QUOTE(Siges @ 2013 04 15, 05:23)
Kazkaip labai isizeidet, jusu juk normalaus klausimo paklause, o jus sokote gintis, net neuzpulta
Pilnas Taures masinos aprasymas yra www.bernina.lt, lietuviu kalba, uztruksite turbut greiciau tiesiog pati palyginus charakteristikas su jusu issirinkta masina
Ir sveikinu, ir turedama lietuviska charakteri (na juk lietuvaite ir esu, jus taip pat beje
) jauciu siek tiek ir pavydziu uz galimybe nusipirkt masina kainuojancia virs 16 000 lt
Man jin tikrai kosminis laivas
Gaila, nieko apie ta kita nesu girdejus, na bet jei lyginat jas viena su kita, matyt panasaus gerio
Sekmes renkantis masinyte ir lengvo kriauciavimo
Aciu Siges,
Na nenorejau as tikrai uzsipult, tik paaiskinau savo pozicija, kad jei matyt perku tokia masina, tai tikrai ne vien namu siuvimui, todel man ir klausimas keistai nuskambejo.
Atsiprasau geguzevasaris jei izeidziau.
Na pinigai tai ziauriai dideli, del to ir labai sunku apsispresti. As kazkaip labiau linkstu prie brothers. aprasymus jau skaiciau visur tiesiog noriu suzinoti asmenine patirti Taures su Bernina.nes as renkuosi is brothers Quatro 2 ir Berninos, tiksliau metausi tarp situ dvieju
, nes viena diena galvoju apie viena, kita diena jau antros noriu. Bet kaip supratau butent sita brothers europoj lyg neparsidavineja? reiks gal uzklaust pardaveju ar galetu jie uzsakyt. Masinos dar be rugsejo nepirksiu, bet jau noriu iki to laiko buti tiksliai apsisprendusi, todel dabar jau ieskau ir renkuosi.