rinkciausi is situ dieju
juki HZL-F600
Viking Sapphire 875
Kadangi renkates jus, o ne as, tai patikrinkit pas kuria daugiausiai prideta extra pedeliu. Kuri turi daugiau siuliu, funkciju ir tt. Ir po to isbandykit visas. kuri prilips prie dusios, ta ir nusipirksit.
QUOTE(Taurė @ 2013 02 06, 17:49)
rinkciausi is situ dieju
juki HZL-F600
Viking Sapphire 875
Kadangi renkates jus, o ne as, tai patikrinkit pas kuria daugiausiai prideta extra pedeliu. Kuri turi daugiau siuliu, funkciju ir tt. Ir po to isbandykit visas. kuri prilips prie dusios, ta ir nusipirksit.
juki HZL-F600
Viking Sapphire 875
vikinge man patiko ta siulo itempimo funkcija nes labai daznai siunant per storesnes vietas dygsnis palieka negrazus...o viking puikiai su tuo susidoroja
https://www.youtube....h?v=ufG1-B2xMmk
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 10:08)
vikinge man patiko ta siulo itempimo funkcija nes labai daznai siunant per storesnes vietas dygsnis palieka negrazus...o viking puikiai su tuo susidoroja
pati turiu Vikinga, zinau apie ka jus. Dar pas juos sensoriai nerealus. Po ju sensoriu sunku paskui siute be sensoriu.
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 16:28)
zodziu apsistojau ties 3 masinu dabar merginos gelbekit nes nebezinau ka da ryti ir kokia is ju pasirinkti
juki HZL-F600
Viking Sapphire 875
Janome 7700
Nervuoja kad Klaipedoje brangesniu siuvimo masinu neveza tik pagal uzsakyma ir negali gyvai apziureti pries perkant
juki HZL-F600
Viking Sapphire 875
Janome 7700
Nervuoja kad Klaipedoje brangesniu siuvimo masinu neveza tik pagal uzsakyma ir negali gyvai apziureti pries perkant
Aš už Juki bet labai subjektyviai - nes pati turiu tokią ir esu tiesiog įsimylėjusi ją, tiesiog neturiu jokių priekaištų tai mašinytei. Siuvimas dabar labai labai malonus užsiėmimas. Tiesa, siuvimas man tik hobi, nesu profesionalė
Tiesa, pati rinkausi tarp Juki ir Janome, Vikingų taip pat neturėjau galimybės išbandyti, tai nežiūrėjau į juos... Iš tikro labai labai gerai būtų jei rastumėt galimybę visgi pabandyti norimas - gi žmonėms tikrai skirtingos mašinytės "limpa"
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 02 06, 18:41)
Aš už Juki bet labai subjektyviai - nes pati turiu tokią ir esu tiesiog įsimylėjusi ją, tiesiog neturiu jokių priekaištų tai mašinytei. Siuvimas dabar labai labai malonus užsiėmimas. Tiesa, siuvimas man tik hobi, nesu profesionalė
Tiesa, pati rinkausi tarp Juki ir Janome, Vikingų taip pat neturėjau galimybės išbandyti, tai nežiūrėjau į juos... Iš tikro labai labai gerai būtų jei rastumėt galimybę visgi pabandyti norimas - gi žmonėms tikrai skirtingos mašinytės "limpa"
vis skaitau skaitau ir po visu skaitimu visgi linkstu prie juki kiek skambinau del masinu visi sake kad juki vieninteles masinos kurios labai graziai , tesiog idealiai daro kilpas ...vikingas deja nuvyle situo kalusimu ne viena siuveja...ao ka jus galite pasakyti kas turite viking
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 11:21)
vis skaitau skaitau ir po visu skaitimu visgi linkstu prie juki kiek skambinau del masinu visi sake kad juki vieninteles masinos kurios labai graziai , tesiog idealiai daro kilpas ...vikingas deja nuvyle situo kalusimu ne viena siuveja...ao ka jus galite pasakyti kas turite viking
Jei linkstat prie Juki ir imkit. kai rinkausi neseniai bernina 350, labai rinkau info apie Juki. Daug geru atsiliepimu radau butent apie ta modeli kur raset.
