Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(damute31 @ 2006 12 05, 09:17)
Pas mus jau 5 metai dirbtine eglute per kaledas namus puosia  4u.gif As uz dirbtines eglutes  4u.gif

mes irgi puosiam tik dirbtine.seniau tai sakele papuosdavau bet dabar seima didesne ir dovanos nebetelpa po sakele hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
O aš tik už tikrą eglutę bigsmile.gif Ir kuo didesnė tuo geriau biggrin.gif Vargo su ja gal ir daugiau, tačiau eglės kvapas, ir apskritai tikra eglutė per Kalėdas namuose - padi didžiausia puošmena namų bigsmile.gif
Atsakyti
as esu ti uz tikra kaledine eglute! thumbup.gif svaigstu nuo to tikro misko kvapo, kai grizus kur is lauko tave pasitinka toks gyvas, naturalus sventiskas kambarys ir tikra eglute...aisku, kai pagalvoji-gaila, juk galetu augti sau miske, bet is kitos puses-juk jas spec.ir augina, pinigus taip zmones daro.ir jiems gerai, ir mums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krissta @ 2006 12 05, 15:58)
as esu ti uz tikra kaledine eglute!  thumbup.gif svaigstu nuo to tikro misko kvapo, kai grizus kur is lauko tave pasitinka toks gyvas, naturalus sventiskas kambarys ir tikra eglute...aisku, kai pagalvoji-gaila, juk galetu augti sau miske, bet is kitos puses-juk jas spec.ir augina, pinigus taip zmones daro.ir jiems gerai, ir mums ax.gif

Ir as jau pasiilgau tikros eglutes kvapo ax.gif
Atsakyti
Aišku tikrai labai faina, Kalėdiška, bet po Kalėdų graudu žiūrėti kiek tokių, kažkada buvusių gražių, mėtosi šalia daugiabučių, kraupu verysad.gif . Tad jei jau perkate tikrą labai viliuosi kad jos neišmetat į gatvę, pagal papročius reikia sudeginti arba nuvešti atgal į mišką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2006 12 05, 15:42)
Aišku tikrai labai faina, Kalėdiška, bet po Kalėdų graudu žiūrėti kiek tokių, kažkada buvusių gražių, mėtosi šalia daugiabučių, kraupu  verysad.gif . Tad jei jau perkate tikrą labai viliuosi kad jos neišmetat į gatvę, pagal papročius reikia sudeginti arba nuvešti atgal į mišką. 4u.gif

Mane ir apima kažkoks graudus jausmas, kai po švenčių pamatau besimėtančias eglutes, būna, kad tiesiog po langais nutėškia doh.gif .
Atsakyti
Aš, kai buvau jaunesnė, labai norėjau dirbtinės eglės, nes man jos buvo gražesnės, o be to ką tik tos gražiosios buvo atsiradusios. ir turiu aš dabar ją, bet vyras nenoris jos puošti, nes jam dirbtinė negražu. Aišku, man tos sidabrinės kibirėliuose labai gražios, ir prieš du metus mes tokią paskui pasodinom. Tai va, kai pagalvoji du zuikius nušautum, ir eglę išgelbėtum gyva, ir spyglių nebūtų. Šiaip gaila man tų kerttamų eglučių. O apie besimėtančias po švenčių iš viso nekalbu.
Atsakyti
man patiko tokia svente,nezinau,ar dar vyksta,pries kelis metus kaune buvo atsisveikinimo su eglute svente,ten visi jas sunese ir nepamenu,ar degino vietoje,ar kazkut isveze,bet tikrai geriau,nei besimetancios prie konteineriu,kai turesim savo namuka,tai puosim kieme pasodinta egle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2006 12 05, 13:33)
O aš tik už tikrą eglutę  bigsmile.gif  Ir kuo didesnė tuo geriau  biggrin.gif  Vargo su ja gal ir daugiau, tačiau eglės kvapas, ir apskritai tikra eglutė per Kalėdas namuose -  padi didžiausia puošmena namų  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif neįsivaizduojų Kalėdų be tkros eglutės

QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 12, 21:12)
man patiko tokia svente,nezinau,ar dar vyksta,pries kelis metus kaune buvo atsisveikinimo su eglute svente,ten visi jas sunese ir nepamenu,ar degino vietoje,ar kazkut isveze,bet tikrai geriau,nei besimetancios prie konteineriu,kai turesim savo namuka,tai puosim kieme pasodinta egle  ax.gif

tokias šventes turėtų organizuot kiekvienam mieste.

O po Kalėdų aš vis prisimenu H.K.Anderseno pasaką "Eglutė". Ar skaitėt?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 13, 14:59)
drinks_cheers.gif neįsivaizduojų Kalėdų be tkros eglutės
tokias šventes turėtų organizuot kiekvienam mieste.

O po Kalėdų aš vis prisimenu H.K.Anderseno pasaką "Eglutė". Ar skaitėt?

man sirdy islikes kazkokios pasakos vaizdas,nepamenu nei siuzeto,bet tas jausmas,kad liudna eglutes istorija,vakar maniau,kad prisigalvoju,bet turbut tai ta pasaka,idekit istrauka pasigraudinimui,jei galit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 13, 14:24)
man sirdy islikes kazkokios pasakos vaizdas,nepamenu nei siuzeto,bet tas jausmas,kad liudna eglutes istorija,vakar maniau,kad prisigalvoju,bet turbut tai ta pasaka,idekit istrauka pasigraudinimui,jei galit unsure.gif

kad ilga ta pasaka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 13, 15:35)
kad ilga ta pasaka  blush2.gif

blush2.gif blush2.gif na tada pasieskosiu pati,kazkaip uzejo noras
Atsakyti