Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

Visu 100% uz naturalia eglute!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ji taip maloniai kvepia... o ir spyglius isvalyti juk ne sunku tongue.gif
Atsakyti
Man tai gaila naturalių eglučių,tai mes dirbtine turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 07 23, 20:26)
Man tai gaila naturalių eglučių,tai mes dirbtine turim smile.gif

drinks_cheers.gif mes ir dirbtine turim. ji net grazesne uz naturalia wub.gif misku pagailetumet! protest.gif kaip grazu... kaip kvepia... nuvaziuokit i miska pasigrozet ir pakvepuot grynu, kvepianciu sakais oru...
Atsakyti
As uz dirbtine smile.gif turiu labai grazia,o egluciu man gaila pjaut ax.gif juk yra toks purskiklis,egliu kvapo biggrin.gif pasipurskiat ir kvepia misku biggrin.gif
Atsakyti
O as tik uz naturalia eglute. Pas mus jas specialiai augina. Labiausiai patinka, kur spigliu nemeta tongue.gif
Atsakyti
As taip pat tik uz naturalia eglute - nera nieko smagiau uz jos kvapa... uz ja pacia visa tokia gyva,grazia... ir is savo misko ax.gif
Atsakyti
as noreciau gyvos eglutes,nes jos kvapas nuteikia sventiskai,bet dazniausia puosiame dirbtine,nes ji grazesne ax.gif
Atsakyti
MES VISAD PUOSDAVOM GYVA EGLE,GRAZU,NATURALU,BET DAUG SPYGLIU.SLUOJI VIS.O DABA VAIKAS YRA,TAI NEPAZIURESI SPYGLY KOKI ISIVARYS,IKIS I BURNA.TAI ISIGIJE DIRBTINE IR LABAI PATENKINTI.PLIUS IR KATINAS YRA,TAI PASTOVIAI NUVERSTA BUNA,TAI DABA NER PROBLEMU.O TAS KURIOS NEMETA SPYGLIU,TAI JU GAILA,GERAI KAI NUOSAVAM NAMO KIEME AUGA. biggrin.gif
Atsakyti
As tik uz gyva eglute newyear.gif .Nes jos skeidziamo sventinio kvapo niekas nepakeitu 000059.gif .Man Kaledos visada ir isosijuojas su kvepencia dar misku eglute,siltu giminiu pasisedejimu,sventiniu stalu,dovanelem...ech rolleyes.gif greiciau ateitu tos kaledos smile.gif wub.gif
Atsakyti
siaip tai as uz naturalia eglute smile.gif ,tik labai gaila,kai po svenciu ju kruvos metosi verysad.gif .todel mes visada puosiame didele,grazia dirbtine eglute thumbup.gif
Atsakyti
Praejusiais metais pirma karta puoseme dirbtine eglute...grazu, bet tikrai neatstos tikros doh.gif Taupykim miska biggrin.gif
Atsakyti
mes perkam eglute vazonelyje. gausiai laistom todel nekrenta spygliai.naturali eglute turi visus sansus isgyventi, jei po kaledu ja deramai paruosus isvesi i lauka ,arba bent i nesildoma garaza ...
aisku atejus kaledoms gaila kasti ... bet smagu uzsiauginti savo nuosava eglute kaledoms !
Atsakyti