as tikrai tik uz gyva!!!
jus galit pagalvot kaip galima nusipirkus "dirbtine eglute" ja pastatyt i kampa... juk tai tik plastmases gabalasĄ ji nekvepia kaledom ir ir.. ir.... ir ji tiesiog yra kvailiausias isradimas.... na, bent man taip atrodo
Aš irgi tik už tikrą šiemet ir tėvus priverčiau atsisakyti dirbtinės eglutės
Sventes jau ant nosies, o as dar eglutes neturiu .
Istiesu, kiekvienais metais ja puosiu likus tik porai dienu iki kuciu
O dabar prasau pagalbos! Isduokit paslapti kur pirkot gyvas eglutes?
Buna juk zmones jas (kirstas is savo misko)pardavineja (ne prekybcentriuose), tai jei pacios taip pirkot nurodykit adresa, ryt varysiu pirkt!
Istiesu, kiekvienais metais ja puosiu likus tik porai dienu iki kuciu
O dabar prasau pagalbos! Isduokit paslapti kur pirkot gyvas eglutes?
Buna juk zmones jas (kirstas is savo misko)pardavineja (ne prekybcentriuose), tai jei pacios taip pirkot nurodykit adresa, ryt varysiu pirkt!
Pažiūrėk skelbimų lentoje, skyrelyje kita, viena mamytė siūlė
Pasipuošiau dirbtinę, nors su tikra, žinoma, nepalyginsi. Tačiau gaila, kai gyva eglutė atitarnauja kelias savaites ir keliauja į su šiukšlėmis lauk...
As uz dirbtine,man gyvos kvapas nepatinka,asocijuojasi su laidotuvem
Man gyvos eglutes labiau patinka, ju kvapas taip maloniai nuteikia sventems... bet pas mus dirbtine eglute,nes ji praktiskiau, nebyra spygliai.
as tai tai uz gyva eglute..
vat pagaliau kaledos ir i mano namus atkeliavo... siandien is tikru, svieziu, tik ka nuskintu nuo savo egles saku sukomponavau tokia kompozicija ir papuosiau va dabar tai tikrai jauciasi kaledos, o taip, ta dirbtine stovejo-tokia bejausme, negyva...
kitais metasi parduosiu as ja!
kitais metasi parduosiu as ja!