Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Mes puosiam dirbtine, nes kambaryje kilimas ir spygliu labai prilisdavo. Kasd del Kaledines dvasios, tai ji kazkaip vistiek atsiranda del mirksinciu lempuciu ir labai senu zaisliuku.
Atsakyti
Aš ir tokią ir tokią puošiu.. Dirbtinę turiu didelę, tai ji bus svetainėj, o mažytę kokią arba šakutes tik dėl kvapo ax.gif
Atsakyti
mes puosiam visada tikra eglute bendram kambary 1.5 m, o kitam mazesniam kambariuke (vaiko) puosiam dirbtine 30 cm...dar virtuveje saka pamerkiam ir papuosiam 4u.gif smile.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
dirbtine, dirbtine, ir tiktai DIRBTINE
man atrodo ziauru zudyti ne vienerius metus augusi gyva medi, kad pasidziaugt savaite ar dvi. senais laikais, ar kur kaime gyvenant, dar gal ir galima -- paskui prakuroms panaudot, vis ne vejais nueina.
pas mus namuose dirbtine. jau bus 9 metai. pirkom kai dar ju Lietuvoj ne itin daug buvo, ir kainos daug baisesnes nei dabar. tik mes laimingi kazkur nuciupom uz 90 Lt.
Ir tarnauja jau kelintas kaledas, ir spygliai nebyra, ir grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 12 03, 18:54)
dirbtine, dirbtine, ir tiktai DIRBTINE
man atrodo ziauru zudyti ne vienerius metus augusi gyva medi, kad pasidziaugt savaite ar dvi. senais laikais, ar kur kaime gyvenant, dar gal ir galima -- paskui prakuroms panaudot, vis ne vejais nueina.
pas mus namuose dirbtine. jau bus 9 metai. pirkom kai dar ju Lietuvoj ne itin daug buvo, ir kainos daug baisesnes nei dabar. tik mes laimingi kazkur nuciupom uz 90 Lt.
Ir tarnauja jau kelintas kaledas, ir spygliai nebyra, ir grazu 4u.gif

Visiskai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
o man jau kažkaip norisi tikros, juolab, kad dabar išauginamos specialai tokios, kurios nemeta spyglių. jau matyt senstu - norisi to kvapo, puošiame senais žaisliukais, dar keli iš mano močiutės laikų yra... ech... nors seniau buvau kategoriškai už dirbtines.
na, bet gal, kai persikelsime į kitą gyvenamąją vietą, gal nusipirksim į svetainę didelę dirbtinę, o kieme gyvą pasisodinsime smartass.gif:
man tik labai nepatinka lietuvių kultūra, tiksliau -nekultūra. po švenčių baisu žiūrėti į daugiabučių konteinerius - kažkokios eglučių kapinės. labai jau sunku supjaustyti, sulaužyti ją ir tvarkingai išmesti, jei nėra galimyių sudeginti bash.gif:
Atsakyti
Mes irgi uz gyva eglute. Pernai pirkom sidabrine eglute su visu vazonu. Bet nebuvo jokio egles kvapo verysad.gif Po svenciu pasodinom eglute pas gimines prie nuosavo namo. Sunkiai prigijo, bet auga. Siemet sake, kad dar viena eglute priimtu. biggrin.gif Tikriausiai taip ir padarysim biggrin.gif
Atsakyti
gyvenu nuosavame name tad radau puikią išeiti, bent taip atrodo. Dirbtinę puošiu namuose, o lauke turiu tikra, šalia jos dar šias metais planuoju pastatyty briedį papuoštą lemputėm.
Dirbtinė gerai namuose vien dėl to kad po to nereikia spyglių rankioti iš kilimo, jei yra mažas vaikas nesusižalos pirštukų, bet bent maža šakelę reikia pamerkti , tikrai kaip viena sakėte, vien dėl kvapo.
Atsakyti
as uz naturalia egles ar pusies saka ar net mini Kaledine puokste
Atsakyti
Dirbtinės eglutės privalumas tas, kad jau gruodžio pradžioj, gali pasipuošt namus, ir džiauktis kalėdine nuotaika biggrin.gif jos ir žymiai gražesnės... tikros eglutės netokios gražios, dažniau vertos pasigailėjimo... kad gaut gražia tikra eeglutę manau reiktų labai stipriai pavartgt. todėl mes puošiam dirbtinę eglutę, o iš tikros eglutės šakelių darom kalėdines puokštes ir vainikus. ir gražu ir kvapo užtenka... thumbup.gif
Atsakyti
Mes dažniausiai puošdavom dirbtinę. Gaila man tų gyvų, o ir atrodo jos nekaip, skystos kažkokios. Nors yra dabar ir gražių, ir su kainom gražiom lotuliukas.gif Pora metų prieš tai išvis puošiau ne eglutę, o savo medelį. Auginu tokį kambary, į citrinmedį panašų, nemažą. Ir gražu buvo. Šiemet tikrai puošim dirbtinę eglutę, nes vaikiūzas ropinėja, tai tie krentantys spygliai tikrai bus problema.
Atsakyti
Pas mus jau 5 metai dirbtine eglute per kaledas namus puosia 4u.gif As uz dirbtines eglutes 4u.gif
Atsakyti