Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(Caculia @ 2005 12 27, 03:58)
Pasisakysiu trumpai..Man Kalėdos be natūralios eglutės-ne Kalėdos,o tikra nesąmonė...Dar čia ko...pirksiu aš tą plastmasės gabalą...Nu jau ne schmoll.gif  tongue.gif  mirksiukas.gif

Pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patinka gyvos eglutes, bet as linkusi nusipirkti grazia dirbtinia eglute, ji bus ilgam ir spigliukai nenubires blush2.gif bei jos grozis niekur nedings net po keleriu naudojimo metu wub.gif
Atsakyti
Vaikysteje visada tevai pirkdavo tikra eglute, grazu ir smagu budavo puosti ivairiais zaisliukais, tik va vargo su spygliukais budavo.Dabar jau su vyru nusipirkom dirbtine irgi graziai atrodo ir aisku vargelio nera.visgi galvoju dirbtine praktiskiau..... newyear.gif
Atsakyti
Mes statome tik natūralią ax.gif
Ir ji pas mus būna laaabai didelė ir stora bigsmile.gif

Neįsivaizduoju Kalėdų be gyvos eglutės kvapo schmoll.gif
O tie spygliai tai niekis, vieną kartą metuose būna gi Kalėdos ax.gif
Atsakyti
Visada turedavome gyva egle, kuria tik Kuciu diena ir puosdavau, bet savo namuose su vyru nusprendeme dirbtine pasistatyti.Nepagailejom pinigeliu ir nusipirkom didele ir labai jau tikroviska 000059.gif Kai atsiras vaikuciu, tai aisku puosim tikra.
Atsakyti
Na mes visada puosiame dirbtine eglute, 000059.gif sutinku, kad gyva egle graziau ir t.t., bet visdelto praktiskumas nugali 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat visada norisi gyvos, bet tie spygliai...Bet as va dabar susiduriau su kita problema, as jau noriu nupuosti eglute, ir sakiau neklausysiu visokiu bubociu pliotku kad reikia sulaukt 3-ju karaliu ir siandien nupuosiu... blush2.gif nes kazkaip kai praejo tos sventes man visiskai nebesinori tos eglutes... doh.gif
Atsakyti
O mes kaip kada sugalvojam: vienais metais tikrą, kitais dirbtinę, kartais iš viso šaką... Šiemet buvo salone tikra, kitam kambary mažytė dirbtinė, koridoriuj iš viso tete papuošė iš miško atneštą paprastą medžio šaką ir visai cool atrodė.
Atsakyti
Tikra ir tik tikra, jau ir taip visur ta plastmasė, tai jau eglutė gali pabūti tikra. Spygliai juk ne problema, kai yra dulkių siurbliai smile.gif
Atsakyti
Spygliai spygliai... Bala nemate tu spygliu, bet kaip sirdi skauda, kai ta vargse eglute reikia ismest. Aisku, kad gyva smagiau, kvepia ir t.t., bet man gaila ju. Kazkokia zalioji pasidariau, bet jau 5 metai, kaip su dirbtine per Kaledas draugaujam.
Atsakyti
rekomenduočiau kedrą, atrodo kaip pušis ir žaliuoja iki balandžio
Atsakyti
Tik naurali!!! gal dar netikrus valgius susidekime ant Kuciu stalo g.gif
Atsakyti