Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas

QUOTE(Laola @ 2013 02 07, 18:00)
Norėjau paklausti,gal galite patarti kokį meistrą patikimą ir nebrangininką, kuris VILNIUJE paremontuotų-pareguliuotų overloką? Labai būčiau dėkinga už atsakymus 4u.gif

Galite tai padaryti ir pati smile.gif isvalikyte ir sutepkite. Iverkite siulus skirtingu spalvu, tuomet lengvai pati sureguliuosite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 02 07, 01:48)
ar galite kas nors nors vienu zodziu parasyti kokiu atveju masina itraukia i vidu medziaga? man itraukia plonyte nudevetu vaiko kelnaiciu medziagele. gerai kad siuvu tik pabandymams dabar. visada reikia ja istraukineti ardant toje vietoje kur slepiasi apatinio siulo rite. ir iskirpineti, nes kitaip neislenda. is siulu ir tos plonos medziagos susidaro mazgai. ar siuti labai plonyte medziaga gali tik geresnes masinos?

Mačiau panos patarė siūti su popierium, tai gera išeitis, bet ar nepavargsit ištisai popierių pakišinėti ?
Visų pirma tai siuvant plonas medžiagas turi būti tam pritaikyta adata. Jūs bandot siūti ploną trikotažą, tikriausiai su paprasta adata, nepakankamai plona ir nepritaikyta trikotažui. Trikotažo adatos galiukas kitoks, apvalus arba pusiau apvalus.
Paskui galima mėgint prieš pradedant siūti, laikyti abu siūlus, kol nusiuvami keli dygsniai, tai sumažina įtraukimą siūlės pradžioje.
Siuvant plonytes, bet ne trikotažines medžiagas gerai turėti specialią plokštelę su maža skylute, vietoje tarpo plačiam zigzagui, bet tada galima siūti tik tiesią siūlę, bet tai padeda siuvant plonas medžiagas. Žinoma trikotažui tai netinka, nes niekas nesiuva tamprios medžiagis su tiesia siūle.
Trikotažui siūti geriausia turėti transporterį.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 02 07, 18:29)
Galite tai padaryti ir pati  smile.gif isvalikyte ir sutepkite. Iverkite siulus skirtingu spalvu, tuomet lengvai pati sureguliuosite  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
nu isbandziau zaisliuka. tik dviguba adata isukinet patingejau. ir labai plono audinio namie neradau. bet.... megzta trikotaza siuva (as tikiuos plonesni irgi sius bent jau puse tiek graziai). ir isvis, man po mano senutes privileg cia tooooks kosmosas. dirba tyliai tyliai (palyginus su ana), nebilda, netraska, nebarska). nerealu.
Atsakyti
o aš išbandžiau dvigubą adatą atlenkinėjant kraštą. patiko baisiai biggrin.gif tik man klausimas iškilo - kaip pataikyti, kad va anoj pusėj nenueitum į lankas? susidaigstyti?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 02 07, 15:46)
o aš išbandžiau dvigubą adatą atlenkinėjant kraštą. patiko baisiai biggrin.gif tik man klausimas iškilo - kaip pataikyti, kad va anoj pusėj nenueitum į lankas? susidaigstyti?

Susidaigstyti su smeigtukais, bent jau man pakanka to g.gif
Atsakyti
ka daryti, jei nutari susiuti stora medziaga, koki paltuka, o po pedele ji nelenda? gal galima kazkaip pareguliuoti pacia masina g.gif man atrodo, ten taip mazai vietos yra.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 02 08, 05:16)
ka daryti, jei nutari susiuti stora medziaga, koki paltuka, o po pedele ji nelenda? gal galima kazkaip pareguliuoti pacia masina  g.gif man atrodo, ten taip mazai vietos yra.

paltuko medžiaga neturetų būti per stora g.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu siuvimo masinos namu siuvinukams, ar galima isigyti gera iki 500 lt , kuri tiktu karts nuo karto pasiuti koki uzvalkaliuka ar susiuti prairusius rubelius, siuveja tikrai nebusiu, bet si ta pasisiusiu.Gal rekomenduotumet i kokias firmas geriausia dairytis?
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2013 02 04, 20:09)
Mano galva, kad jau žadate mokėti tiek už siuvimo mašiną, geriau rinkitės ką nors iš berninos auroros 440 ar 450, jos yra siuvimo - siuvinėjimo, su viena mašina galėsit kurti šedevrus  mirksiukas.gif

o pradedančiajai ji tiktų? nes visai paprastos aš nenoriu: kai pramoksiu gal ir rimtesnės prireiks, o pirkinėti, parduoti tai aš nemoku- jei įsigyju daiktą, tai įsigyju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dzemute @ 2013 02 08, 17:54)
Laba diena, noriu siuvimo masinos namu siuvinukams, ar galima isigyti gera iki 500 lt , kuri tiktu karts nuo karto pasiuti koki uzvalkaliuka ar susiuti prairusius rubelius, siuveja tikrai nebusiu, bet si ta pasisiusiu.Gal rekomenduotumet i kokias firmas geriausia dairytis?

mane štai irgi domina tas pats- ką rekomenduotų žinovės 4u.gif
aš kokis 1 000 pinigų galėiau skirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 02 08, 19:59)
aš kokis 1 000 pinigų galėiau skirti blush2.gif

Čia jau nemaža suma kaip paprastai pirmai mašinytei bigsmile.gif

Šiaip patarčiau tiesiog paskaityt prieš tai buvusias temas, yra nuorodos net, ten tokių lygiai klausimų kiekvienam puslapy turbūt, o komentarų naudingų rasit pasikaičiusios. 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu paprastą siuvimo mašiną, išbandžiau visas galimybes ir jau norėtųsi daugiau, kaip minėjau ankstesniuse pranešimuose reikia rinktis, kad tiktų ir norėtųsi dirbti ne tik šiandieną, bet ir rytoj smile.gif, norėčiau galingesnės, o kur aną dėti g.gif
Atsakyti