as tik uz gyvas eglutes,jos suteikia jaukumo,skleidzia misko kvapa,pakelia nuotaika,tadasventes buna pacios geriausios
Ash taip pat uz gyvas!
As irgi del to paties uz gyva eglute ... Pas mus visada seimoj buna dideles,grazios gyvos eglutes.. Ir niekada eglutes neperkam dvi savaites pries Kaledas, nes tada buna neidomu.. Pati Kuciu ryta, atsimenu,dar nuo mazens,kaip ir dabar, mama ruosia valgius,tvarkos namus, o as su sese ir teciu varom i turgu eglutes pirkt, tada parsinesam iki lubu eglute,imerkiam i kibira ir puosiam.. o vakare ja dziaugiames prie Kuciu stalo
O del eglutes tai kazkaip niekada neturejome dirbtinos - tai visiskai nekalediska mano atzvilgiu
O del eglutes tai kazkaip niekada neturejome dirbtinos - tai visiskai nekalediska mano atzvilgiu
QUOTE(inetuxx @ 2007 09 25, 11:46)
as tik uz gyvas eglutes,jos suteikia jaukumo,skleidzia misko kvapa,pakelia nuotaika,tadasventes buna pacios geriausios
as taip pat uz gyvas eglutes nes juos ir suteikia nuotaika ir tikrai sukelia sirdyje sventine nuotaika-JAU KALEDOS!Ir oras namie ir kvapas oi kaip man patinka.
Aš irgi tik už natūralią eglutę!
As uz dirbtine
oi kaip as laukiu Kaledu siaip esu uz naturalia eglute, ji tokia grazi, o jau kaip kvepia
As uz naturalia, kuri kvepia misku ir sakais . Nors jau kelinti metai puosiame dirbtine, bet saka visada buna
mes irgi kazkada kelis metus is eiles puosem dirbtine eglute,bet dabar emem ir ismetem ja..pasiilgom tikru kaledu su tikra eglute
Tik už naturalią ir gyvą eglutę, nors du metus jau teko puošti dirbtinę Tikiuosi šiais metais turėsiu gyvą