ryt po papaildymo perku 5pounds ,veiksmas kaunas i kitus miestus siunciu
Naujoke pas jus temoje.. Gal kas gali parasyti kur ieskot atsiliepimu apie sia kosmetika http://www.bottegaverde.eu/ is sio psl gamintoju nesu maciu nei girdejus, gal kas esat naudoje..
Dekui
Dekui
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 01 31, 21:48)
Aciu sarase ziuriu nera, matyt neperkat tokiu einu tada google pagalba ieskot visokiu smectu ir geruju bakteriju man ta vokieciu kalba
o tau geruju bakteriju reikia? ieskok pagal probiotik, probiotische ir pan.
QUOTE(vavute11 @ 2013 01 31, 22:11)
Naujoke pas jus temoje.. Gal kas gali parasyti kur ieskot atsiliepimu apie sia kosmetika http://www.bottegaverde.eu/ is sio psl gamintoju nesu maciu nei girdejus, gal kas esat naudoje..
Dekui
Dekui
Prieš pora metų esu pirkus iš jų. Šampūnai nelabai tiko mano plaukams. Dušo želės geros. Veido kremai ir gana geri buvo. Vyrui buvau pirkus skutimosi kremą labai patiko, deja jo kažkodėl jau nebepardavinėja. Šampūnų vyriškų pirkau ir gana geri. Dekoratyvinės kosmetikos nepirkau. O kur atsiliepimų ieškot nežinau, bandykit google
Gal galite pasakyti, kaip reikia nukopinti krepšelį, norint nusiūsti užsakytojai, kažkada buvo rašyta, bet neišsisaugojau
QUOTE(kovo @ 2013 01 31, 23:46)
Gal galite pasakyti, kaip reikia nukopinti krepšelį, norint nusiūsti užsakytojai, kažkada buvo rašyta, bet neišsisaugojau
pazymekite krepseli ir darykite copy+paste. Taciau jei dirbate su opera, teks siam reikalui kita narsykle naudoti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 31, 23:02)
pazymekite krepseli ir darykite copy+paste. Taciau jei dirbate su opera, teks siam reikalui kita narsykle naudoti
Ačiu, viskas gavosi
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 31, 22:41)
Aš ką tik mokėjau per DNB banką, tai man svaras 4,13
Gal tik rezervuota tiek? As per dnb pirkau neseniai, tai gal dienas laike rezevuota 4.15, bet nuskaiciavo pigiau
Siandien uzsakinesiu is www.sportsdirect.com Marijampole, galiu persiust. Taiko nuolaida ir batams ir rubams
Bankas Swedbank
Siuskit i raimundux@gmail.com
Bankas Swedbank
Siuskit i raimundux@gmail.com
Sveikutes merginos, ateinu patarimo, jūs visvien daugiau pažengę pirkimuose nei aš, gal kuri buvot susidūrusi su tokia situacija:
pirkau batus, gavau ne tokius, kokius aprašė, su pardavėja neišėjo susitarti, tai iškėliau bylą. Ją laimėjau. Bet paypal parašė - persiųsk batus, įrašyk registracijos kodą ir kai tik pamatys, kad pardavėja gavo batus, perves man pinigus atgal.
O kaip su grąžinimu? skambinau į paštą - sakė registuotas siuntinys kainuoja kažkur 22lt, bet siuntinys matysis tik LT ribose, kai bus UK dings visi įrašai... tai š...
o Lina per tave siųsti, tai turbūt kodų jokiu neduodi nežinau ką daryti, nes jei siunčiu per paštą ir dingsta įrašai UK, tai kaip Paypal matys, jog pardavėja gavo batus?
pirkau batus, gavau ne tokius, kokius aprašė, su pardavėja neišėjo susitarti, tai iškėliau bylą. Ją laimėjau. Bet paypal parašė - persiųsk batus, įrašyk registracijos kodą ir kai tik pamatys, kad pardavėja gavo batus, perves man pinigus atgal.
O kaip su grąžinimu? skambinau į paštą - sakė registuotas siuntinys kainuoja kažkur 22lt, bet siuntinys matysis tik LT ribose, kai bus UK dings visi įrašai... tai š...
o Lina per tave siųsti, tai turbūt kodų jokiu neduodi nežinau ką daryti, nes jei siunčiu per paštą ir dingsta įrašai UK, tai kaip Paypal matys, jog pardavėja gavo batus?
laukiu norinciu 5pounds