė puošimo džiaugsmo,nė kalėdinio kvapo -nieko...Pasišlykštėjau tuo visam gyvenimui ir visad puošiu tikrą,kvepiančią eglę.