žinok, ir h&M panašiai pastebėjau. Apskritai, mano nuomone, ebay daug pardavėjų užsiimančių perpardavimais. Nusiperka parduotuvėse per išpardavimus, ir tada pardavinėja per ebay brangiau. Galvoju, gal čia perka tie, kas neturi galimybių tiesiogiai iš tų parduotuvių nusipirkti
Na neperkat tai neperkat, aš tik pasiūliau
O šiaip tai pilna tema apie apsipirkinėjimus Amerikoj ir visur kitur
Be to, ta programa mokesčių neprideda jokių Dar grąžos gaunate užtai, kad perkat. Nesuprantu, ar jūs skaityt nemokat O ir parduotuvės čia INTERNETINĖS, ne vien amerikoniškos....
Merginos norėjo pasakyti, kad jei siųsies iš JAV (kaip ir iš kitų ne Europos Sąjungos šalių) ir prekių vertė viršys 75 lt, susimokėsi PVM 21% Lietuvoje, o jei viršys 350 Lt, tai dar ir muito mokestis prisidės. Prekių kaina su visais mokesčiais gausis didesnė, nei kad LT parduotuvėje pirktum. Todėl iš JAV pačios ir neperkam, nes gali pirkti Europos Sąjungoje ir papildomai PVM Lietuvoje nereiks mokėti
žinok, ir h&M panašiai pastebėjau. Apskritai, mano nuomone, ebay daug pardavėjų užsiimančių perpardavimais. Nusiperka parduotuvėse per išpardavimus, ir tada pardavinėja per ebay brangiau. Galvoju, gal čia perka tie, kas neturi galimybių tiesiogiai iš tų parduotuvių nusipirkti
Audry, bet cia ne sale prekes. Pvz kelnes, ebay gautusi ~ 46 Lt, o nextdirect gautusi ~ 36 Lt. Jau nekalbu apie pati uk next. Sakyciau ispardavimo preke, kurios neimanoma gaut, o dabar brangiau uz nauja kolekcija