Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė - dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(rinaba @ 2005 11 30, 18:39)
puošiame gruodžio pirmą, o nupuošiame per tris karalius, todėl vargu ar natūrali eglė tiek išlaikys nenutrupėjusi, o kiek šlavimo būtų kiekvieną dieną, nes aš šitą prisimenu su kartėliu, nes iki tų metų puošėme tik gyvą.

O man patinka puost eglute pries pat sventes, o ne pries menesi. Noriu, kad eglute butu sventes atributas, kad tai butu kazkas ypatingo... ax.gif Daugiau nei menesi stovinti eglute, mano nuomone, jau pasidaro nebe tokia ypatinga, savaime suprantama, kaip grazus baldas... Bet cia tik mano nuomone ir mano supratimas, niekam jos nepersu 4u.gif
Atsakyti
na o as kaip mazas vaikas noriu tik naturalios kad sakais kvepetu.puosiam tik pries pat sventes.siemet jau manau ir mano pagalbininke pades puosti bigsmile.gif man eglutes puosimas tai sventinio maratono pradzia ir visa menesi tuo gyvent tikrai pabostu,na o pora savaiciu tai pats tas.tikru svenciu nuotaika prabunda kuomet namuose pakvimpa eglute ir kiek dziaugsmo ja puosti blush2.gif
Atsakyti
Plyta, visiskai su tavim sutinku ir tau pritariu friends.gif
Atsakyti
Kai gyvenau pas tėvus, tai visad būdavo gyva eglutė. Dažniausiai mama nupirkdavo, aš su sese papuošdavom ir po švenčių nupuošdavom, o tėčio užduotis būdavo ją smulkiai sukapoti ir tvarkingai išmesti i konteinerį (niekad nenudrėbdavom kur papuola schmoll.gif ). Man tai iš vis nervas ima, kai pamatau visur besivoliojančias eglutes blink.gif Kokie kartais keisti būna žmonės - šventės! Gyva eglutė! Miško kvapas!... o kai šventės praeina, tai eglutė tampa didele šiukšle blink.gif Oi, biški nuklydau nuo temos... ax.gif
Šiais metais bus mums pirmos šventės savuos namuos. Dar nesu apsisprendus, ar puošim gyvą eglutę g.gif Ir norėtųsi, ir tuo pačiu atbaido tie byrantys spygliai rolleyes.gif
Atsakyti
O man kadangi Kaledu nuotaika prasideda visada menesi pries kaledas, tai nieko daugiau nelieka kaip puosti dirbtine, nes gyva nubyretu, nors gyva eglute tikrai fainiau. bigsmile.gif
Atsakyti
dar kai buvau maza visda puosdavom naturalia eglutes saka ir buvo grazu, paskaiau pradejom puosti naturalia eglute. Siemet jau antros kaledos toli nuo namu ir kaip pernai ieskojom gyvos eglutes cia Airijoje radom ,bet kad kazkaip pagalvojom o kur paskiau ta gyva det, kai sventes pasibaigs. Tai nusipirkom nuostabia 1.6 dirbtine eglute, visur ir nuotraukose ir juostoje nufilmuotoj ji atrodo kaip tikra ir mokejom yik 20 euru. tik labai jau truksta to naturalio kvapo, jo taipo truksta.... bet pradejom saugoti gamta smile.gif o puosiam eglute mes savaite pries kucias, pas tevelius visada puosdavom Kuciu vakara kai namai jau sutvarkyti ir valgis beveik paruostas, ech apeme nostalgija....., kaip noriu namo ......
Atsakyti
Mes lietuvoje visada puosdavom tik gyva, bet siemet girdejau mama sake nusipirko irgi dirbtine mirksiukas.gif O mes gyvename New Yorke, turime dirbtine, esu labai laaabai patenkinta nes pirkau pusiau tokia apsalusia ir su lemputem jau, papuosiau ja vakar stai kaip ji atrodo mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 07 gruodžio 2005 - 00:21
Nuostabi eglute thumbup.gif labai,labai grazu 4u.gif
As 4metus is eiles puosiau dirbtine eglute ,siemet jau tikrai zinau,kad pirksim gyva sidabrine vazonelyje,jau buvom nuvaziave i medelyna ,bet nedirbo sestadieni verysad.gif Ir puosiu tik pries pacias Kucias siemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2005 12 07, 02:54)
Nuostabi eglute thumbup.gif labai,labai grazu 4u.gif
As 4metus is eiles puosiau dirbtine eglute ,siemet jau tikrai zinau,kad pirksim gyva  sidabrine vazonelyje,jau buvom nuvaziave i medelyna ,bet nedirbo sestadieni verysad.gif  Ir puosiu tik pries pacias Kucias siemet smile.gif

Aciu uz pagirimus labai stengemes blush2.gif Gyva yra gyva drinks_cheers.gif Kvapas viska daro drinks_cheers.gif Na bet kol musu mazius dar nedidelis bus gerai siemet ir dirbtina dar o kitais metais jau ziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 07, 16:33)
Gyva yra gyva  drinks_cheers.gif Kvapas viska daro

Mes turim gyvą eglutę vazone, bet nekvepia ji "žaliuoju mišku" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 07, 02:21)
Mes lietuvoje visada puosdavom tik gyva, bet siemet girdejau mama sake nusipirko irgi dirbtine  mirksiukas.gif O mes gyvename New Yorke, turime dirbtine, esu labai laaabai patenkinta nes pirkau pusiau tokia apsalusia ir su lemputem jau, papuosiau ja vakar stai kaip ji atrodo mirksiukas.gif

Labai grazi eglute... thumbup.gif
mes turim maza dirbtine, bet siemet dar laabai noriu ir gyvos... wub.gif
Atsakyti
mes visa laika tik naturalia puosdavom ,ale siemet uzejo durnumas ir papuosiau dirbtine, kuria gavom dovanu is BMS...bet pries kucias nupuosiu ir papuosiu tikra, gana cia tu dirbtinumu...
"kaledu eglute" http://public.fotki....icture_004.html
Atsakyti