Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Na mes jau nemazai metu puosiame dirbtine, man kazkaip egles kvapas nepatinka.. ir dar su tais spygliais rankiojimu buna
Atsakyti
O mes puosiam gyva, man dirbtine kazkaip ne tas. Nera to kvapo, tos nuotaikos. Vietos mazai, puosiam mazuciuke, tad su tais spygliais nera tiek jau ir to darbo. O del to, kad eglutes kerta, tai miskininkai retina miska ir kerta tik tas kurios vis viena neisaugtu i pilnaverti medi.
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, gal žinote kokių gerų nuorodų,kur būtų Kalėdinių eglučių puošimo pavyzdžiai?Jau taip norisi kažko naujo, originalesnio.Būsiu be galo dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 16 gruodžio 2006 - 09:08
gali dar cia paziuret 4u.gif
jei skaitai angliskai, gali dar cia paskaityt
P.S.siaip tai daugiau nieko padoraus ir neradau unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 16 gruodžio 2006 - 10:00
user posted image
Atsakyti
mes tai kartais puošiame dirbtinę, o kartais ir gyvą blush2.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom dirbtinę - nusprendėm, kad taip bus paprasčiau.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif pas mus net ne eglute o dirbtine pushis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tik uz dirbtine thumbup.gif

Man ziauriausia ir skaudziausia buna, kai po visu svenciu, matau kiemuose voliojancias ir besimetancias eglutes verysad.gif
Mes dirbtine jau puosiam 5 metus ir vis ta pacia ax.gif
Atsakyti
Man tai graziausiai gyva eglute, bet mano draugas ekologas biggrin.gif tai jauciu gauciu per uzpakali jei nusipirkciau gyva g.gif , tai jau kokie 5 ar 6 metai kai puosiam dirbtine, bet lauke yra sidabrine eglute tai ja papuosiam mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai irgi graziausia naturali
Atsakyti