Tik gyva nuo pat vaikystės.Ir tik kūčių dieną puošiam.Tas kvapas... .O dėl spyglių,esam išsprendę tą klausimą.Kadandi dar yra šuo,tai kilimai panaikinti seniai. Susurbiu ir viskas
O tai... kaip kadagys? (Įdomus žodis: ka-da-gys) Kas būtų jei Kalėdom papuoščiau kadagį?
Mes pernai nusipirkom didele dirbtine egle. Vienas trukumas del kvapo, kad ji jo neturi, bet siemet radau iseiti:
"Kalėdinė eterinių aliejų mišinių grupė skirta Kalėdinių švenčių metu sukurti nepakartojamą Jūsų namų aurą. Iš 6 skirtingų mišinių kiekvienas gali išsirinkti labiausiai tinkamą jo namams aromatą šventinei aplinkai sukurti."
"Kalėdinė eterinių aliejų mišinių grupė skirta Kalėdinių švenčių metu sukurti nepakartojamą Jūsų namų aurą. Iš 6 skirtingų mišinių kiekvienas gali išsirinkti labiausiai tinkamą jo namams aromatą šventinei aplinkai sukurti."
QUOTE(Nerry @ 2007 10 26, 19:58)
Mes pernai nusipirkom didele dirbtine egle. Vienas trukumas del kvapo, kad ji jo neturi, bet siemet radau iseiti:
Cia tai gera minti davei del kvapo, nes pas tevus visada puosiam gyva egle, nes pas juos savam name paparasciau, o pas save bute-dirbtine, bet man ir labai truksta to kvapo, tai bandysiu ieskot
Man tai irgi tikros Kalėdos tai Kalėdos su natūralia didele egle- ir nesvarbu tie spygliai.... Svarbiausia nuostabus Kalėdų kvapas įėjus į kambarį
QUOTE(kiškutis akademikas @ 2007 10 26, 16:46)
O tai... kaip kadagys? (Įdomus žodis: ka-da-gys) Kas būtų jei Kalėdom papuoščiau kadagį?
Super atrodo buvom pasipuose
As ir tik uz tikra eglute Ech, net uz dusios griebe Kaledos mano pati nuostabiausia svente
Nebedaug beliko geras menuo ir galesim puostis egles manos sunus jau vakar paklause...........kada egle puosim ar jau greitai
QUOTE(Nerry @ 2007 10 31, 19:25)
Naturalaus eterinio aliejaus kvapas niekada nebus sintetinis... Va tie parduodami flakonai "egles kvapas" yra baisiau uz sintetini
Bet vistiek neatstos naturalios egles kvapo
as esu tik uz gyva egle iki pat lubu