Kadangi šiandien jau pasnigo ir visos mintys jau suka link žiemos, tai ir apie eglutę pradeda mintys suktis. Labai norisi tikros,bet dėl kelių dienų gaila kirst medelį,tad tikriausiai puošim dirbtinę
QUOTE(allegro @ 2006 10 29, 20:18)
Labai norisi tikros,bet dėl kelių dienų gaila kirst medelį,tad tikriausiai puošim dirbtinę
Man pačiai gaila kirst būtų,bet kad pilnas miestas prikirstų prieš Kalėdas būna.
Manau naturali kaledu eglute daug graziau ir kvapas jos jauciasi ir siaip daug fainiau atrodo.
O as tai net neisivaizduoju Kaledu be tikros eglutes nuo pat vaikystes namuose budavo tik tikra eglute oi koks malonumas iejus per duris uzuosti egles kvapa mmmm tikros kaledos net dabar sirdele suvirpejo, kaip as noriu Kaledu
Man ir Kalėdos namie tik su tikra žaliaskare. Na ir kas kad paskui byra ir spyglių būna, kad kai reikia nupuošti- nerviniesi, nes badosi ir spygliai byra. Man vis tiek gražu, o plastmasinė, nu ką aš žinau. Nors esu mačius tokių dirbtinių kurios super atrodo.
Tik tikra eglutė
Nors saugumo sumetimais eglutės šiais metais nepuošim,bet šaką tai būtinai.Ir tikrą
Nors saugumo sumetimais eglutės šiais metais nepuošim,bet šaką tai būtinai.Ir tikrą
TIK natūrali ir ne kitaip Tada jaučiasi tikros Kalėdos
O mes kasmet didele dirbtine eglute puosdavom, va tik siemet reiks dziaugtis saka, nes musu mazute egle nuverstu.
Mes visadastatome tik naturalia eglute. Jos kvapas yra nepakartojamas.
ir as uz naturalia eglute ir uz jos skleidziama kvapa