Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Siaip tai as uz naturalia eglute,bet ax.gif puosiame didele dirbtine eglute user posted image
Atsakyti
Kadangi šiandien jau pasnigo ir visos mintys jau suka link žiemos, tai ir apie eglutę pradeda mintys suktis. Labai norisi tikros,bet dėl kelių dienų gaila kirst medelį,tad tikriausiai puošim dirbtinę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 10 29, 20:18)
Labai norisi tikros,bet dėl kelių dienų gaila kirst medelį,tad tikriausiai puošim dirbtinę drinks_cheers.gif

Man pačiai gaila kirst būtų,bet kad pilnas miestas prikirstų prieš Kalėdas būna.
Atsakyti
Manau naturali kaledu eglute daug graziau ir kvapas jos jauciasi ir siaip daug fainiau atrodo.
Atsakyti
Aš irgi, tik už natūralią eglutę... blush2.gif Kažkaip man tos plasmasinės kalėdomis net nekvepia... rolleyes.gif Tas pats, kas puošti palmę... hihihi.gif
Atsakyti
O as tai net neisivaizduoju Kaledu be tikros eglutes doh.gif nuo pat vaikystes namuose budavo tik tikra eglute ax.gif oi koks malonumas iejus per duris uzuosti egles kvapa bigsmile.gif mmmm tikros kaledos wub.gif net dabar sirdele suvirpejo, kaip as noriu Kaledu 4u.gif
Atsakyti
Man ir Kalėdos namie tik su tikra žaliaskare. Na ir kas kad paskui byra ir spyglių būna, kad kai reikia nupuošti- nerviniesi, nes badosi ir spygliai byra. Man vis tiek gražu, o plastmasinė, nu ką aš žinau. Nors esu mačius tokių dirbtinių kurios super atrodo.
Atsakyti
Tik tikra eglutė 4u.gif
Nors saugumo sumetimais eglutės šiais metais nepuošim,bet šaką tai būtinai.Ir tikrą 4u.gif
Atsakyti
TIK natūrali ir ne kitaip ax.gif Tada jaučiasi tikros Kalėdos wub.gif
Atsakyti
O mes kasmet didele dirbtine eglute puosdavom, va tik siemet reiks dziaugtis saka, nes musu mazute egle nuverstu. doh.gif ax.gif
Atsakyti
Mes visadastatome tik naturalia eglute. Jos kvapas yra nepakartojamas. smile.gif
Atsakyti
ir as uz naturalia eglute ir uz jos skleidziama kvapa rolleyes.gif
Atsakyti