QUOTE(rulezas @ 2013 02 05, 15:51)
tai SD gi svarai, ne eurai
galima virsuj pasikeist valiuta. as eurus pasirinkus.
QUOTE(agnieeeska @ 2013 02 05, 16:43)
merginos reikia patarimo, SD 02 02 atsiunte siuntimo nuorodą, tačiau joje niekas nekinta
tai kaip suprasti, kad siuntinys dar neišvažiavo ar tiesiog info nesuvaikšto
nesusidūriau dar su tuo atveju
o siuntinys tai brangus, nerimauju nors tik 3 dienos praėjo
tikėjausi iki penktadienio gauti, kad paskui netektų DPD į gimdymo namus siuntos vežti
man kiek savaitgaliais siuncia, visada pajuda tik antrad. gal jau atsirado kas nors.
netenku kantrybes as jau su jais snd. nzn kuo neitikau
kai nueinu i krepseli, kaska raso apie pasto kodo formata. tipo blogai ivestas, turi buti tik skaiciai. nu ka, istryniau raides, palikau tik skaicius, nors suvesta senu senovej ir visad tiko. bet kai paypal pagrazina mane, vel rodo ji su LT. vel einu i savo acounta, nu ten be raidziu. vel bandau apmoket, paypal parsiuncia patvirtint, ten vel su raidem. nu pasaka be galo. gal del to ir nepraleidzia, bet kaip man tas raides istrint, paskutiniam zingsni
Papildyta:
dabar dar geriau
pagalvojau, kad gal ta adresa ima is paypal. istryniau ten LT. nu ir ka, pinigus rezervavo. bet pakibo psl ir krepselis neissinulino. istorijoj tokio uzsakyma nera, patvirtinimo i pasta is sd negavau. zodziu turbut kabos dabar 3 sav, ane? ir ka dabar sugalvot. uzsakymas ne mano vienos, suma nemaza