Turime ir dirbtine ir tikra. Kiekvienais metais savaite prie kaledas tikra parsinesame. Dirbtine - ilgiau pasidziaugti gali, pasipuosiame jau gruodzio pradzioje, smagu vaikams ir ne tik o tikra eglute dziugina per pacias sventes, po ja senis saltis ir dovanas sudeda, kai parsineame tikra eglute, tada dirbtine nunesu i antra auksta kadangi gyvename salia misko, tiksliau miske o ne salia misko tai parsinesu visada dar ir pusies saku jas taip pat papuosiam mazais zaisliukais, vienu zodziu kad kiekvienam kambaryje butu po eglute arba bent po sakele ech... tos Kaledos kokios jos laukiamos
Iki pernai metu buvau tik uz naturalia ir jokiu kitu,bet kiekvienais metais parsinesus gyva vis labiau sirdi skaudedavo,tai pernai jau po Kaledu emiau ir nusipirkau dirbtina. Bet sakiau saku vis tiek parsinesiu.Del kvapo.
o mes jau keletą metų puošiam pačių užaugintas kėnines eglute. jos toookios gražios ir dar-spygliai nebyra... žodžiu- tik vienas bet-nėra kvapo
na šiemet gal kokia 20 turėsim-kam reikės-prašom į až
na šiemet gal kokia 20 turėsim-kam reikės-prašom į až
Kalėdų eglutė tik natūrali, kvepianti mišku
Kai gime musu dukryte ,per Kaledas nusipirkome eglute vazone ir pasodinome ja kieme pavasari.Dabar jinai auga kartu su vaiku. Puosiam per sventas lemputem.
Na nezinau ar cia isitikinimai ar ne,bet mano manymu naturali pati geriausia ,As pasisakysiu kodel taip galvoju .Su vyru labai retai kada pykomes ,
...Artejo kaledos,o mes niekaip nerandame eglutes,nes siaip kuri laika gyvenam ne LT,ir aplamai cia sunkiau rasti.Buvo susipikimai del kazkokio medelio ,nes jo niekaip nepavyko gauti.Tad teko pirkti dirbtine,na neispasakytai grazi,zalia su sidabru siekianti lubas.Bet esme ne grozy,o tai ,kad ji i musu namus per siuos metus neinese santarves,o kaip tik ateme,kuri budavo kiekvienais metais.Kaledos buvo ne kaledos...Ir sie metai ne patys graziausi ,tai net bijau ta eglute ir traukti,puosti siais metais ,tikrai ieskosiu gyvos... ,nes kaip pati jauciu ,ji viska panaikina kas buvo bloga praeitais metais
Cia mano isitikinimas ir nuomone,kiti galvoja galbut kitaip
...Artejo kaledos,o mes niekaip nerandame eglutes,nes siaip kuri laika gyvenam ne LT,ir aplamai cia sunkiau rasti.Buvo susipikimai del kazkokio medelio ,nes jo niekaip nepavyko gauti.Tad teko pirkti dirbtine,na neispasakytai grazi,zalia su sidabru siekianti lubas.Bet esme ne grozy,o tai ,kad ji i musu namus per siuos metus neinese santarves,o kaip tik ateme,kuri budavo kiekvienais metais.Kaledos buvo ne kaledos...Ir sie metai ne patys graziausi ,tai net bijau ta eglute ir traukti,puosti siais metais ,tikrai ieskosiu gyvos... ,nes kaip pati jauciu ,ji viska panaikina kas buvo bloga praeitais metais
Cia mano isitikinimas ir nuomone,kiti galvoja galbut kitaip
Mes puosiam dirbtine eglute. Spygliukai nebyra ir gali laikyti papuosus kiek nori.
Man nuo pat ankstyvos vaikystės Kalėdos asocijuojasi tik su gyva eglute . Tik gaila, kad dabar, kol vaikai maži, didesnės eglutės nėra kur pastatyti, o tokių mažučių gyvų nelabai būna , tai tenka džiaugtis dirbtine. Bet vis tiek labai laukiu, kada galėsim pasipuošti gyvą, kvepiančią
Aš visad tikrą puošiu,patinka kvapas naturalios eglutės.
QUOTE(gutyte @ 2006 11 24, 21:07)
Man nuo pat ankstyvos vaikystės Kalėdos asocijuojasi tik su gyva eglute . Tik gaila, kad dabar, kol vaikai maži, didesnės eglutės nėra kur pastatyti, o tokių mažučių gyvų nelabai būna , tai tenka džiaugtis dirbtine. Bet vis tiek labai laukiu, kada galėsim pasipuošti gyvą, kvepiančią
o man kaip tik pavyksta rasti mažas dailias eglutes. Žinoma, nežinau apie kokį mažumą čia kalbama
Man kažkaip labiau patinka dirbtina eglutė, praktiškiau Man gaila eglučiu kurios vėliau išmetamos
QUOTE(Isila @ 2006 11 26, 13:30)
o man kaip tik pavyksta rasti mažas dailias eglutes. Žinoma, nežinau apie kokį mažumą čia kalbama
Na apie kokios 30-40 centimetrų aukščio