Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

as tikrai tik uz gyva!!! bigsmile.gif
jus galit pagalvot kaip galima nusipirkus "dirbtine eglute" ja pastatyt i kampa... juk tai tik plastmases gabalasĄ ji nekvepia kaledom ir ir.. ir.... ir ji tiesiog yra kvailiausias isradimas.... na, bent man taip atrodo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš taip pat tik už gyvą, kvepiančią eglutę thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už tikrą 000059.gif šiemet ir tėvus priverčiau atsisakyti dirbtinės eglutės clap.gif
Atsakyti
Sventes jau ant nosies, o as dar eglutes neturiu doh.gif .
Istiesu, kiekvienais metais ja puosiu likus tik porai dienu iki kuciu biggrin.gif
O dabar prasau pagalbos! Isduokit paslapti kur pirkot gyvas eglutes?
Buna juk zmones jas (kirstas is savo misko)pardavineja (ne prekybcentriuose), tai jei pacios taip pirkot nurodykit adresa, ryt varysiu pirkt!
4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėk skelbimų lentoje, skyrelyje kita, viena mamytė siūlė 4u.gif
Atsakyti
Pasipuošiau dirbtinę, nors su tikra, žinoma, nepalyginsi. Tačiau gaila, kai gyva eglutė atitarnauja kelias savaites ir keliauja į su šiukšlėmis lauk...
Atsakyti
As uz dirbtine,man gyvos kvapas nepatinka,asocijuojasi su laidotuvem verysad.gif
Atsakyti
Man gyvos eglutes labiau patinka, ju kvapas taip maloniai nuteikia sventems... bet pas mus dirbtine eglute,nes ji praktiskiau, nebyra spygliai. ax.gif
Atsakyti
as tai tai uz gyva eglute.. biggrin.gif
Atsakyti
kaledų 000059.gif tik gyva!
Pasipuosiau sidabrinę thumbup.gif
Atsakyti
vat pagaliau kaledos ir i mano namus atkeliavo... siandien is tikru, svieziu, tik ka nuskintu nuo savo egles saku sukomponavau tokia kompozicija ir papuosiau newyear.gif va dabar tai tikrai jauciasi kaledos, o taip, ta dirbtine stovejo-tokia bejausme, negyva...
kitais metasi parduosiu as ja! doh.gif
Atsakyti
Pasisakysiu trumpai..Man Kalėdos be natūralios eglutės-ne Kalėdos,o tikra nesąmonė...Dar čia ko...pirksiu aš tą plastmasės gabalą...Nu jau ne schmoll.gif tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti