Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas

kazkur maciaukalbejot bet pasimeciau temoj, 4u.gif ar nuoroda buvo ideta kaip kur kada reikai reguliuoti pedutes prispaudima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 02 08, 18:54)
Laba diena, noriu siuvimo masinos namu siuvinukams, ar galima isigyti gera iki 500 lt , kuri tiktu karts nuo karto pasiuti koki uzvalkaliuka ar susiuti prairusius rubelius, siuveja tikrai nebusiu, bet si ta pasisiusiu.Gal rekomenduotumet i kokias firmas geriausia dairytis?

Uz tokia kaina siuliciau tesiog nuvaziuoti i parduotuve ir isbandyti masinas, kaip gaila kad neturiu tokios galimybes verysad.gif brangesniu masinu bent jau Klaipedoje nera parduotuvese.

As turiu viena savo autoparke senute pigia jamata laikau ja vien del plonu medziagu nes labai graziai siuva, bet su dzinsu visiskai nedraugauja, kartais ji susibesina bet nedaznai biggrin.gif.
Seip as skaitau sureguliuoti siuvimo masina galima bet kokia...Bet tam reikia bent baigti siuveju mokykla, kursose to nemokina. Deste mums irengimus, tai va ten kazkada man buvo kosmosas doh.gif bet treciam kurse jau nebebuvo taip sudetinga. Gaila pasimete uzrasai verysad.gif ten tiek daug naudingos informacijos buvo.


Papildyta:
QUOTE(angelelisane @ 2013 02 09, 14:25)
kazkur maciaukalbejot bet pasimeciau  temoj,  4u.gif  ar nuoroda buvo ideta  kaip kur kada reikai reguliuoti  pedutes  prispaudima?  4u.gif

priklauso kokia masina ax.gif buna virsuje, buna kiariam sone reguliatorius.
Atsakyti
as zinau kur jis pas mane yra tik va nezinau kada ji reikia reguliuot kaip zinot kada ? kokei medziagai blush2.gif supratot apie ka as blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 02 09, 14:34)
as zinau kur jis pas mane yra  tik va nezinau kada ji reikia reguliuot kaip zinot kada ?  kokei medziagai  blush2.gif  supratot apie ka as   blush2.gif  blush2.gif


Prispaudimo pėdelės spaudimo jėga nustatoma atitinkamai pagal siuvamos medžiagos storį.
Pirmiausiai, atpalaiduokite fiksavimo veržlę (A). Sunkioms medžiagoms, kad padidinti spaudimo
jėgą, spaudimo reguliavimo varžtą pasukite, kaip pavaizduota pav.10a, tuo tarpu lengvoms medžiagoms,
kad sumažinti spaudimo jėgą, spaudimo reguliavimo varžtą pasukite kaip pavaizduota pav.10b. Po to
užveržkite fiksavimo veržlę (A).
Prispaudimo pėdelės spaudimo jėga turi būti kuo mažesnė, tačiau užtikrinanti normalų padavimą.

Turetumet viska suprasti 4u.gif
Papildyta:


Kazkas klause apie ADATOS IR ŠAUDYKLĖS SINCHRONIZACIJA cia yra info rotaciniam šaudyklės judesiui 12psl.

http://www.koliz.lt/...GC1088A_M_H.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 09 vasario 2013 - 14:15
Paziurejau berninos ir janome surinkymas taivanas g.gif idomu ar cia visu modeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 02 09, 12:43)
Prasau neiskraipyti mano zodziu, nesakiau, kad siusiu tik uzuolaidas ar tik storas medziagas, kadangi jau issiaiskinau, kad kitas medziagas daugiau maziau susiuna visos masinos, sudetingiausia buna ir didziausios problemos su plonom ir storom medziagom, todel ir domiuosi.Temas skaitydama ankstesnes, nelabai randu info, nes dazniausia yra klausiama apie viena ar kita modeli, daug gincu ir konkrecios info nera, o beto, klausiama, nes nusipirkus buna vienokia nuomone, o padirbejus daznai susiformuoja kita nuomone.


lotuliukas.gif uoj , ne , pasirodo neuztenka pabraukti, kad netaikau NIEKAM ASMENISKAI, vistiek kazkas ima ir prisitaiko sau doh.gif .
as irgi skaiciau ankstesnes temas, as irgi atkreipiau demesi, kad karts nuo karto issokantis klausimas daznai buna suformuluotas gal ne zodis zodin tas pats, bet esme visuomet ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai perskaiciusi sias temas susidariau nuomone kad niekas nepatars cia kokia siuvimo masina pirkti... nes zmoniu poreikiai labai skirtingi... siuvau ir su paprasta uz 300 lt pirkta siuvimo masina uzuolaidas - susiuvo puikiai, aisku jeigu siuciau pardavimui, butu kitaip, bet kai perka zmogus sau masinyte naudoti keletui susiuvimu ir nesiruosia pardavinet savo siuviniu, tai siuvimo masina uz 300, 400, 500 lt puikiai atliks savo darba... ir nematau reikalo pirkti uz 800 ar 900 lt..
Atsakyti
QUOTE(bardita @ 2013 02 09, 22:24)
as tai perskaiciusi sias temas susidariau nuomone kad niekas nepatars cia kokia siuvimo masina pirkti... nes zmoniu poreikiai labai skirtingi...

ir as sutinku

Atsakyti
QUOTE(bardita @ 2013 02 09, 13:24)
as tai perskaiciusi sias temas susidariau nuomone kad niekas nepatars cia kokia siuvimo masina pirkti... nes zmoniu poreikiai labai skirtingi... siuvau ir su paprasta uz 300 lt pirkta siuvimo masina uzuolaidas - susiuvo puikiai, aisku jeigu siuciau pardavimui, butu kitaip, bet kai perka zmogus sau masinyte naudoti keletui susiuvimu ir nesiruosia pardavinet savo siuviniu, tai siuvimo masina uz 300, 400, 500 lt puikiai atliks savo darba... ir nematau reikalo pirkti uz 800 ar 900 lt..

mano nuomonė kiekvienas renkasi pagal save, o ne kažkokius stereotipus smile.gif
Atsakyti
o yra siuvanciu Janome 4120QDC ?gal ka gero blogo galit pasakyti?
Atsakyti
Sveiki! Domintu atsiliepimai apie Janone firma 4u.gif ar geros/kokybiskos sios firmos masinos? mirksiukas.gif gal kas turi, ar buvo megines siuti su sios firmos ploksciasiule, kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 02 10, 21:00)
Sveiki! Domintu atsiliepimai apie Janone firma  4u.gif ar geros/kokybiskos sios firmos  masinos?  mirksiukas.gif gal kas turi, ar buvo megines siuti su sios firmos ploksciasiule, kokie ispudziai?

Na šiame forume kažkaip labiau giriamos Bernina nei Janome.. biggrin.gif Bet aš vistiek likau prie pasirinkto mano varianto ir pirkau neseniai Janome 1200D. Esu labiau nei labai patenkinta.. biggrin.gif Yra ir overlokas ir plokščiasiūlė, siūna kaip bitutė, tik vienu metu biškį buvau pradėjus nervintis, kai pasiuvus pora dygsnių vis siūlas trūkinėjo, 2h prasiknisau, kol suvokiau, kad siūle problema, pakeičiau siūlus ir iškart viskas pasitaisė. Ir kaip kažkas sakė, kad plasmatsinės jos, tai nieko panašaus - vien metalinės dalys vidui.. Na bent jau kiek man matoma. biggrin.gif Na bet aš turiu dar neseniai, gal daugiau nei mėnesį, tai negaliu dar pasakyt, kad ji man neges ar panašiai, bet šiuo metu tai atsidžiaugti negaliu. biggrin.gif Ir dar, sako, kad geriau tuėti atskirai overloką ir plokščiasiūlę ir kitų komentarų buvau radus, kad užknisa pervėrinėti siūlą, kai nori pakeisti, na taip reik perverti, bet padarius kelis kartus tą, labai greit įkirti kaip ten ką perverti ir man kažkaip nesudarė dar tas problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asvi.: 11 vasario 2013 - 16:36