QUOTE(irmante @ 2013 02 06, 10:58)
tai jei jau imt tai manau 24
kad nepritruktu
Ar Jus po daugiau pirkot ? Pamenu saket, kad is pasto labai sunkus siuntiniai buvo.
Bet cia gaunasi 12 kg. Tai ne taip jau dau
Ne 40 kg.
O per kiek laiko gavot
greit is ten ateina - per gera savaite
nu neaisku ten kur nueis - nes paskutini karta gavau i namus, pries tai kokius 3 - i pasta. Jei pirksit 24 vnt - bus apie 15 kg, gal ir ne taip sunku - as pirkau po 80 vnt - tai mano svoris biski didesnis buvo
paskutini karta maziau pirkau - tai atveze i namus - manau kad cia nuo to priklauso - pas juos siuntimas yra maximalus uzdetas, bet pardavejas sako, kad pabrango jis po nauju - o jis kainos mums nepakele, tai va jei svoris itelpa i siuntima i namus - siuncia i namus, jei virsija - jis taupo musu pinigelius ir siuncia i pasta...
Bet tas i namus - ziauriai nemalonus - nesu susidurus su tokiais nemandagiais kurjeriais (LP expres ar kaip jie ten) - atveze, nerado - lapeli imete, kad pasiimt paste, bandymu uzvezti skaicius uzzymetas 1 (pasirinkimas yra ir 2) - paskambinau i ta pasta (centrini) - sakau man siunta priklauso gaut i namus - nerado - noriu telefona duot - kad kita kart rastu - sako vezam tik viena karta, nu sakau nekalbekit - visad perskambina, o jei ner telefono - imeta i dezute kur man paskambint, kad suderint... Tai jau tooookie nelaimingi
Ryte skambina - sake jums siunta uzvezt - daviau darbo adresa - sako uz 15 min busim, nu laukiu, praejo pusvalandis - man i kita darba reik, skambinu jiems, sakau nevezkit tuo adresu - vaziuoju i kita - tai dar apsauke - kad apsispresciau galu gale kur vezt - sakau tai laika nuspreskit po kurio planuojat uzvezt - dar taip nemaloniai nesu susidurus
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."