As tik uz naturalia eglute. Vaikysteje visada puosdavom tikra eglute. Ir kvapas, ir grozis, o kur dar pacios eglutes pirkimas.
Prisimenu, eidavom su teciu pirkti eglutes. As atsistodavau, iskeldavau ranka, tada tokio dydzio eglute ir pirkdavom (kiekvienais metais vis didesne )
Dabar su vyresniuoju suneliu kiekvienais metais einam pirk egles, po to smagiai nesam visa kelia namo
O aš užaugau su dirbtine eglute. Pas tėvus tokia buvo iš sidabrinio blizgučio padaryta. Atsimenu, kaip prieš Kalėdas tėtis eglutę surinkdavo, nes kiekvieno aukšto šakelių ilgis buvo skirtingas, o mama puošdavo, taip pat kiekvieną aukštą vis kitokio dydžio burbulais. Man gražiau nebūdavo.
Pas senelius visada buvo tikra eglute, papuošta lemputėmis ir visokiais įdomiais žaislais.
Na, o mano namuose šiais metais turbūt bus gyva eglutė vazone, stengsimės ją žaliuojančią išlaikyti iki pavasario ir pasodinti lauke
Pas senelius visada buvo tikra eglute, papuošta lemputėmis ir visokiais įdomiais žaislais.
Na, o mano namuose šiais metais turbūt bus gyva eglutė vazone, stengsimės ją žaliuojančią išlaikyti iki pavasario ir pasodinti lauke
ash tai tik uz gyva.. pats pirkimo procesas, neshimas namo, kvapas, spygliuku byrejimas... visa tai sukuria shventine ir stebuklinga nuotaika... neisivaizduoju kaip galima dirbtine puoshti
Vaikystėj baisiai nemėgau tos natūralios eglutės, nes spygliai byrėdavo kaip pamišę, o kai dar ant kilimo, tai sunku būdavo surinkti juos (dulkių siurblio tada neturėjom), tai kojytės mano būdavo amžinai subadytos. Dabar turim dirbtinę. O jeigu trūksta eglės kvapo, tai nueinu į mišką ir pakvėpuoju
aš už dirbtinę kadangi gyvenu mažam miestely, į mišką piknikui važiuojam vos ne kas savaitgalį,tai pas mus tų kvapų atidarai langą, ir prašom - eglių kvapas nu nemačiau aš gražių gyvų eglučių papuoštų nebent tai pušis o vat dirbtinės tai daug gražiau atrodo, ir nuotaika tikrai nemažiau kaledinė, jei nejaučiu to eglės kvapo savaitgalį nusipirkom Gariūnuose(beje maximoj vos ne dvigubai tokia kainuoja ) tokią gražią, didelę eglę(200 cm ), net dar nepapuošta šventiškai atrodo
as uz naturalai, tikra eglute Net gera, vien pagalvojus...tas pirkimo procesas, nesimas namo, puosimas, kvapas Jei negaleciau tureti visos egles, tai nors saka parsinesciau, bet dirbtines egles tikrai
Tik tikra. Neįsivazduoju Kalėdų be tikros elgutės. Tas kvapas..Ta atmosfera, na ir kas tie spygiai - sušluoji ir nebėr. Nors šakelė, bet tikra
As tik uz gyva eglute, gaila ju, taciau vis tiek ju daug prikerta, tai jokio skirtumo kur ji bus, ar papuosta, ar patvory numesta.
Ir dar galvoju puosti tik stikliniais zaisliukais. Labai jau atsibodo plasmasiniai burbulai ir labai jau daug susikaupe, kai neduzta.
Ir dar galvoju puosti tik stikliniais zaisliukais. Labai jau atsibodo plasmasiniai burbulai ir labai jau daug susikaupe, kai neduzta.
musu seimoje tikriausiai nebuvo tokiu metu, kad nebutu gyvos egles. su dirbtina egle, dirbtinos ir Kaledos butu
siaip egle as pati pasidarau, prisirenku saku (pusies arba egles) ir apsukusi stora pagali suformuoju egle ji buna labai tanki, ir be to gera kad prisidedi savo kuryba prie kaledu sventes
jai kas noretu galeciau placiau papasakot apie egles kurimo procesa, tikrai nesudetinga ir labai grazu
siaip egle as pati pasidarau, prisirenku saku (pusies arba egles) ir apsukusi stora pagali suformuoju egle ji buna labai tanki, ir be to gera kad prisidedi savo kuryba prie kaledu sventes
jai kas noretu galeciau placiau papasakot apie egles kurimo procesa, tikrai nesudetinga ir labai grazu
Tik už natūralią , tikrą, kvepiančią ir kasmet vis kitokią...