Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas

rinkciausi is situ dieju
juki HZL-F600
Viking Sapphire 875

Kadangi renkates jus, o ne as, tai patikrinkit pas kuria daugiausiai prideta extra pedeliu. Kuri turi daugiau siuliu, funkciju ir tt. Ir po to isbandykit visas. kuri prilips prie dusios, ta ir nusipirksit.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 02 06, 17:49)
rinkciausi is situ dieju
juki HZL-F600
Viking Sapphire 875

Kadangi renkates jus, o ne as, tai patikrinkit pas kuria daugiausiai prideta extra pedeliu. Kuri turi daugiau siuliu, funkciju ir tt. Ir po to isbandykit visas. kuri prilips prie dusios, ta ir nusipirksit.

vikinge man patiko ta siulo itempimo funkcija thumbup.gif nes labai daznai siunant per storesnes vietas dygsnis palieka negrazus...o viking puikiai su tuo susidoroja thumbup.gif
https://www.youtube....h?v=ufG1-B2xMmk
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 10:08)
vikinge man patiko ta siulo itempimo funkcija  thumbup.gif nes labai daznai siunant per storesnes vietas dygsnis palieka negrazus...o viking puikiai su tuo susidoroja  thumbup.gif
https://www.youtube....h?v=ufG1-B2xMmk

pati turiu Vikinga, zinau apie ka jus. Dar pas juos sensoriai nerealus. Po ju sensoriu sunku paskui siute be sensoriu.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 16:28)
zodziu apsistojau ties 3 masinu dabar merginos gelbekit nes nebezinau ka da ryti ir kokia is ju pasirinkti doh.gif

juki HZL-F600
Viking Sapphire 875
Janome 7700

Nervuoja kad Klaipedoje brangesniu siuvimo masinu neveza tik pagal uzsakyma ir negali gyvai apziureti pries perkant mad.gif

Aš už Juki wub.gif bet labai subjektyviai - nes pati turiu tokią ir esu tiesiog įsimylėjusi ją, tiesiog neturiu jokių priekaištų tai mašinytei. Siuvimas dabar labai labai malonus užsiėmimas. Tiesa, siuvimas man tik hobi, nesu profesionalė mirksiukas.gif
Tiesa, pati rinkausi tarp Juki ir Janome, Vikingų taip pat neturėjau galimybės išbandyti, tai nežiūrėjau į juos... Iš tikro labai labai gerai būtų jei rastumėt galimybę visgi pabandyti norimas - gi žmonėms tikrai skirtingos mašinytės "limpa" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 02 06, 18:41)
Aš už Juki wub.gif bet labai subjektyviai - nes pati turiu tokią ir esu tiesiog įsimylėjusi ją, tiesiog neturiu jokių priekaištų tai mašinytei. Siuvimas dabar labai labai malonus užsiėmimas. Tiesa, siuvimas man tik hobi, nesu profesionalė  mirksiukas.gif 
Tiesa, pati rinkausi tarp Juki ir Janome, Vikingų taip pat neturėjau galimybės išbandyti, tai nežiūrėjau į juos... Iš tikro labai labai gerai būtų jei rastumėt galimybę visgi pabandyti norimas - gi žmonėms tikrai skirtingos mašinytės "limpa" g.gif

vis skaitau skaitau wacko.gif ir po visu skaitimu visgi linkstu prie juki kiek skambinau del masinu visi sake kad juki vieninteles masinos kurios labai graziai , tesiog idealiai daro kilpas ...vikingas deja nuvyle situo kalusimu ne viena siuveja...ao ka jus galite pasakyti kas turite viking g.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 11:21)
vis skaitau skaitau  wacko.gif ir po visu skaitimu visgi linkstu prie juki kiek skambinau del masinu visi sake kad juki vieninteles masinos kurios labai graziai , tesiog idealiai daro kilpas ...vikingas deja nuvyle situo kalusimu ne viena siuveja...ao ka jus galite pasakyti kas turite viking  g.gif

Jei linkstat prie Juki ir imkit. kai rinkausi neseniai bernina 350, labai rinkau info apie Juki. Daug geru atsiliepimu radau butent apie ta modeli kur raset.

