o mes turim dirbtine eglute jau daug metu ir labai gerai,maziau siuksliu ir egluciu nereik pjaut miske
Mes irgi turim nelabai didele dirbtine labai grazia eglute jau kokius 10 metu ir esam visai patenkinti. Bet jeigu butu koks ypatingas vakarelis namuose, tai, tikriausiai, puostumem naturalia.
Nostalgija Visą vaikystę užaugau prie dirbtinos eglutės ji iš mano mamos vaikystės tokia didelė, tai tai eglutei oi kiek metelių, bet buvo pati pačiausia nė su žiburiu tokios nerastum.
O kai važiuodavom vaikystėje į kaimą, tai tik gyva tiesiai iš miško
O dabar mano sūnytis augs irgi prie dirbtinos eglutės o kvapas gali būti ir gyvos eglutės šakelės
O kai važiuodavom vaikystėje į kaimą, tai tik gyva tiesiai iš miško
O dabar mano sūnytis augs irgi prie dirbtinos eglutės o kvapas gali būti ir gyvos eglutės šakelės
Viskas buna grazu su tom naturaliom iki Nauju Metu, o paskui liudnas vaizdas, kiek medeliu aplink konteinerius voliojasi. Tikrai, puost geriau dirbtine ir salia pasidet tikros tik sakele
As uz gyva eglute taip pat Ir tas kvapas...
QUOTE(susidomejus @ 2007 10 21, 18:52)
Viskas buna grazu su tom naturaliom iki Nauju Metu, o paskui liudnas vaizdas, kiek medeliu aplink konteinerius voliojasi. Tikrai, puost geriau dirbtine ir salia pasidet tikros tik sakele
Na dabar,kaip jau eglutes yra pardavinejamos ir vazonuose su saknimis,tai dauguma zmoniu pernesa i balkona,o pavasari pasodina lauke,prie namu
as irgi tik uz gyva eglute, mes su seimyna puoseme visada maza 30 cm eglute, bet ji buvo dirbtine, nes neturejome vietos kur pasistatyti, o dabar atsinaujinome nama ir vietos pasidare daugiau nes prapleteme kambarius. Tai siemet ir as jau laukiu kaledu
Gyva ir didele, iki pat lubu Kiek save atsimenu tik gyva puosdavom.
QUOTE(lauraeva @ 2007 10 21, 19:48)
o mes turim dirbtine eglute jau daug metu ir labai gerai,maziau siuksliu ir egluciu nereik pjaut miske
o tai jūs patys pjaunat ir brakonieriaujat?
mes tai dirbtine puosiam gal ir graziau ir fainaiu puost tikra eglute, bet tie spygliukai