Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

o mes turim dirbtine eglute jau daug metu ir labai gerai,maziau siuksliu ir egluciu nereik pjaut miske smile.gif
Atsakyti
Mes irgi turim nelabai didele dirbtine labai grazia eglute jau kokius 10 metu ir esam visai patenkinti. Bet jeigu butu koks ypatingas vakarelis namuose, tai, tikriausiai, puostumem naturalia.
Atsakyti
Ech Kaledos..... newyear.gif .
Mes visada puosiam dirbtine 000059.gif , o kad namuose butu kalediskas kvapas, tai dar pasipuosiam keleta gyvu eglisakiu. Nukirstu egluciu man labai gaila, kai po to jos negraziai metosi kiemuose.
Hm... idomu ka siemet atnes kaledu senis santa2.gif ax.gif
Atsakyti
Nostalgija rolleyes.gif Visą vaikystę užaugau prie dirbtinos eglutės wub.gif ji iš mano mamos vaikystės tokia didelė, tai tai eglutei oi kiek metelių, bet buvo pati pačiausia wub.gif nė su žiburiu tokios nerastum.
O kai važiuodavom vaikystėje į kaimą, tai tik gyva tiesiai iš miško rolleyes.gif tongue.gif
O dabar mano sūnytis augs irgi prie dirbtinos eglutės bigsmile.gif o kvapas gali būti ir gyvos eglutės šakelės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 21 spalio 2007 - 19:46
Viskas buna grazu su tom naturaliom iki Nauju Metu, o paskui liudnas vaizdas, kiek medeliu aplink konteinerius voliojasi. Tikrai, puost geriau dirbtine ir salia pasidet tikros tik sakele smile.gif
Atsakyti
Aš už gyvą eglutę wub.gif
Atsakyti
As uz gyva eglute taip pat thumbup.gif Ir tas kvapas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2007 10 21, 18:52)
Viskas buna grazu su tom naturaliom iki Nauju Metu, o paskui liudnas vaizdas, kiek medeliu aplink konteinerius voliojasi. Tikrai, puost geriau dirbtine ir salia pasidet tikros tik sakele smile.gif

Na dabar,kaip jau eglutes yra pardavinejamos ir vazonuose su saknimis,tai dauguma zmoniu pernesa i balkona,o pavasari pasodina lauke,prie namu smile.gif
Atsakyti
as irgi tik uz gyva eglute, mes su seimyna puoseme visada maza 30 cm eglute, bet ji buvo dirbtine, nes neturejome vietos kur pasistatyti, o dabar atsinaujinome nama ir vietos pasidare daugiau nes prapleteme kambarius. Tai siemet ir as jau laukiu kaledu smile.gif
Atsakyti
Gyva ir didele, iki pat lubu thumbup.gif Kiek save atsimenu tik gyva puosdavom.
Atsakyti
QUOTE(lauraeva @ 2007 10 21, 19:48)
o mes turim dirbtine eglute jau daug metu ir labai gerai,maziau siuksliu ir egluciu nereik pjaut miske smile.gif

o tai jūs patys pjaunat ir brakonieriaujat? blink.gif

Atsakyti
mes tai dirbtine puosiam blush2.gif gal ir graziau ir fainaiu puost tikra eglute, bet tie spygliukai schmoll.gif
Atsakyti