Del Viking kilpu, tai isbandykit ir suzinosit. As butent sio modelio neturiu, mano kitoks modelis. Kiekvienas modelis gali savaip atlikti tas kilpas, todel neisbandzius, klausyti ka sake kazkas yra neprotinga. Viking masinos nerealios, kaip ir Janome su Juki. Jums reikia pajausti ir patikrinti paciai.
Laba vakara,noriu pagalbos turiu senute PODOLSK siuvimo masiniuka ir pas meistriuka jau pabuvus bet kai parsinesiau namo ir kelias spules susisukau siulu ji man nebesiuna nzn nei ka daryt ...
Velia siula is apcios ir nekabina virsutinio per atsitiktinuma padare viena siule gerai bet pabandzius vel isnaujo jau nieko gero nesigavo ruguliuoju ir apatine spule ir visrutini siula bet nzn ar laisvaiu ar tirciau laikyt siula nesiuna nors tu ka skambinau meistriukuj tai jis sake siula reguliuot bet kaip ji nureguliuot jei nesigauna... jau antra diena vargstu su ja o taip noris jau siuti
As visai zalia ant masiniuku tai per tas dieneles tuoj visa masiniuka isnagrinesiu
Gal kas kokiu patarimu turit buciau labai dekinga ...
Jei jau nieko nesigaust reiks matyt vel pas meistriuka keliaut o taip nesinori
Velia siula is apcios ir nekabina virsutinio per atsitiktinuma padare viena siule gerai bet pabandzius vel isnaujo jau nieko gero nesigavo ruguliuoju ir apatine spule ir visrutini siula bet nzn ar laisvaiu ar tirciau laikyt siula nesiuna nors tu ka skambinau meistriukuj tai jis sake siula reguliuot bet kaip ji nureguliuot jei nesigauna... jau antra diena vargstu su ja o taip noris jau siuti
As visai zalia ant masiniuku tai per tas dieneles tuoj visa masiniuka isnagrinesiu
QUOTE(Spirgutis @ 2013 02 06, 20:06)
Laba vakara,noriu pagalbos turiu senute PODOLSK siuvimo masiniuka ir pas meistriuka jau pabuvus bet kai parsinesiau namo ir kelias spules susisukau siulu ji man nebesiuna nzn nei ka daryt ...
patikrinkit ar gerai istatyta adata veliau bandysiu inete susirasti briezini kaip teisingai sureguliuoti nes zodziais tai nepaiskinti
aciu bandysiu is naujo det adata
pas mane adata su pusiau nupjautu virsum tai i varstuko puse ja statyt taip?
Papildyta:
vis nukerta virsutini siula
pas mane adata su pusiau nupjautu virsum tai i varstuko puse ja statyt taip?
Papildyta:
vis nukerta virsutini siula
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 19:21)
Pasidovanojau sau F600 būtent vien dėl kilpų jos iš tikrųjų idealios.
QUOTE(Gerbera123 @ 2013 02 06, 22:42)
Pasidovanojau sau F600 būtent vien dėl kilpų jos iš tikrųjų idealios.
per ka pirkai
ar galite kas nors nors vienu zodziu parasyti kokiu atveju masina itraukia i vidu medziaga? man itraukia plonyte nudevetu vaiko kelnaiciu medziagele. gerai kad siuvu tik pabandymams dabar. visada reikia ja istraukineti ardant toje vietoje kur slepiasi apatinio siulo rite. ir iskirpineti, nes kitaip neislenda. is siulu ir tos plonos medziagos susidaro mazgai. ar siuti labai plonyte medziaga gali tik geresnes masinos?