Del Viking kilpu, tai isbandykit ir suzinosit. As butent sio modelio neturiu, mano kitoks modelis. Kiekvienas modelis gali savaip atlikti tas kilpas, todel neisbandzius, klausyti ka sake kazkas yra neprotinga. Viking masinos nerealios, kaip ir Janome su Juki. Jums reikia pajausti ir patikrinti paciai.
Atsakyti
Laba vakara,noriu pagalbos smile.gif turiu senute PODOLSK siuvimo masiniuka ir pas meistriuka jau pabuvus bet kai parsinesiau namo ir kelias spules susisukau siulu ji man nebesiuna sad.gif nzn nei ka daryt ...
Velia siula is apcios sad.gif ir nekabina virsutinio sad.gif per atsitiktinuma padare viena siule gerai bet pabandzius vel isnaujo jau nieko gero nesigavo sad.gif ruguliuoju ir apatine spule ir visrutini siula bet nzn ar laisvaiu ar tirciau laikyt siula nesiuna nors tu ka sad.gif skambinau meistriukuj tai jis sake siula reguliuot bet kaip ji nureguliuot jei nesigauna... jau antra diena vargstu su ja o taip noris jau siuti smile.gif
As visai zalia ant masiniuku tai per tas dieneles tuoj visa masiniuka isnagrinesiu smile.gif
Gal kas kokiu patarimu turit smile.gif buciau labai dekinga ... 4u.gif

Jei jau nieko nesigaust reiks matyt vel pas meistriuka keliaut o taip nesinori blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirgutis @ 2013 02 06, 20:06)
Laba vakara,noriu pagalbos smile.gif turiu senute PODOLSK siuvimo masiniuka ir pas meistriuka jau pabuvus bet kai parsinesiau namo ir kelias spules susisukau siulu ji man nebesiuna sad.gif nzn nei ka daryt ...
Velia siula is apcios sad.gif ir nekabina virsutinio sad.gif per atsitiktinuma padare viena siule gerai bet pabandzius vel isnaujo jau nieko gero nesigavo sad.gif ruguliuoju ir apatine spule ir visrutini siula bet nzn ar laisvaiu ar tirciau laikyt siula nesiuna nors tu ka sad.gif skambinau meistriukuj tai jis sake siula reguliuot bet kaip ji nureguliuot jei nesigauna... jau antra diena vargstu su ja o taip noris jau siuti smile.gif
As visai zalia ant masiniuku tai per tas dieneles tuoj visa masiniuka isnagrinesiu smile.gif
Gal kas kokiu patarimu turit smile.gif buciau labai dekinga ...  4u.gif
Jei jau nieko nesigaust reiks matyt vel pas meistriuka keliaut o taip nesinori  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

patikrinkit ar gerai istatyta adata veliau bandysiu inete susirasti briezini kaip teisingai sureguliuoti nes zodziais tai nepaiskinti 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif bandysiu is naujo det adata smile.gif
pas mane adata su pusiau nupjautu virsum tai i varstuko puse ja statyt taip?
Papildyta:
vis nukerta virsutini siula g.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 02 06, 19:21)
vis skaitau skaitau  wacko.gif ir po visu skaitimu visgi linkstu prie juki kiek skambinau del masinu visi sake kad juki vieninteles masinos kurios labai graziai , tesiog idealiai daro kilpas ...vikingas deja nuvyle situo kalusimu ne viena siuveja...ao ka jus galite pasakyti kas turite viking  g.gif

Pasidovanojau sau F600 būtent vien dėl kilpų wub.gif jos iš tikrųjų idealios.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2013 02 06, 22:42)
Pasidovanojau sau F600 būtent vien dėl kilpų  wub.gif jos iš tikrųjų idealios.

per ka pirkai ax.gif
Atsakyti
ar galite kas nors nors vienu zodziu parasyti kokiu atveju masina itraukia i vidu medziaga? man itraukia plonyte nudevetu vaiko kelnaiciu medziagele. gerai kad siuvu tik pabandymams dabar. visada reikia ja istraukineti ardant toje vietoje kur slepiasi apatinio siulo rite. ir iskirpineti, nes kitaip neislenda. is siulu ir tos plonos medziagos susidaro mazgai. ar siuti labai plonyte medziaga gali tik geresnes masinos?
Atsakyti