Mes tik natūralią puošiam, nesvarbu, kad po to dar kelis mėn reikia spyglius siurbti, bet dirbtinė man tokios šventės nesukuria.
Mes visada puošiame natūralią eglutę, o nubirusius spyglius surinkti nesunku .
Kelis paskutiniu metus puoseme dirbtine egle. Bet siemet paprasiau, kad parveztu tikra. Pasiilgau, tikro misko kvapo namuos. Ir tikrai, vargo gal ir daugiau, bet dirbtine egle nesukuria tikros Kaledines nuotaikos.
Tikros eglutes kvapo ir grozio niekuomet neatpirks plasmasine eglute, todel musu namuose visada puosiama placiaskare grazuole. .
as tik uz tikra eglute...tik gaila ad siais metais tikriausiai nepavyks...nera kur statyt...gyvenam bendrabucio tipo kambarelyje. paterkit ka sugalvot......
noriu kaledu su tikra eglute po kuria galeciau savo mazajai ir vyrui padet dovanyte.... tik kaip
noriu kaledu su tikra eglute po kuria galeciau savo mazajai ir vyrui padet dovanyte.... tik kaip
Sveikutės nu ir man kalėdos yra tikros tik tada, kaip namie stovi graži kvepianti gyva eglutė.visą laiką perkame eglutę natūralią Juk kaip gerą kaip pareini namo iš kur nors, ir kambarys pakvipes sakais .Ir tada jaučiasi ,kad kalėdos jau ne už kalnu
Aš - tik už naturalia žalia eglute. Kai dukrytė gimė - 2 metus puosėme mažesnę natūralią eglutę ir ją statem auksciau - kad nepasiektu, neuzsiverstu ant saves, bet jau siemet esam paauge ir i namus atkeliaus DIDELE ŽALIA
Kaip šaunu kad tiek daug mamyčių nebijančių siurbti ir rinkti Kelėdinės eglutės spygliukus. Aš ir tik už gyvą ir kvepenčia eglutę.
As pritariu daugumai, kad geriausia yra tikra eglute man vien tas tikros eglutes kvapas, atrodo kaip Kaledu kvapas
Eglutė tik natūrali, dirbtinės man nepatinka. Tuo labiau, kad šiais laikais jau miškų nebekerta, o augina specialiai Kalėdoms...
Tik natūrali!!